Dağcı Toxline Sandaloz Sakızlı Yeşil Elma Sirkesi Hızlı Toksin Ve Ödem Attırıcı Içilebilir Doğal Detox Sir

200 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dağcı Toxline Sandaloz Sakızlı Yeşil Elma Sirkesi Hızlı Toksin Ve Ödem Attırıcı Içilebilir Doğal Detox Sir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dağcı Doğal Satıcı Ünvanı: DAĞCI DOĞAL ÜRÜNLER GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0457052919100014 Vergi Kimlik Numarası: 4570529191
    Bu ürün Dağcı Doğal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Toxline Sandaloz Sakızlı Yeşil Elma Sirkesi Toksin Atıcı ve Hızlı Kilo Kaybı İçin Doğanın Dokunuşu!" Toxline Sandaloz Sakızlı Yeşil Elma Sirkesi, doğal yaşam arayışındaki herkes için ideal bir tercih. Eşsiz içeriği ile vücudu detoksifiye eder, metabolizmayı hızlandırır ve kilo kaybı sürecine destek olur. Özellikler ve Faydalar: Sandaloz Sakızı Zengini: Doğanın gücünü içinde barındıran sandaloz sakızı, vücuttaki toksinleri etkili bir şekilde temizler. Yeşil Elma İçeriği: Doğal ekşi yeşil elma içeriği ile zenginleştirilmiş, ferahlatıcı bir lezzet sunar. Toksin Atıcı Formül: Vücuttaki zararlı maddeleri atarak bir iç denge sağlar. Metabolizma Desteği: Metabolizmayı canlandırarak kilo kaybının sürecine destek olur. Doğal Detoks: Günün her anında içilebilir, doğal bir detoks içeceği olarak kullanılır. İçerik Kalitesi: Kaliteli malzemelerle üretilmiş, katkı maddesi içermez. Kullanım Kolaylığı: Sadece bir çorba kaşığı sabahları aç karnına, suyla karıştırarak kolayca tüketilebilir. Toxline Sandaloz Sakızlı Yeşil Elma Sirkesi ile doğal bir yaşama ilk adımınızı atın, doğanın taptaze lezzetini ve doğal faydalarını keşfedin! Yıllar boyunca, metabolizması yavaş olan ve kilo verme sürecine hormonları nedeniyle engel olan birçok kişi çeşitli ürünler denemiştir. Ancak, hiçbiri beklenen sonuçları elde edemedi ve umutsuzluğa kapıldı. Sonunda, Toxline'i deneyenler için bu durum değişti. Toxline, vücuttaki toksinleri etkili bir şekilde temizleyerek metabolizmayı canlandırır ve kilo kaybını destekler. İçeriğindeki yeşil elma, ferahlatıcı bir lezzet sunarken, sandaloz sakızı vücudu arındırır ve katkı maddesi içermez. Toxline Sandaloz Sakızlı Yeşil Elma Sirkesi, benzer zorluklarla karşılaşanlar için bir kurtuluş olmuştur. Diğer ürünlerin vaat ettiği sonuçları doğal olarak sunar ve sağlıklı, doğal bir şekilde kilo vermenin keyfini çıkarmanıza yardımcı olur. Siz de benzer zorluklarla mücadele ediyorsanız, Toxline'i denemenizi şiddetle tavsiye ederiz. Gerçek bir değişim için doğru yerdesiniz. Toxline'in etkili olabilmesi için sabah ve akşam aç karnına bir bardak suya bir çorba kaşığı eklemeniz önerilir. Bununla birlikte, spor ve diyet gibi sağlıklı yaşam alışkanlıkları da önemlidir. Toxline, doğal içeriklere sahip bir detoks ürünüdür, toksin atmanıza ve kilo vermenize yardımcı olabilir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver