Furminator Short Hair Kısa Tüylü Kedi Tarağı M/l Boy

1.025 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.026 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.105 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.082,60 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.350 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Furminator Short Hair Kısa Tüylü Kedi Tarağı M/l Boy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İkizler Yem Market Satıcı Ünvanı: İKİZLERYEM EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470134152200001 Vergi Kimlik Numarası: 4701341522
    Bu ürün İkizler Yem Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Furminator Short Hair Kısa Tüylü Kedi Tarağı M/L Boy Furminator Short Hair Kısa Tüylü Kedi Tarağı M/LKısa tüylü kediler için özel olarak üretilmiş kedi tarağıdır. Kaliteli ve dayanıklı materyalden üretilmiştir. Kedinizin üzerinde bulunan cansız ve kopmaya yüz tutmuş tüyleri kolaylıkla alır.Tarak kısmı paslanmaz çelikten üretilmiştir. Tüylere zarar vermeden toplar. Düzenli kullanımda tüylerin saçılmasını %90 azaltır. Altta kalan ve diğer fırçalar ile ulaşılamayan tüyleri kolayca alır.Sadece dökülmüş ya da dökülmek üzere olan tüyleri toplar. Bu sayede kedinizin canı acımayacaktır. Sağlıklı tüylere zarar vermez. Kirlenmiş tüyleri temizlemekte çok büyük bir yardımcıdır. Özel tasarımı sayesinde bilinen tüm tarak ve fırçalardan, kat kat fazla tüy toplar.Tarağı tüylerin çıkış yönünde yavaş bir şekilde taramanız durumunda kullanımı daha sağlıklı olacaktır. Hassas bölgelerde bacaklar, cinsel organlar, anüs, göz, kulak kıvrımlar) çok dikkatli kullanılması gerekir. Fazla baskı uygulayarak tarama yapmanız deri tahrişlerine yol açabilir. Ürünün ucu 6 cm enindedir. 4,5 kg ve üstü kediler için kullanıma uygundur. Ürün Ayrıntıları? 5 cm'den az bir kat uzunluğu için? DeShedding paslanmaz çelik kenarı, kedinin kısa üst katına derinlemesinenüfuz eder ve astarı ve gevşek saçları nazikçe temizler? Saçları% 90'a kadar azaltır - geleneksel fırça ve taraklardan daha iyi? Belirgin derecede daha az saç fırçası - kediniz daha sağlıklı ve daha mutludur? Aletten kolay epilasyon için pratik FURejector butonu? Mükemmel bir sonuç için Groomer / Tierfrisör tarafından tasarlanmıştır? Veteriner hekimler tarafından tehlikeli tüy yumağı oluşumunu önlemek için önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Ürün Tipi Tüy Toplayıcı Tarak/Fırça
Geri Bildirim Ver