Eurocat Hızlı Topaklaşan Doğal Kedi Kumu 10 Lt

335 TL
(33,50 TL / lt)
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
344,77 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eurocat Hızlı Topaklaşan Doğal Kedi Kumu 10 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mooi pet Satıcı Ünvanı: DENİZ ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2430348550
    Bu ürün Mooi pet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eurocat Hızlı Topaklaşan Doğal Kedi Kumu 10 Lt - Farmapets

Ürün Özellikleri

  • Tip Kristal/Silika Kumlar
  • Tane Şekli İnce Taneli
  • Kum Türü Topaklaşan
  • Ağırlık / Hacim 1 - 5 L
  • Koku Tipi Çam Kokulu
Geri Bildirim Ver

Eurocat Hızlı Topaklaşan Kedi Kumu ile Doğal Bakım

Eurocat hızlı topaklaşan doğal kedi kumu 10 lt ürün seçeneği, hızlı topaklaşma ve yüksek emiş gücü sayesinde yüksek hijyen vadeder. Yavru kedilerde güvenle kullanılabilir özelliğe sahiptir. Ürünün sahip olduğu doğal içerik sayesinde ortaya çıkabilecek kokular önlenmiş olur. Hiçbir kimyasal içermeyen, %100 doğal malzemeler kullanılarak üretilen ürün, sahip olduğu yüksek emiş gücü sayesinde ıslaklık hissini absorbe eder. Bunun yanı sıra miminim tozlanma sayesinde evinizde yerleştirdiğiniz bölgenin kirlenme durumunu en aza indirir. 8681144191742 kodlu kedi kumu modeli, sahip olduğu doğal yapı ile çevreye zarar vermeden gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Geniş gözenekli kürek ile kullanım sağlanabilir. Çevreyi kirletmeyen ve doğada %100 çözülebilen özellikleri sayesinde hayvan severler tarafından sevilerek kullanılır ve kullanıcılara önerilir. Kumdan maksimum seviyede yararlanabilme adına geniş gözenekli kürek ile birlikte kullanmalısınız.

  • Doğal kokulu
  • %100 doğal çam ağacından üretilmiş
  • Hızlı topaklanma gücüne sahip

Ayrıcalıklarıyla Eurocat Hızlı Topaklaşan Doğal Kedi Kumu

Eurocat hızlı topaklaşan doğal kedi kumu 10 lt içeriği sayesinde doğada %100 çözülebilen bir özelliğe sahiptir. Doğa dostu bir işlem ile kedinizin gereksinimlerini karşılama ayrıcalığı yaşayabilirsiniz. Çevreyi kirletmeyen özelliği sayesinde de çevre dostu bir yaklaşım sunar. Kedinizin ihtiyacı giderildikten sonra tuvalete atabilir ve herhangi bir tıkanma olmadan özgürce kullanabilirsiniz. Kediniz için hızlı topaklanma gücüne sahip olan bu ürünle mükemmel bir armağan edinebilirsiniz. Doğal çam ağacından üretilmiş granüllerden oluşan kedi kumu seçeneği, suda çözünebilir ve tuvalete atılabilir özelliklerinin yanı sıra hijyenik ve doğaldır. Tamamen doğal olan içeriği kedinizin sağlığına zarar vermez. Güvenli bir şekilde kullanım sağlayabilirsiniz. Süper emici özellik vermesi amacıyla kullanılan bentonit, içerdiği üstün kaliteli yapı ile meydana gelen sıvıyı anında emerek hızla topaklaşmasını sağlar. Eurocat kedi kumu ince tanelidir.

Özellikleriyle Eurocat Hızlı Topaklaşan Doğal Kedi Kumu

Eurocat hızlı topaklaşan doğal kedi kumu 10 lt özellikleri sayesinde kedinizin ihtiyacını hijyenik bir şekilde karşılamasını sağlayabilirsiniz. Bentonit özellikteki emici kedi kumu, ekstra topaklanma özelliğine sahip olmasıyla dikkat çeken, ince taneli bir kumdur. Kokusuz olmasıyla pek çok kullanıcı tarafından tercih sebebidir. Mini patili dostunuzun en temel ihtiyaçlarından biri olan tuvalet ihtiyacını hijyenik bir şekilde görmesine yardımcı olmak üzere tercih edebilirsiniz. Eurocat 10 lt kedi kumu kedinizin bacakları için yumuşak bentonit içerir. Tozsuz olması sayesinde ortamın kirlenme riskini olabilecek en düşük seviyeye indirir. Ürün seçkisi aynı zamanda oluşabilecek kötü kokuları etkisiz hale getirecek taze koku özelliğine sahiptir. Büyük soğurma ve aglomerasyon gücüne sahip olan ürün, 10 lt olma özelliği sayesinde uzun süren bir kullanım ömrü sağlar. Böylece uzun süren hijyen verir.

Eurocat Hızlı Topaklaşan Doğal Kedi Kumu Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Eurocat hızlı topaklaşan doğal kedi kumu 10 lt yorumları üzerine bir inceleme yaparak, söz konusu ürün modelinin kediniz için ne denli faydalı olacağını rahatlıkla görebilirsiniz. Üründeki kumun topaklaşmasının avantajı, temizlenmesi sırasında ortaya çıkar. Bentonit materyalinin topaklanma gücü, istenmeyen sıvı atığını kümeler haline getirerek çöpün temizlenmesini oldukça basit ve pratik hale getirir. Bu şekilde ayrıca kötü kokular da etkin bir şekilde kontrol altına alınmış olur. 10 lt miktarındaki ürün, uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir. Sağlıklı ve hijyenik bir temizleme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Söz konusu kedi kumu modeli, beyaz renge sahip oluşuyla idrardaki farklı renklerin de sizin tarafınızdan çok daha rahat bir şekilde fark edilmesine de yardımcı olur. Eurocat hızlı topaklaşan doğal kedi kumu 10 lt fiyatı da avantajlıdır. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilerseniz siz de hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.