Ever Clean Less Pass(PATİLERE YAPIŞMAYAN) Kedi Kumu 10 Lt X 2 Adet

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.205 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.543,90 TL
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.700 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ever Clean Less Pass(PATİLERE YAPIŞMAYAN) Kedi Kumu 10 Lt X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yakamoz Petshop Satıcı Ünvanı: YAKAMOZ PETSHOP ÜRÜNLERİ LOJİSTİK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0928095583200001 Vergi Kimlik Numarası: 9280955832
    Bu ürün Yakamoz Petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ever Clean Less Trail 10L (iz Bırakmayan) - Evde beslenen uzun tüylü kediler ve yavru kediler için özel formüle edilmiş, patilere yapışmayan ve iz bırakmayan, topaklaşan kedi kumu. * Ever Clean Less Trail'ın daha büyük kum granülleri sayesinde tüylere yapışmayı en aza indirmektedir. * Tüylere yapışmadığı için, kumların etrafa saçılması önlenmektedir. * Kum kabında bulunan sıvı ve katı atıkların toplanması, her zaman temiz bir görünüm elde edilmesi ve hoş bir koku oluşumunu sağlamaktadır. * Uzun tüylü kediler ve yavru kediler için kullanıma uygundur. * Ever Clean Less Trackkum sayesinde, sıradışı topaklanma ve emilim etkisi, idrarın kum kutusunun dibine ulaşarak kötü kokuların oluşmasını önlemektedir. * Ever Clean Less Track, saf, güvenli ve yüksek kaliteli, birinci sınıf hammaddeler kullanılarak hazırlanmış bir üründür. * Ever Clean Less Track % 99 oranında tozsuz ve hipoalerjeniktir. * Ever Clean Less Track kedi kumu, diğer kedi kumlarına oranla daha az miktarda atık üretmektedir. Ever Clean Less Track Formülü Özellikleri
  • * İçeriği oluşturulurken kullanılan karbon, özel aktifleştirilmiş karbondur. * Aktifleştirme, karbonun yaklaşık 1000 derece ısıda oksijensiz ortamda buhar yada karbondioksitin ısıtılması ile gerçekleşmektedir. * Bu işlemler karbona eşsiz bir mikroyapı kazandırarak, yüzeyinde porlar oluşumunu sağlamaktadır. * Oluşan bu porlar sayesinde koku emilimi ve hapsedilmesi üzerine üstün bir etkiye sahiptir. * Karbon, organik bazı kokular için bir mıknatıs görevindedir ve koku partiküllerini tutmaktadır. * 5 gr lık bir karbon, bir futbol sahası büyüklüğünde koku emilim yüzeyinde sahiptir. * Koku etkenleri kaynaklı bakteriyel üremelerin önlenmesi için, antimikrobiyel ajanlar da ürüne eklenmiştir. Kumun İçeriği
  • Bentonit kumu, aktifleştirilmiş karbon, boratlar, doğal koku zeolit kristali ya da sedir bitkisi. Ürünün Kullanım Şekli
  • * Kum kabına 7 cm yüksekliğinde doldurunuz. * Günlük olarak katı atık maddeleri ve topaklanmış kumu, bir kürek yardımıyla temizleyiniz ve kumu karıştırınız. * Eksilen kumu ilave ediniz. * Haftada bir kez kumun tamamını dökerek kum kabını temizleyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Doğal/Bentonit Kumlar
  • Tane Şekli İnce Taneli
  • Kum Türü Topaklaşan
  • Ağırlık / Hacim 5 - 10 L
  • Koku Tipi Fresh Kokulu
Geri Bildirim Ver

Ever Clean Less Trail Kedi Kumu ile Tuvalet Sorunu Kalktı

Kedi kumu, kedi sahiplerinin temel ihtiyaçlarından biridir. Kediler tuvalet ihtiyaçlarını karşılamak için doğal olarak kuru bir şekilde gerçekleştirir. Bu nedenle kedi kumu, kedinin öncelik listesinde yer alır. Kedi kumunun kalitesi ve kolay bir şekilde topaklanması temizliği kolaylaştırır. Ever Clean Less Trail (patilere yapışmayan) Kedi Kumu 10 lt x 2 Adet, piyasadaki en kaliteli kedi kumlarından biridir. Yurtdışından ithal edilen bu kedi kumu, alanında en iyi performansa sahiptir. Ayrıca Ever Clean Less Trail (patilere yapışmayan) Kedi Kumu 10 lt x 2 Adet içeriği ile kedinizin kum kabında harcadığı zamanı ve sürecini basitleştirir. Aynı zamanda Ever Clean Less Trail (patilere yapışmayan) Kedi Kumu 10 lt x 2 Adet özellikleri sayesinde kediniz için rahat bir ortam sağlayabilirsiniz.

