Einhell 18v 5,2 Ah & 4a Fastcharger, Akü & Şarj Cihazı

3.499 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.177,71 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.425,82 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.400 TL
8.9
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.729,86 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Einhell 18v 5,2 Ah & 4a Fastcharger, Akü & Şarj Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Einhell 18V 5.2 Ah Power X-Change PLUS ev ve atölyenizde Power X-Change serisini oluşturmak veya genişletmek için ideal bir başlangıç ürünüdür. 18V 5.2 Ah Power X-Change PLUS şarj edilebilir aküden ve yüksek hızlı akü şarj cihazından oluşan Başlangıç Kiti Einhell'in çok fonksiyonlu ve birbiriyle uyumlu Power X-Change şarj edilebilir akü sisteminin üyesidir. Power X-Change şarj edilebilir aküler her türlü kablosuz araca ve tüm bahçe ve el aletleri ailesine enerji ve dayanıklılık sunmak üzere çok amaçlı olarak kullanılabilir. Müşterilerin avantajları şunlardır: Tüm cihazlar için tek bir şarj edilebilir akü ve tek bir şarj cihazı olması, fiyatta ciddi bir tasarruf sağladığı gibi, farklı modellerde kullanımı sayesinde çevrenin korunmuş olmasıdır. Her cihaz için farklı bir şarj edilebilir akü ve şarj cihazı olmasının yarattığı dağınıklık ve karmaşa ortadan kalkar. Ayrıca, PLUS teknolojisi yoğun enerji gerektiren işler için ekstra güç anlamına gelmektedir. Ayrıca, yüksek kaliteli şarj edilebilir aküler normalde akülerde olan hafıza etkisine ve kendini şarj etme özelliğine direnerek kesintisiz yüksek güç sunar. 18 V 5.2 Ah PXC PLUS Power X-Change ailesinden birinci sınıf bir şarj edilebilir aküdür ve 36V uygulamalarda TWIN-PACK kullanımına uygundur. ABS proses kontrollü aktif akü yönetim sisteminde akü parametrelerini sürekli olarak takip eden bir mikroişlemci bulunmaktadır. Sistem böylece maksimum güvenlik, optimum araç performansı, maksimum çalışma süresi ve maksimum hizmet ömrü sağlamaktadır. Anlık şarj seviyesi 3 aşamalı LED gösterge ekranından kontrol edilebilir. Muhafazası toza, korozyona ve mekanik etkilere dirençli olacak şekilde tasarlanmıştır. Kauçuk kaplama aküye darbelere karşı koruma ve iyi bir kavrama sunmaktadır. Akünün her cihazdan kolayca çıkartılabilmesini sağlayan ergonomik bir tutamak bulunmaktadır. 4 Ah hızlı şarj teknolojisi ile şarj süreleri kısalıyor ve akünün akıllı şarj yönetimi sistemi tarafından sürekli olarak takip edilmesiyle optimum şarj ve maksimum güvenlik sağlanıyor. Tamamen boşalmış aküleri yeniden aktive etmek için bir yenileme modu bulunuyor. Tüm güncel bilgiler 6 kademe şarj seviyeli LED gösterge tarafından sunulmaktadır. Duvara kolayca asmak için entegre asma halkaları vardır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver