Dr. Sacchi Dr.sacchi Premium Düşük Tahıllı Yavru Kedi Maması 10kg

649 TL
(64,90 TL / kg)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
621,90 TL
550 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
645,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dr. Sacchi Dr.sacchi Premium Düşük Tahıllı Yavru Kedi Maması 10kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HAZAR MARKET Satıcı Ünvanı: ŞAHİZAR MOBİLYA İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0206065468500013 Vergi Kimlik Numarası: 2060654685
    Bu ürün HAZAR MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dr.Sacchi Premium Düşük Tahıllı Yavru Kedi Maması 10kg Barkod:8690286591648 Dr.Sacchi Premium Sığır Etli ve Kuzu Etli Yavru Düşük Tahıllı Kedi Maması, 1 yaşına kadar kedilerinizin beslenmesinde optimum düzeyde fayda sağlar. İçeriklerimizde kullanılan yoğun ve yüksek kaliteli hayvansal proteinler kedinizi tüm yaşam evrelerinde güçlü ve sağlıklı kılar. Yapay tatlandırıcı, koruyucu ve renklendirici içermez. -Parlak Tüyler ve Sağlıklı Deri -Vitamin ve Minerallerle Zenginleştirilmiştir. -Doğal Antioksidanlar içerir. -Üriner Sistemi destekler -Magnezyum Düzeyi kontrollü İçindekiler
  • Yüksek kalitede kurulmuş Sığır Eti ve Kuzu Eti, Esmer Pirinç, Bezelye, Patates, Somon Yağı, Hidrolize Tavuk Ciğeri, Nükleotit Maya Proteini, Mineraller, Deniz Yosunu, Avize Ağacı Özütü, Zerdeçal Kökü Tozu, Havuç , Yucca, Pisilyum. Mineraller
  • Kalsiyum, Fosfor, Sodyum, İyot, Çinko, Bakır, Potasyum Klorür, Demir, Selenyum, Magnezyum. Vitaminler
  • A vitamini, D vitamini, E vitamini, C vitamini, B1-B2-B3 (Niasin) - B6-B12-B7 (Biyotin) - B9 (Folik asit) Vitamini, K vitamini, Kolin, Kalsiyum, Pantotenat. GÜNLÜK BESLENME TABLOSU KEDİNİZİN AĞIRLIĞI 1-2Kg 3-4Kg 5-6Kg 7-8Kg GÜNLÜK PORSİYON 30-45g 60-80g 100-120g 140-160g Günlük verilecek mama miktarı, dış ortam sıcaklığına, kedinizin yaşam şartlarına (ev içinde/dışında), karakterine ve aktivitesine bağlı olarak değişebilir. Verilecek mama miktarının doğru ayarlanmasında kedinizin iştah durumunun, görümünün ve dışkısının değerlendirilmesi yardımcı olacaktır. BESLENME ÖNERİ VE UYARILAR: ·Bir mamadan diğerine geçiş, aşamalı olarak her iki mamanın küçük miktarlarının karıştırıldıktan sonra bir hafta boyunca verilmesi yolu ile yapılmalıdır. ·Depolama ömrü üretim tarihinden itibaren 18 aydır. ·Kuru ve serin bir ortamda paketin ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz. ·İnsan gıdası olarak kullanılmamalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 5-10 kg
  • Yaş 0 - 1 Yaş
  • İçerik Düşük Tahıllı
Geri Bildirim Ver

Dr. Sacchi Kuzu Etli ve Biftekli Kedi Maması ile Kedini Besle

Dr. Sacchi Dr.Sacchi düşük tahıllı kuzu etli ve biftekli yavru kedi maması 10 kg ürün seçeneği, yavru kediniz için oldukça faydalı bir mamadır. 10 kg değerindeki mama, bilhassa 1 yaşına kadar olan yavru kedilerin beslenmesi için üretilmiştir. Bu dönemdeki yavru kedilerin beslenmesinde optimum fayda sağlayan bir üründür. 8690286591648 ürün içeriğinde kullanılan yüksek kalitedeki hayvansal proteinler, can dostunuzun bütün yaşam evrelerinde dinç ve sağlıklı kalabilmesine yardımcı olur. Doğal kuzu eti lezzeti ile minik patili dostunuzun severek beslenmesini sağlar. Mama seçeneği aynı zamanda renklendirici ve koruyucu içermemesiyle de hayvan severler tarafından dikkat çekicidir. Sahip olduğu doğal içerik sayesinde evcil hayvanınıza sağlıklı ve lezzetli bir öğün sunabilirsiniz. Yanı sıra içerdiği doğal antioksidanlar sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirmeye destek olur. Besleyici mineral ve vitaminler ile zenginleştirilmiştir.

