Dr. Sacchi Dr.sacchi Düşük Tahıllı Yavru Köpek Maması 2 Kg

169,90 TL
(84,95 TL / kg)
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dr. Sacchi Dr.sacchi Düşük Tahıllı Yavru Köpek Maması 2 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Frog Pet Satıcı Ünvanı: FROG PET İNTERNET SATIŞ VE MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388127352400001 Vergi Kimlik Numarası: 3881273524
    Bu ürün Frog Pet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dr.Sacchi Düşük Tahıllı Sığır Etli ve KuzuEtli Yavru Köpek Maması 2-14 ay arasındaki yavru köpeklerinizin beslenmesindeoptimum düzeyde fayda sağlar. İçeriklerimizde kullanılan yoğun ve yüksekkaliteli hayvansal proteinler ile yüksek sindirilebilirliğe sahip enerjikaynakları, yavru köpeğinizin sağlıklı büyümesine katkıda bulunur. Yapaytatlandırıcı, koruyu ve renklendirici içermez. İçindekiler: Yüksek kalitede kurutulmuş sığır eti ve kuzueti, hayvansal proteinler, esmer pirinç, bezelye, patates, tavuk yağı,hidrolize tavuk ciğeri, nükleotit maya proteini, mineraller, prebiotik mannaoligo sakkartler, mineraller, deniz yosunu, avize ağacı özütü, zerdeçal kökü tozu,havuç, yucca, pisilyum. Mineraller:: Kalsiyum, fosfor, sodyum,iyot, çinko, bakır, potasyum, klorür, demir, selenyum. Vitaminler: A vit. , D vit. , E vit., C vit. , B1-B2-B3(Niasin)-B6-B12-B7(Biyotin)-B9 (Folik Asit) Vit. , K vit.,Kolin, Kalsiyum Pantotenat ANALİZ DEĞERLERİ: Ham Protein:%30 Ham Yağ:%18 VitaminA: 22.000 IU/KG Ham Selüloz: %3 VitaminD3: 2.000 IU/KG Ham Kül:%8 VitaminC: 200mg/kg VitaminE: 150 mg/kg Beslenme Tablosu: 1-3 kg arası köpekler için 75-150 g 3-5 kg arası köpekler için 150-300 g 5-10 kg köpekler için 300-500 g 10-25 kg köpekler için 500-700 g Günlük verilecek mama miktarı, dış ortam sıcaklığına,köpeğinizin yaşam şartlarına, karakterine ve aktivitesine bağlı olarakdeğişebilir. Verilecek mama miktarının doğru ayarlanmasında, köpeğinizin iştahdurumunun, görünümünün ve dışkısının değerlendirilmesi yardımcı olacaktır. Beslenme Önerileri ve Uyarılar: -Bir mamadan diğerine geçiş, aşamalı olarak her ikimamanın küçük miktarlarının karıştırıldıktan sonra bir hafta boyunca verilmesiyolu ile yapılmalıdır. -Son kullanma tarihi üretim tarihinden itibaren 18 aydır.Üretim tarihi ambalajın üzerinde yazılıdır. -Kuru ve serin bir otamda paketin ağzı kapalı olarakmuhafaza ediniz. -Kuru mamanın yanında daima temiz içme suyu bulundurunuz. -İnsan gıdası olarak kullanılmamalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Yaş 0 - 1 Yaş
  • İçerik Düşük Tahıllı
Geri Bildirim Ver