Econature Tavuklu Yavru Kedi Kuru Maması 15 Kg

1.049 TL
(69,93 TL / kg)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.047 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.070 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.095 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.100 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Econature Tavuklu Yavru Kedi Kuru Maması 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Petimce Satıcı Ünvanı: KC SANAL MAĞAZA İNŞAAT DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541082233800001 Vergi Kimlik Numarası: 5410822338
    Bu ürün Petimce tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Econature Tavuklu Yavru Kedi Maması 15 Kg Econature Tavuklu Yavru Kedi Maması 15 kg (Kitten Food Chicken Formula), tüm yavru ırklar için günlük beslenme ihtiyaçlarını karşılamak üzere kedi/köpek beslenme uzmanları tarafından özenle formüle edilmiş tam ve dengeli, tavuk proteini içeren yavru kedi mamasıdır. İÇERİK: İşlenmiş Tavuk Proteini, Mısır, Buğday, Mısır Gluteni, İşlenmiş Hayvansal Protein, Tavuk Yağı, Saf Kepek, Pirinç, Ciğer Aroması, Mineraller, Tuz, Antioksidanlar, A, D ve E Vitaminleri, Taurin, Prebiyotik Mannan Oligosakkaritler, Koruyucular. ANALİTİK BİLEŞENLER: Ham Protein: %35, Ham Yağ: %14, Ham Kül: %7, Ham Selüloz: %2 BESLENME TABLOSU: Yaş(Hafta) Günlük Mama Miktarı(g) 3-7 10-20 7-12 20-75 12-26 50-100 26-52 55-100 BESLENME TALİMATI: Mamaya, tabloda belirtilen miktarlarda başlayın. Ancak daha sonra kedinizin iştah ve kondisyon durumuna göre verilecek miktarları değiştirebilirsiniz. Kedinize bu mamadan ilk kez veriyorsanız, başlangıçta bir hafta süreyle mevcut maması ile karıştırarak veriniz. Kedinizin besinsel ihtiyaçları, yaşına, ırkına, büyüklüğüne, aktivite derecesine ve çevre koşullarına göre farklılık gösterebilir. Beslenme tablosu günlük mama miktarına göre düzenlenmiştir. Bu tabloyu rehber alarak kediniz için uygun olan miktarı günlük en az 2 öğün olmak üzere öğün sayısına göre bölerek kedinizi besleyebilirsiniz. Daima mama ile birlikte taze ve temiz su bulundurunuz. Ürünü serin ve kuru bir ortamda saklayınız. BÜYÜME DESTEĞİ SİNDİRİM DESTEĞİ SAĞLIKLI YAŞAM TOURIN

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 15 Kg
  • Yaş 0 - 1 Yaş
  • İçerik Düşük Tahıllı
Geri Bildirim Ver

Econature Tavuklu Kedi Maması ile Güçlü Kediler

Econature tavuklu yetişkin kedi maması 15 kg mama seçeneği, 1 yaşından küçük olan yavru kedilere özel olarak geliştirilmiştir. Bu çağdaki kedilerin günlük olarak gereksinim duyduğu besinleri alabilmesi adına kedi köpek uzmanları tarafınca büyük bir özenle üretilmiştir. Ekonomik fiyatı ile hayvan sever kullanıcılara avantaj sağlarken, kaliteli içeriğiyle yavru kedilerin keyifli bir şekilde beslenmesine yardımcı olur. Yavruluk sürecinde bulunan can dostunuza güvenle sunabilirsiniz. Kg LY.01314 mama seçeneği, içerdiği yüksek protein değeri sayesinde yavru kedilerin ekstra olarak gereksinim duyduğu enerjiyi sağlıklı ve lezzetli yollardan sunar. Kolay sindirilebilir olma özelliği sayesinde evcil hayvanınızın dışkılama sistemini düzenleyerek sağlık verir. Ürünün doğru yağ ve protein oranı da mini patili dostunuzun kilo alma durumunu kontrol altına alır. Lezzetli tavuk eti tadı sayesinde kedinizin iştahla beslenmesini sağlar.

