Foreo LUNA 3 Hassas Ciltler için Yüz Temizleme ve Sıkılaştırıcı Masaj Cihazı

7.999 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Foreo LUNA 3 Hassas Ciltler için Yüz Temizleme ve Sıkılaştırıcı Masaj Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FOREO Satıcı Ünvanı: FOREO TURKEY KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388129332700001 Vergi Kimlik Numarası: 3881293327
    Bu ürün FOREO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Cilt Tipi Hassas
Geri Bildirim Ver

Foreo LUNA 3 Hassas Ciltler için Yüz Temizleme ve Sıkılaştırıcı Masaj Cihazı

Güzellik 7’den 70’e herkesin önem verdiği konudur. Kadın erkek fark etmeksizin hem güzel hem de şık görünmek vazgeçilmez değere sahiptir. Bu güzellik ve şıklık için kıyafet giyiminden makyaj kullanımına birbirinden farklı kategoride çeşitli ritüeller bulunur. Doğrudan görünür olan yüz bakımı da son derece önemli ve farklı uygulamalara sahip bölgelerdendir. Yüz; başlı başına hassas bir bölgedir. Aynı zamanda kişiden kişiye değişen yapısal farklılıkları vardır. Foreo LUNA 3 hassas ciltler için üretilmiş önemli bakım ürünlerinden biridir. Bu ürün sayesinde yüzü çabuk tahriş olabilen, kızaran ve yaralanan kişiler kolay kullanım imkanı elde eder. Foreo masaj cihazıdır. Cildinize bir taraftan masaj yaparken diğer yandan da cildinizin temizlenmesini ve yenilenmesini sağlar.

  • Yumuşak doku
  • Kolay kullanım
  • Farklı masaj teknikleri

Cazip LUNA 3 Masaj Cihazı Özellikleri

Cazip LUNA 3 Masaj Cihazı Özellikleri

Foreo masaj aleti, küçük ve silikon bir yapıya sahiptir. Hem uzun hem de yumuşak silikon uçları, cildinize daha iyi temas etmesini sağlayarak kullanımını kolaylaştırır. Ürün, avucunuza rahatlıkla sığacak boyuttadır. Bu sayede ilgili bölgede konfor sağlarsınız. Dört farklı masaj imkanı sayesinde dilediğiniz ayarda kullanım sağlayabilirsiniz. Foreo LUNA 3 hassas ciltler için yüz temizleme ve sıkılaştırıcı masaj cihazı kullananlar, kısa süre içinde ciltlerinin yenilendiğine şahit olurlar. Derinlemesine temizlik imkanı ile cilt üzerindeki kir, makyaj kalıntıları ya da ölü derileri temizler. Aynı zamanda yağ ve sebumların da temizlenmesine katkıda sağlar. Foreo LUNA 3 hassas ciltler için yüz temizleme ve sıkılaştırıcı masaj cihazı, ekstra bir parçaya ihtiyaç duymaksızın kullanım imkanı sunar. Tek şarj ile uzun süre kullanım sağlayabilirsiniz. Cihaz su geçirmez özelliği ile de güvenli bir kullanım yaşayabilirsiniz.

Pratik Foreo LUNA Masaj Cihazı Kullanımı

Pratik Foreo LUNA Masaj Cihazı Kullanımı

Foreo LUNA 3, diğer modelleri ile benzer kullanıma sahiptir. Cihazın önemli avantajı, telefon ya da tabletlerinizden pratik bir şekilde indirebileceğiniz uygulama imkanı sağlar. Bu uygulama sayesinde ürüne Bluetooth üzerinden bağlanarak kayıt yapabilirsiniz. Cihaz, kişiye özel yapıya sahiptir. Bu sayede son derece temiz ve hijyeniktir. Foreo LUNA 3 hassas ciltler için yüz temizleme ve sıkılaştırıcı masaj cihazı yorumları; ürünün nasıl kullanıldığı, etkileri ve kalitesi hakkında bilgiler verir. Ürünü ilk kez kullanacak müşteriler, buraya bakarak detaylı bilgiler elde ederken diğer kişilerin memnuniyetlerini de görebilirler. Cihazı kullanmadan önce yüzünüzü hafifçe ıslatmanız önerilir. Ürünün başlat tuşuna iki kere basarak yüzüne uygulayabilirsiniz. Silikon temas noktaları sayesinde yüzünüze dairesel hareketler halinde uygulama yapabilirsiniz. Ardından yüzünüzü kurulayarak diğer işlemlere geçebilirsiniz. 7350092139151 koduyla ürüne kolayca ulaşım sağlayıp dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz.

Bütçe Dostu Foreo Masaj Cihazı Fiyatları

Bütçe Dostu Foreo Masaj Cihazı Fiyatları

Yüz temizleme ürünleri; kullanım şekillerine, cihazın yapısına ve etki gücüne göre farklı fiyat aralıklarına sahiptir. Foreo LUNA 3 hassas ciltler için yüz temizleme ve sıkılaştırıcı masaj cihazı fiyatı; cihazın üretiminde tercih edilen materyaller, kalitesi ve kullanışlılığı üzerinden belirlenir. Cihaz, son teknoloji ile üretilmiş ve özenle tasarlanmış bir üründür. Müşterilerin hem rahatlığı hem de etkisi düşünülerek tasarlanır. Yumuşak dokusu sayesinde cildinize zarar vermeden kirlerden arınması sağlanır. Bu uygulama sayesinde cildinize süreceğiniz diğer ürünlerin de etki gücü artar. Gözenekler rahatlayarak hava alır. Böylece esneklik sağlanır. Kolay kullanımın yanı sıra derinlemesine temizliği ile Foreo LUNA 3 hassas ciltler için yüz temizleme ve sıkılaştırıcı masaj cihazı satın alma işlemlerinizi Trendyol’dan gerçekleştirebilirsiniz. Çeşitli zamanlarda gerçekleştirilen kampanyaları takip ederek ürünü uygun fiyatlarla satın alma imkanına sahip olabilirsiniz.