Decathlon Forclaz Erkek Softshell Mont - Siyah - Mt100

1.815 TL
Son 1 ürün!
Beden: S
Beden Tablosu
S
M
L
XL
2XL
3XL

Ürün Bilgileri

Decathlon Forclaz Erkek Softshell Mont - Siyah - Mt100

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DECATHLON Satıcı Ünvanı: TURKSPORT SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871050921400018 Vergi Kimlik Numarası: 8710509214
    Bu ürün DECATHLON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: Siyah/Karbon gri ÜRÜN FAYDALARI Rüzgar geçirmez: Tamamen rüzgar kesen membran. 30km/sa rüzgara kadar koruma Isı yalıtımı: 2. katman olarak giyilir, 7°C/4°C arası kullanıma uygun. Kalın polar iç yüz Su tutmaz: Suyun kumaşın üzerinde kaymasını sağlayan PFC işlemi yapılmıştır Dayanıklılık: Kumaşın sıkı dokuması aşınma riski olmadan sırt çantası takabilmenizi sağlar Ağırlık: L bedende yaklaşık 620 g ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Ana kumaş - Dış katman 90% Polietilen Tereftalat, 10% Elastan Ana kumaş - İç katman 100% Polietilen Tereftalat Cep 100% Polietilen Tereftalat Membran 62% Poliüretan, 38% Polietilen Tereftalat KULLANICI TALİMATLARI: Su geçirir: Yağmurlu havalarda giyilmesi önerilmez. BAKIM TAVSİYESİ: Fermuar kapalı olarak yıkayın. Yumuşatıcı kullanmayın. TEKNİK BİLGİLER "Softshell"'in ne olduğunu tanımlamak aslında kolay değildir : Softshell mont ya da kısaca "softshell” outdoor aktivitelerinde koruma sunan vazgeçilmez bir üründür. Adı, rüzgar kesen ve nefes alan bir membranın su tutmaz dış yüzey ve kullanıcının rahat olmasını sağlayan, daha fazla ya da daha az sıcaklık sunan iç yüzey arasına yerleştirilmesini içeren “softshell” teknolojisinden gelmektedir.
  • Softshell montun avantajları : Softshell bir mont dış kumaşı ve rüzgara karşı koruyan membranının yanı sıra astarı sayesinde de benzersiz bir ısı yalıtımı sunar. Bir parka ya da su geçirmez montun aksine softshell bir ürünün kumaşları yumuşak ve nefes alan yapıdadır ayrıca ürünün çiseleyen yağmura karşı koruma sağlaması için su tutmaz bir kaplamaya sahiptir. Çok kullanışlı olan softshell şık ve rahat, sportif bir görünüm sunar.
  • Ekotasarım yaklaşımımız hakkında bilgiler : Ürünün çevresel etkilerini azaltmak için birçok yeni işlem uyguladık: - dış yüzeyi %100 geri dönüştürülmüş polyester bileşendir - iç kısımda kullanılan poları CO2 salınımını %21 oranında azaltan dope dyed (yığın halinde boyama) işleminden geçmiştir - üretimi sırasında %90 oranında verimlilik sağlanabilmesi için kumaş kayıpları minimuma indirilecek şekilde tasarlanmıştır.
  • Rüzgar kesicilik ve ek sıcaklık sağlama : Rüzgar hissedilen soğuğu büyük oranda artırır. Örneğin, 0°C havada rüzgar saatte 20 km/sa hızla estiğinde, hissedilen sıcaklık -10°C olur. "Rüzgar kesici" olarak tabir edilen kumaşlar rüzgara karşı bir bariyer oluşturarak bu sıkıntıyı ortadan kaldırır
  • ayrıca ısı kaybının da etkili bir şekilde önüne geçer.
  • Montun nefes alabilirlik seviyesi : Ana kumaşında yer alan rüzgar kesen membranı 24 saatte 3009 g/m2 nefes alabilirlik sunar (JIS L1099 standardı, A2 yöntemine göre).
  • Teknik özellikler ve işlevler : Fermuarlı 2 el cebi Ön fermuarda yer alan iç kapak rüzgara karşı ek koruma sağlar. Koruma sağlayan yüksek yaka Esnek bilekler Esnek bel.
  • Montun su tutmazlık seviyesi : Bir kumaşın su tutmazlık özelliği, suyun emilmeden kıyafet yüzeyinde akma kapasitesidir. Böylece, kumaş suyu içeri sızdırmaz sıcak tutar ve hafif kalır. Su tutmazlık özelliği, kumaşın dış yüzeyine uygulanan, perflorokarbür içermeyen (PFC free) bir işlemle elde edilir. Ancak bu özellikler kullanıma bağlı olarak kaybolabilir. Her yıkamada yeniden etkinleştirmenizi öneriyoruz.
  • Su tutmazlık özelliği nasıl yenilenir : Linke göz atın! Ürünün su tutmazlık özelliğini yenilemeniz için önerdiğimiz bakım ürünü

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Regular
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Renk Siyah
  • Boy Standart
Geri Bildirim Ver