  • Tavuk eti tadı
  • Sindirim sistemine faydalı
  • Sağlıklı büyüme ve gelişim desteği

Ayrıcalıklarıyla Econature Tavuklu Yavru Kedi Maması 15

Econature yavru kedi maması 15 kg ürün seçeneği, yavru ırk kedilerin günlük beslenme gereksinimlerini karşılayabilmek için veteriner uzmanları tarafından özenle hazırlanmıştır. Formülünde yavru kedilerin beslenmesine yardımcı olacak bileşenler kullanılan ürün, tam ve dengeli bir besin içeriğine sahiptir. Tavuk proteini içeren yavru kedi maması, kedinizin yavruluk dönemini sağlıklı bir şekilde geçirmesine yardımcı olur ve hayatının diğer evrelerinde daha güçlü olmasını sağlar. Econature tavuklu yavru kedi maması 15 kullanımı için ilk etapta ambalaj üzerinde belirtilen miktara uyabilirsiniz. Daha sonrasında ise kedinizin kondisyon ve iştah durumunu göz önüne alarak vereceğiniz miktarı manuel şekilde değiştirebilirsiniz. Evcil hayvanınıza söz konusu maması ilk kez veriyorsanız başlangıç için bir hafta süresince kendi maması ile karıştırarak alıştırabilirsiniz. Sindirim sistemine destek sağlayacak bu mama, kedinizin ihtiyaç duyduğu besinleri sunar.

Özellikleriyle Econature Tavuklu Yavru Kedi Maması 15

Econature tavuklu yavru kedi maması 15 kg ürün seçeneği, özellikle de diyet hassasiyeti bulunan kediler için özenle formüle edilmiştir. Dengeli ve eksiksiz bir ürün olmasıyla dikkat çekicidir. Sahip olduğu tavuklu formül sayesinde söz konusu ürün, kedinizin şayet hassas sindirim problemi varsa son derece uyumlu olacaktır. Dengeli ve eksiz formülü ile yavru kedinizin sindirim sorunlarına yardımcı olur ve gelişimine yoğun şekilde destek olur. Kedinizin bağırsak sağlığına katkı sağlayarak sağlıklı bir dışkı yapma sistemine sahip olmasını destekler. Econature tavuklu yavru kedi maması 15 içeriği de son derece özenli bir şekilde formüle edilmiştir. Ana bileşenleri olan pirinç ve tavuğu, rahatlıkla sindirilebilen karbonhidrat ve proteinlerin mükemmel bir kaynağı olan bir üründür. 15 kg değerindeki hacmiyle uzun süren bir kullanım sağlar. Mamayı kediniz severek tüketir.

Econature Tavuklu Yavru Kedi Maması 15 Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Econature tavuklu yavru kedi maması 15 yorumları incelendiğinde söz konusu ürün seçeneğinin yavru kediniz için ne denli faydalı bir içeriğe sahip olduğunu kolaylıkla görebilirsiniz. Söz konusu kedi mamasının sahip olduğu hayati ve mineral maddelerin birbirine uyumlu şekilde karıştırılması, kedinizin mesane ve böbreklerinin düzgün bir biçimde çalışmasını sağlar. Kalp sağlığını destekler ve ayrıca bağışıklık sistemi çalışımına da katkıda bulunur. Econature tavuklu kedi maması 15 kg mama içeriği, uzmanların oluşturduğu premium ve koordineli karışım özellik gösterir. Özellikle de işlenmiş tavuk proteini, kedinizin sağlıklı bir şekilde beslenmesine destek olur. Mama içinde bulunan buğday, mısır, pirinç, hayvansal protein, saf kepek, ciğer aroması ve tavuk yağı gibi bileşenler besin değerini zenginleştirir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.