Fermente Mutfağım Organik Elma Sirkesi Anası 660 ml

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fermente Mutfağım Organik Elma Sirkesi Anası 660 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün FERMENTE MUTFAĞIM YAŞAYAN GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Organik Elma Sirkesi Anası 660 ml Sirke Anası nedir?Sirke anası, fermantasyon esnasında gelişen faydalı baskın bakteri kolonilerinin selülozdan oluşturduğu evlerdir. Fermantasyon sürecinin başlangıcında sirke kazanının yüzeyinde tül gibi kendiliğinden oluşan “sirke anası”, fermantasyon sürecinin sonunda gelişip kalınlaşır ve olgunlaşma evresini tamamladığında fermantasyon tankının dibine iner. Organik Sertifikalı*Türkiye’de ilk ve tek organik sertifikalı elma sirkesi anasıdır. Geleneksel FermantasyonOrganik elma, içme suyu ve önceki sirkemizden elde ettiğimiz çok değerli “organik sirke anası” ile fermantasyon başlamıştır… İnsanlık tarihi kadar eski olan fermantasyon ve onun ürünü olan sirke, atalarımız tarafından binlerce yıl, her şeyin çaresi olarak kullanıldı. Aylar süren bu uzun ve zahmetli fermantasyon yolculuğunun sonunda, bizim aldığımız ödül
  • içimlik, yumuşak mükemmel bir lezzet ve hayatımıza kattığı vazgeçilmez zenginliktir. Organik sirke anası da bu muhteşem sirkenin fermantasyonu esnasında kazanın en üstünde oluşur. Analı – İçimlik – Çiğ Elma SirkesiElma
  • potasyum, pektin, malik asit, vitaminler ve kalsiyum açısından zengin bir meyvedir. Fermantasyon süreci elmaya
  • organik asitler, faydalı enzimler, yaşayan dost bakteriler kazandırırken, elmanın içinde bulunan tüm vitamin, mineral ve besin değerlerini de sentezleyerek çoğaltır. Bu sayede, onları daha faydalı ve besleyici kılar. Fermantasyon yöntemiyle elde edilen gıdalar, yaşayan gıdalardır ve vücut için çok değerli besin kaynaklarıdır. Onların bizim için olan önemi ise yalnızca bunlarla da sınırlı değildir. Fermente gıdalar aynı zamanda, kendileriyle birlikte tüketilen diğer gıdaların içerdiği vitaminleri kalın bağırsakta sentezleyerek besinlerin emilimini de arttırır. Pastörize Edilmemiştir (Çiğ)Organik sirke anası çiğ yani yaşayan bir sirke anasıdır. Sirkesinin rengi pastörize edilmediği için cam gibi berrak değil, bulanıktır. Şişenin dibinde sirkesinin tortusu birikebilir. Isıl işleme tabi tutulmadığı için fermantasyondan gelen kazanımları ve besin değerleri kaybolmaz. Kullanım alanlarıOrganik Sirke yapımında maya olarak
  • Elma sirkesi, yapımı esnasında şişeye maya olarak sirkesiyle birlikte eklenir. 1 kavanoz Fermente Mutfağım Organik Sirke Anası, 5-8 litreye kadar cam kavanozda yapılan sirke için yeterlidir. Doğal Fermantasyon Elma Sirkesi Tarifi
  • Ferda Uslu’nun orijinal tarifine “Doğal fermente sirke yapılışı” başlıklı blog yazısına tıklayarak ulaşabilirsiniz.Dıştan Kullanımda
  • Fermente Mutfağım Organik Sirke Anası, içerdiği yüksek besin değeri ve yaşayan yapısı nedeniyle cilt için maske olarak da kullanılmaktadır. 1. Öncelikle sorunlu bölge, Fermente Mutfağım Artizan Sabunu’yla yıkanıp temizlenir. Temiz cildin üzerine konulan sirke anası burada 5 dk. kadar bekletilir, bu süre kontrollü olarak yarım saate çıkarılabilir. 2. Suyla durulandıktan sonra kurutulan bölgeye nemlendirici ve besleyici etkili Fermente Mutfağım Kantaron Yağlı Krem sürülür, cilde masaj yaparak yedirilir. Her bir sirke anası birkaç kullanım için uygundur. İstenirse temiz bir makas yardımıyla kesilerek, istenilen boyuta getirilebilir. Maske olarak kullanılan ana, ayrı bir kapalı kavanozda kendi sirkesinin içinde muhafaza edilerek birkaç kullanım sonrası deforme olunca atılır ve yenisi ile kullanıma devam edilir. Gramaj ve Muhafaza660 ml.’lik cam kavanozda, kendi organik elma sirkesi içinde gönderilir. Kendi sirkesinin ve kavanozunun içinde serin ve karanlık bir yerde yıllarca bozulmadan kalır. Buzdolabında saklamaya gerek yoktur.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Fermente Mutfağım Organik Elma Sirkesi Anası

Fermente Mutfağım organik elma sirkesi anası doğal ürün içeriği ile öne çıkmaktadır. Sirke yapımı başta olmak üzere farklı kullanım alanlarında da tercih edilen bir üründür. Sirke anası, doğal yollarla elde edilir. Gluten içermez. İnsan sağlığı üzerinde önemli katkısı olan sirke organik üretim süreci ile etken maddesi kuvvetlendirilmektedir.