  • Amonyak Kontrollü
  • Koku Yakalayıcı
  • Maksimum Topaklanma

Kedileriniz için En İyi Kedi Kumu: Ever Clean Less Trail

Kedileriniz için En İyi Kedi Kumu: Ever Clean Less Trail

Daha büyük granüllerden yapılmış 5060255492192 patilere yapışmayan ve böylece iz bırakmayan bir özelliğe sahiptir. Gelişmiş amonyak kontrolü ve kaba tanecikli bu kum, yavru kediler ve uzun tüylü kediler için idealdir. Bazı kediler patilerini kum kutusundan sallayamazlar ve küçük kum taneciklerini eve taşırlar. Bu tür temizlik alışkanlıklarına sahip kediler için büyük granüller oldukça uygundur. Kokuları sınırlandıran ve bastıran özelliklere sahip bu ürün, kokuları nötralize eden bir özelliğe sahiptir. Bu açıdan içeriği ile, kokuları yakalayarak ve yüzeyde tutarak nötralize eder. Maksimum yapışma kuvvetine sahip Ever Clean Less Trail (patilere yapışmayan) Kedi Kumu 10 lt x 2 Adet kullanımı ile size kolaylık sunar. Çünkü bu ürün, yüksek kaliteli doğal mineral kil karışımından oluşur. Yalnızca saf, yüksek kaliteli bileşenlerden oluşan ürün, doğal kilden yapılmıştır.

Kediler için İdeal Olan Ever Clean Less Trail Kedi Kumu

Kediler için İdeal Olan Ever Clean Less Trail Kedi Kumu

Birinci sınıf ve yüksek kaliteli ham maddelerden üretilen Ever Clean Less Trail (patilere yapışmayan) Kedi Kumu 10 lt x 2 Adet kullananlar tarafından beğenilen bir üründür. Saf, güvenli, hipoalerjenik ve tozsuz olan bu ürün, geleneksel kedi kumundan çok daha az atık üretir. Ayrıca bu ürün özel bir aktif karbon içerir. Aktivasyon işlemi, oksijensiz bir ortamda kömürün buhar veya karbondioksit ile ortalama 1000 derece sıcaklıkta ısıtılmasıyla gerçekleştirilir. Bu işlemler sayesinde karbon kendine has bir mikro yapı kazanır ve yüzeyinde gözenekler oluşur. Bu gözenekler, kum kokusunu güçlü bir şekilde emer ve hapseder. Karbon, mıknatıslar gibi organik kokuları alır ve koku parçacıklarını yerinde tutar. Ayrıca bu ürün, koku nedeniyle bakteri üremesini önlemek için antibakteriyel maddeler içerir. Bu nedenle kokusuz ve hijyenik kullanıma sahiptir.

Ever Clean Less Trail Fiyatları

Ever Clean Less Trail Fiyatları

Ever Clean Less Trail (patilere Yapışmayan) Kedi Kumu 10 lt x 2 Adet fiyatı ve kedilerinizi rahat ettirmek için gereken detaylar düşünülerek üretilmiştir. Ayağa yapışmayan parçalar içeren bu ürün, kediler için güvenli bir ortam sağlar. Bu ürün sayesinde kediler her tuvalete gittiklerinde yeri temizlemek zorunda kalmazsınız. Ayrıca bu ürün, kokuları hızla emer ve havadaki değişik kokuları önler. Aynı zamanda ürünün 10 lt şeklinde satılması, sürekli olarak kum satın almanızın önüne geçer. Bu ürüne ve Ever Clean Less Trail (patilere yapışmayan) Kedi Kumu 10 lt x 2 Adet yorumları ve değerlendirmelerine ulaşmak için ürünleri inceleyebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.