Brit Care Care Grain-free Tahılsız Tavuklu Diyet Kilo Kontrolü Yaşlı Kedi Kuru Maması 2 Kg

644,80 TL
(322,40 TL / kg)
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
640,93 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
670,20 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Brit Care Care Grain-free Tahılsız Tavuklu Diyet Kilo Kontrolü Yaşlı Kedi Kuru Maması 2 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KEYS E TİCARET Satıcı Ünvanı: KEYS ELEKTRİK ELEKTRONİK İÇ DIŞ E TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0548125136000001 Vergi Kimlik Numarası: 5481251360
    Bu ürün KEYS E TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Brit Care Tavuklu Tahılsız Yaşlı Kedi Maması 2 KG Sindirim Sistemini Destekler İçeriğindeki özel formülü ve sahip olduğu bileşenleri sayesinde yetişkin kedinizin ve yaşlı kedinizin sindirim sistemini olumlu yönde etkilemektedir. Sindirim sistemine sağlanan bu olumlu etki sayesinde yetişkin ya da yaşlı kendinizde sindirim sistemine bağlı problemlerin görülmesi riskini azaltmaktadır. Bağışıklık Sistemini Destekler Geliştirilen özel formülü sindirim sistemini olumlu etki sağladığı gibi bağışıklık sistemini de olumlu yönde etkilemektedir. Yetişkin ve yaşlı kedilerinizin bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olması ile birlikte yetişkin ve yaşlı kedilerinizde hastalığa karşı daha dirençli bir yapı oluşmasına destek olur. Hipoalerjenik Tahıl ilavesine yer verilmeyen özel formülü hipoalerjenik olma özelliği taşımaktadır. Hipoalerjenik olması sebebiyle diğer kedilere nazaran daha hassas bir beslenme alışkanlığına sahip olan yetişkin ya da yaşlı kedinizin kullanım için ideal bir yapıdadır. Dengeli İçeriği İçeriğindeki özel bileşenler yetişkin ve yaşlı kedinizin tam bir beslenme sağlayabilmesi adına özenli bir çalışma akabinde optimize edilmiştir. Dolayısıyla sahip olduğu içeriği ve formülü yetişkin ve yaşlı kedileriniz için etkili bir beslenme sağlar. Lezzetli Sahip olduğu tavuk araması sayesinde yetişkin ve yaşlı kediniz için vazgeçilmez bir beslenme alışkanlığı olacak. Sağladığı faydalı etkilerin yanı sıra tadıyla da yetişkin kedinizin damak tadına layık olmaktadır. Protein Desteği Brit Care Kedi Mamaları kedinizin ihtiyaç duyduğu protein miktarını ideal bir şekilde karşılayacak ve kaliteli ve proteinden oluşan bir protein oranı bulunmaktadır. İçindekiler: taze tavuk (% 26), kurutulmuş tavuk (% 26), sarı bezelye (% 18), nohut (% 8), kurutulmuş elma (% 7), kümes hayvanı yağı (korumalı tokoferoller,% 5), somon yağı ( % 2), hidrolize tavuk karaciğeri (% 2), bira mayası (% 2), pisilyum tohumları ve kabukları (% 1), keten tohumu (% 1), kuru meyan kökü (% 0,5), kurutulmuş papatya (% 0,5) %), mineraller, kurutulmuş deniz topalak (% 0,3), kurutulmuş kızılcık (% 0,2), fruktooligosakkaritler (% 0,015), mannan oligosakkaritler (% 0,015), yucca schidigera (% 0,008), Lactobacillus acidophilus HA - 122 inaktive (15x10 9 hücre / kg).Analitik bileşenler: ham protein% 32.0, ham yağ% 13.0, ha

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Özellik Light (Kilolu)
  • Yaş 7+ Yaş
  • İçerik Tahılsız
Geri Bildirim Ver