 
  • % 100 doğal içerik
  • Gluten içermez
  • Yüksek besin değeri

Fermente Mutfağım Organik Elma Sirkesi Anası Özellikleri

Fermente Mutfağım Organik Elma Sirkesi Anası Özellikleri

Fermente Mutfağım elma sirkesinin ürün ölçüsü 660 ml ile oldukça yeterli seviyededir. Yüksek besin değeri olan maya olarak da nitelendirilebilen bu ürün sirke fermantasyonunun tamamlanması sonucu elde edilen bir tabakadır. Sirke üzerinde oluşan jel kıvama sahip bu yapı farklı sirkelerin yapılması için yeniden kullanılmaktadır. Bu bağlamda maya olarak görülerek daha yüksek miktarda sirke yapabilmek için tekrardan görev üstlenir. Sirke üzerinde ayrı bir yapıya sahip olduğu için rahatlıkla ulaşılabilir. Vitamin ve mineral açısından da oldukça zengindir. Fermente Mutfağım organik elma sirkesi anası kullanımı sebzelerin yıkanması, turşu yapımı ve temizlik gibi pek çok alanı içerisine alır. Organik elma sirkesi anası içerik yönünden oldukça zengindir. Ürün içeriği vitamin ve mineral açısından oldukça zengindir. Elma özü nedeniyle vitamin, kalsiyum, malik asit ve potasyum yönünden de oldukça zengindir. Sirke yapımı ile fermantasyon sürecinden geçen elma farklı kazanımlar da elde etmektedir. Organik asit, enzim ve yararlı bakteriler elma sirkesi içerisinde oluşmaktadır.

 

Fermente Mutfağım Organik Elma Sirkesi Anası Kullanımı

Fermente Mutfağım Organik Elma Sirkesi Anası Kullanımı

Fermente Mutfağım organik sirke anası 660 ml olarak satışa sunulur. Cam kavanoz içerisinde yer alan bu elma sirkesi anası kullanılarak 5 ile 8 litre arasında değişen sirke yapabilmek mümkündür. Tüm şişenin maya olarak kullanılması gerekmektedir. Sirkenin cam kavanoz içerisinde yapılması tavsiye edilir. Fermente Mutfağım organik elma sirkesi anası yalnızca sirke yapımında değil cilt bakımında da kullanılabilir. Genel olarak maske amacıyla kullanıldığı görülür. Maske için kullanmadan önce cildin temizlenip arındırılması sağlanmalıdır. Daha sonra yapılması gereken ise sirke anasının sorunlu bölgelere sürülmesidir. Bütün bir yapıda olan sirke anası yalnızca birkaç kullanım boyunca tercih edilebilmektedir. Maske ilk uygulamada yalnızca 5 dakika cilt üzerinde tutulması gerekmektedir. Bu ürünün kullanımı ile yapılan diğer uygulamalarda alınan sonuçlara göre süre uzatılabilmektedir. Organik elma sirkesi anası pastörize edilmemiştir. Böylece çiğ olarak da nitelendirilebilmektedir. Fermente Mutfağım elma sirkesi anası ürününün de bu özelliğe sahip olması bulanık bir görünüme sahip olmasına neden olmuştur.

 

Fermente Mutfağım Organik Elma Sirkesi Anası Fiyatı

Fermente Mutfağım Organik Elma Sirkesi Anası Fiyatı

Ürün % 100 doğal içerik ile kullanıcıların dikkatini çekerken özellikleri ve kullanımı merak edilen bir konudur. Fermente Mutfağım sirke anası doğal bir ürün olduğu için yıllarca muhafaza edilerek kullanılabilmektedir. Ancak muhafaza koşullarına dikkat edilmesi gerekmektedir. Serin ve karanlık alanlarda muhafaza edilmesi kullanım süresi açısından önemli bir konudur. Ürün hakkında diğer bir önemli ayrıntı da orijinal kavanozu içerisinde saklanmasıdır. Bununla beraber organik yapısı ile elma sirkesi için maya arayanların tercih edebileceği ürünler arasında yer almaktadır. Bu maya kullanılarak sirke yapıldıktan sonra sürdürülebilir bir ürün elde edilmektedir. Elmanın sahip olduğu içeriklerin emilimi de sirke sayesinde artış göstermektedir. Böylelikle vitamin ve minerallerin sentezlenip çoğaltılması sağlanmaktadır. Fermente Mutfağım organik elma sirkesi anası yorumları kullanımı ve içeriği açısından bilgiler sunar. Ürün detayları için bu değerlendirmelere göz atabilirsiniz. Fermente Mutfağım organik elma sirkesi anası fiyatı detayları ile beraber Trendyol’da yer alıyor. Dilerseniz ürünü hemen buradan alabilirsiniz.