Catwalk Bentonit Topaklanan Kedi Kumu 10 lt

369 TL
(36,90 TL / lt)
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Catwalk Bentonit Topaklanan Kedi Kumu 10 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: gelal shop Satıcı Ünvanı: ULAŞ ÖZKUL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7010155537
    Bu ürün gelal shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bentonit Topaklanan Kedi Kumu 10 lt
Geri Bildirim Ver

Catwalk Bentonit Topaklanan Kedi Kumu 10 lt

Evcil kedilerinizin tuvalet eğitimini vermek ve tuvalet ihtiyaçlarını gidermeleri için uygun bir kap içerisine konulan kedi kumu kullanılır. Temizliğe önem veren bu canlıların hijyenik bir ortamda yaşaması için kum kullanımı son derece önemlidir. Sizin sorumluluğunuzda olan patili dostlarınızın rahat ve temiz bir ortamda yaşamalarına imkan sağlayan Catwalk bentonit topaklanan kedi kumu 10 lt, sahip olduğu etkileyici özellikler ile hijyenik bir tuvalet ortamı oluşturmanıza yardımcı olur. Evde yaşayan diğer kişiler için de önemli olan hijyen koşullarını sağlamak, büyük önem arz eder. Bentonit kilden oluşan kum, topaklanma özelliği ile hijyenik bir ortam oluşturmanızı sağlar. Islandığında kolaylıkla yapışarak topaklanan ürünü gönül rahatlığıyla kullanarak kediniz ve eviniz için temiz bir ortam oluşturabilirsiniz.

  • Hızlı topaklanan bentonit kil
  • Koku oluşturmayan yapı
  • Kolay temizleme imkanı

Catwalk Bentonit Kedi Kumu 10 Lt Kolay Kullanımı

Catwalk Bentonit Kedi Kumu 10 Lt Kolay Kullanımı

Kumun evcil hayvanınız tarafından kolaylıkla kullanılması için, boyutlarına uygun bir kum kabı kullanmanız gerekir. Tuvalet eğitimi verdiğiniz evcil hayvanınızın kolay ulaşabileceği yere konumlandırdığınız kabı, 7 cm yüksekliğe ulaşacak şekilde Catwalk kedi kumu ile doldurabilirsiniz. Bu ideal boyut, güvenli ve hijyenik bir tuvalet için oldukça önemlidir. Hızlı topaklanma etkisine sahip bentonit kum, kabı düzenli bir şekilde temizleme imkanı sunarak hijyenik ortamı korumanıza yardımcı olur. Evcil hayvanınız tuvaletini yaptıktan sonra kum içerisindeki katı atıkları kürek yardımı ile alarak bir poşete koyup atabilirsiniz. Kediler, temiz hayvanlar oldukları için tuvalet ihtiyaçlarını giderdikten sonra üzerini örterler. Catwalk bentonit topaklanan kedi kumu, bu aşamada toz oluşmasına engel olarak patili dostunuzun sağlığını korumasına yardımcı olabilir. Etkili özelliklere sahip ürünü kullanarak evcil hayvanınızın ve evinizin temiz kalmasını sağlayabilirsiniz.

Catwalk Topaklanan Kedi Kumu 10 Lt Yorumları

Catwalk Topaklanan Kedi Kumu 10 Lt Yorumları

Evde hayvan beslemenin getirdiği bazı sorumluluk ve zorluklar vardır. Bu zorlukları aşmak için kullanılan yöntem ve ürünler, sizin ve evcil hayvanınızın sağlığını korumak ve yaşanılan ortamın koşullarını iyileştirmek için önemlidir. Catwalk bentonit topaklanan kedi kumu 10 lt kullananlar, ürünün etkileyici özelliklerinden memnun kalarak sorumluluklarını hafifletebilirler. Kolay temizlik imkanı sunan bentonit kedi kumu, hızlı topaklanan yapısı ile kirlenen kısmı kolaylıkla alarak kumu uzun süre kullanmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda bu yöntem ile koku oluşumunu önlerken hijyenik bir ortam sağlayabilirsiniz. Catwalk bentonit topaklanan kedi kumu 10 lt yorumları, ürünü kullananlar tarafından öne çıkan özellikler bağlamında yazılan ayrıntılı değerlendirmelerdir. Hızlı topaklanan yapısı, kokusuz özelliği ve toz yapmayan formu ile beğenilen ürünün yorumlarını okuyarak siz de fikir sahibi olabilirsiniz.

Hesaplı Bentonit Topaklanan Kedi Kumu 10 Lt Fiyatı

Hesaplı Bentonit Topaklanan Kedi Kumu 10 Lt Fiyatı

Kedinin ev koşullarında tuvalet ihtiyacını rahatlıkla gidermesi için gerekli olan kum, boyutu ve yapısı ile farklı özelliklere sahiptir. İdeal boyutlara sahip olması, kalın olduğunda kedinin patilerine zarar vermemesi ve incelik durumunda gözlerini etkilememesi adına oldukça önemlidir. Kullanışlı özelliklere sahip Catwalk bentonit topaklanan kedi kumu 10 lt fiyatı, ideal aralıklardadır. Ev koşullarında hijyenik bir ortam oluşması için gerekli olan kumu düzenli aralıklarla temizleyerek kedinizin sağlığını koruyabilirsiniz. Düzenli temizleyerek kumun kullanım süresini uzatabilir ve bütçenizi koruyabilirsiniz. Kabı katı maddelerden uzaklaştırdıktan sonra 7 cm’lik seviyeyi koruyarak tuvalet için uygun bir ortam oluşturabilirsiniz. İdrarı hızlı bir şekilde emerek içine hapseden ürün ile koku oluşumunu önleyebilirsiniz. Siz de Trendyol’dan Catwalk bentonit topaklanan kedi kumu 10 lt satın alarak ailenizin ve kedinizin sağlığını koruyabilirsiniz.