  • Yüksek vitamin ve mineral
  • Doğal antioksidan içeriği
  • Üriner sistemi destekleme özelliği

Ayrıcalıklarıyla Dr.Sacchi Düşük Tahıllı Kuzu Etli Biftekli

Ayrıcalıklarıyla Dr.Sacchi Düşük Tahıllı Kuzu Etli Biftekli

Dr. Sacchi Dr.Sacchi düşük tahıllı kuzu etli ve biftekli yavru kedi maması 10 kg kullanımı ile can dostunuzun yavruluk evresinde sağlıklı ve zengin bir içerikle beslenmesini sağlayabilirsiniz. Mamanın içeriğinde kullanılan yoğun hayvansal proteinler, evcil hayvanınızın yavruluk döneminde gereksinim duyduğu tüm besin değerlerini ve gücü sunar. Sağlıklı deri yapısına kavuşmasını sağlayacak bir niteliğe sahiptir. Sahip olduğu doğal antiokdisanlar ile bağışıklık sistemini destekler ve saf içeriklerle beslenmesini sağlar. Dr.Sacchi düşük tahıllı kuzu etli ve biftekli yavru kedi maması seçeneği, aynı zamanda magnezyum düzeyini kontrol ederek kedinizin sağlıklı bir yavruluk dönemi geçirmesine destek olur. Üriner sistemi destekleme özelliği ile kullanıcılar tarafından tercih sebebi olmuştur. Tüm bu özellikler sayesinde kedinizin sağlıklı şekilde beslenmesine yardımcı olurken, içerdiği lezzet ile kediniz iştahlı bir öğün yer.

Özellikleriyle Dr.Sacchi Düşük Tahıllı Kuzu Etli Biftekli

Özellikleriyle Dr.Sacchi Düşük Tahıllı Kuzu Etli Biftekli

Dr.Sacchi kedi maması seçeneğinin sahip olduğu gelişmiş içerik, kedinizin sağlıklı deri yapısına kavuşmasına yardımcı olurken aynı zamanda parlak tüyleri olmasını da sağlar. İçerik yapısı sayesinde kedinizin üriner sistemine destek olur. Bunun yanı sıra magnezyum düzeyi kontrollüdür. Dr. Sacchi Dr.Sacchi düşük tahıllı kuzu etli ve biftekli yavru kedi maması 10 kg içeriği ile hayvan severler tarafından tercih edilen bir üründür. Bilhassa diyet hassasiyeti olan kediniz varsa bu mamayı kullanarak dengeli ve eksiksiz bir beslenme düzeni sunabilirsiniz. Hassas sindirim için ideal olan bir formüle sahiptir. Yavru kedinizin bağırsak sağlığına katkıda bulunarak hayatının diğer evreleri için yüksek seviyede katkıda bulunur. Bilhassa yavru kediler için özel olarak formüle edilmiş bu premium kedi maması, içerdiği besin zengin besin bileşenleri ile can dostunuzun olmazsa olmazıdır.

Dr.Sacchi Düşük Tahıllı Kuzu Etli Biftekli Yorumları

Dr.Sacchi Düşük Tahıllı Kuzu Etli Biftekli Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Dr. Sacchi Dr.Sacchi düşük tahıllı kuzu etli ve biftekli yavru kedi maması 10 kg yorumları incelendiğinde söz konusu mama seçeneğinin yavru kedinizin için faydalı bir ürün olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz. 1 yaşına kadar olan dönemdeki kediler için son seviye fayda sağlayan ürün, düşük tahıllı özelliğiyle evcil hayvanınızın sindirimine yardımcı olur. Yapay tatlandırıcı ve koruyucu gibi zararlı materyalleri içermeyen mama Dr. Sacchi Dr.Sacchi düşük tahıllı kuzu etli ve biftekli yavru kedi maması 10 kg kullananlar tarafından da sevilmiştir. Paketin kullanım ömrü ise paket açıldığından itibaren 18 ay olarak kabul edilmiştir. Dr. Sacchi Dr.Sacchi düşük tahıllı kuzu etli ve biftekli yavru kedi maması 10 kg fiyatı da ekonomiktir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.