Catit Magıc Blue Lıtter Box Regülar Kapalı Kedi Tuvaletı 57x46,5x39 Cm

1.930,06 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.024,89 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Catit Magıc Blue Lıtter Box Regülar Kapalı Kedi Tuvaletı 57x46,5x39 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mamaal Satıcı Ünvanı: ŞENTÜRKLER VETERİNERLİK HİZMETLERİ HAYVAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0809046310700019 Vergi Kimlik Numarası: 8090463107
    Bu ürün mamaal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Catit Magic Blue Litter Box Jumbo Kapalı Kedi Tuvaleti Büyük ırk kediler için uygun ölçülerde jumbo boy kapalı kedi tuvaleti. Kedi tuvaleti içerisinde gelen Magic blue koku önleyici ile birlikte gelmektedir. Bu üründe Catit tasarımcıları kedi kumunun boşaltılması için poşetin kolaylıkla takılacağı bir çıkıntı tasarlamışlar. Bu sayede tek eliniz ile kedi tuvalet kumunu kürek ile rahat bir şekilde alabilirsiniz. Üst kapağı iki parçadan oluşur dilediğiniz zaman üst kapak sonuna kadar açılabilir. Çift kanallı klipsler sayesinde üst ve alt hazne hiç bir şekilde sızıntı yapmaz. Büyük kedi ırkları ve çok kedili haneler için idealdir. Kolay kürek kullanımı. Yerleşik üst üste binme mekanizması sızıntıları önler Tehlikeli amonyak gazlarını 1 ay boyunca emen ücretsiz Magic Blue filtresi içerir BPA İçermeyen Malzemelerden yapışmıştır. Ekstra güvenlik için taşıma kolaylığı + sürgü kilitleri Kediler genellikle idrar yaparken kafalarını çöp kutusunun ağzına doğru çevirirler. Bu yüzden çöp kutusunun arka tarafını kaldırdık. Örtüşme mekanizması, idrar veya spreylemenin neden olduğu sızıntıları önler. Çöp kutusunun sökülmesi ve temizlenmesi kolaydır. Her bir parçayı doğal sabun, kimyasal madde veya aşındırıcı madde içermeyen ellerle yıkayınız. Sonrasında iyice durulayın. Ürün Özellikleri: * Koku önleyici Catit Magic Blue ile birlikte gelir. * Geniş iç ölçüler, * Uzun ömürlü, kaliteli kedi tuvaleti. Ürün ölçüleri
  • * 57x43x46h Cm

Ürün Özellikleri

  • Tip Kapalı
Geri Bildirim Ver