Eczacıbaşı Pisipisi Pudra Kokulu Kalın Taneli Kedi Kumu 2 X 10 Kg

689 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eczacıbaşı Pisipisi Pudra Kokulu Kalın Taneli Kedi Kumu 2 X 10 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çağlar Petshop Satıcı Ünvanı: SELAHATTİN ÇAĞLAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2180133223
    Bu ürün Çağlar Petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pisipisi Pudra Kokulu Kalın Taneli Kedi Kumu 2 x 10 kg Pisipisi Kalın Taneli Topaklanan Kedi Kumu Pudra Kokulu 2x 10 kg %100 Doğal Kedi Kumu İdeal bir kedi kumunda aranan en önemli özellik doğal ve katkısız olmasıdır. Pisipisi kedi kumunda aradığınız bu özellikleri fazlasıyla bulabilirsiniz. Kediniz için sağlıklı, doğal ve zararsız bir tuvalet ortamı sağlarken, sizler için de hijyenik bir ev ortamı yaratır. Süper Topaklanma ve Sıvı Emme Gücü Pisipisi kedi kumu, yüksek sıvı emme gücü ile sıvıyı hızlı bir şekilde hapsederek ideal bir topaklanma yaratır. Pisipisi kedi kumu, özel formülü sayesinde, kumun alt tabaksında oluşabilecek sıvıya engel olur. Bu güçlü topaklanma, kumun kolaylıkla temizlenmesine ve temiz olan kumun kedileriniz tarafından daha sağlıklı kullanılmasını sağlayacaktır. Uzun süreli kullanımlarda dahi sağladığı bu kuruluk ve temizlik hissi kendinize iyi gelecektir. Böylelikle sizin için periyodik kum kabı temizliği daha kolay hale gelirken ekonomik ve hijyenik açıdan fayda sağlayacaktır. Pisipisi Kedi Kumu Kullanım Önerisi Kedi tuvalet kabını 7 cm yüksekliğinde Pisipisi kedi kumu ile doldurunuz. Günlük olarak topaklanan bölümü kürek yardımıyla alınız. Eksilen kumu 7 cm seviyesine gelecek şekilde tamamlayınız. · Tuvalete dökmeyiniz. · %99.9 oranında tozdan arındırılmıştır. · Bakteri barındırmaz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Doğal/Bentonit Kumlar
  • Tane Şekli Kalın Taneli
  • Kum Türü Topaklaşan
  • Ağırlık / Hacim 10 - 20 L
  • Koku Tipi Kokusuz/Naturel
Geri Bildirim Ver