BERALİFE Ananas Sirkesi - 500ml Ananas Sirkesi

199 TL
(398 TL / lt)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BERALİFE Ananas Sirkesi - 500ml Ananas Sirkesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Beralife Satıcı Ünvanı: BERKAY TUNCAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8630094078
    Bu ürün Beralife tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BERALİFE 500ML ANANAS SİRKESİ
  • *DOĞAL FERMANTASYON YÖNTEMİ İLE ÜRETİLMİŞTİR.
  • *DOĞAL FERMENTE SİRKELERİN YOKTUR, BU YÜZDEN SÜRESİZ ÜRÜNLERDİR.
  • *BUZDOLABINDA BEKLETMEK DOĞAL FERMENTE SİRKELERİN KARARMASINA NEDEN OLABİLİR.
  • *GÜNEŞ GÖRMEYEN SERİN BİR YERDE MUHAFAZA EDİNİZ.
  • *TAM OTOMATİK MAKİNALARDA HİJYEN KURALLARI ÇERÇEVESİNDE EL DEĞMEDEN DOLUM VE PAKETLEME...
  • *DOĞAL FERMANTE ANANAS SİRKESİ 500ML CAM ŞİŞEDE SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE SUNULUR...
  • *AİRBAG AMBALAJLARDA KUTU İÇERİSİNDE ÖZENLE KARGO İÇİN HAZIRLANIR...
  • *BİZİ TERCİH ETTİGİNİZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİZ. SAĞLIKLA KULLANIN.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Beralife Ananas Sirkesi 500 ml

Sirke, yüzlerce yıl mutfaklarda sıklıkla kullanılan, yiyeceklere lezzet veren bir üründür. Ayrıca sağlığa pek çok faydası vardır. Türkiye’de geleneksel yöntemlerle üretilen ve herkesin aşina olduğu asidik özelliği bulunan meyvelerle yapılır. Son yıllarda farklı meyvelerden yapılan sirke çeşitleri de evlerde yerini almaya başlar. Diğer sirkeler gibi keskin bir tadı olan ananas sirkesi de hoş tadını ve kokusunu koruyarak özellikle diyet yapanlar tarafından tercih edilen ve talep gören bir sirke çeşidi olarak beğeninize sunulur. Beralife ananas sirkesi 500 ml doğal mayalanma süreci ile üretilir. Şifalı, sağlıklı ve besleyici bir içecek türüdür. Bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur. Hastalıklara karşı vücudu korur. Siz de sağlık açısından faydalarıyla öne çıkan bu ürünü satın alıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Doğal fermantasyon
  • Bağışıklık sistemini güçlendirici
  • Sağlığa faydalı

Kalitesiyle Beğeni Toplayan Beralife Sirke Faydaları

Kalitesiyle Beğeni Toplayan Beralife Sirke Faydaları

Ananas meyvesi, sahip olduğu zengin mineraller ve vitaminler açısından insan sağlığına pek çok faydası olan bir besin kaynağıdır. İçerisinde kalsiyum, demir, vitamin A, vitamin B, vitamin C yoğun miktarda bulunur. Doğal olarak bu meyvenin de sirkesi sağlığa oldukça faydalıdır. Tansiyonu düzenleyerek kandaki yağ oranını dengelemeye yardımcı olur. Bağışıklık sistemini güçlendirir ve kanserojen maddelere karşı koruma sağlar. Mide ve bağırsak sorunlarını gidererek sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı olur. Cilde ve saçlara canlılık kazandırır. Tokluk hissi verir ve yağ yakımını sağlar. Selülitlerin giderilmesine yardımcı olur. Toksin attırıcı özelliği bulunur. Boğaz ağrılarına karşı etkili olur. Kireçlenme oluşumuna karşı kullanılır. Halsizlik ve yorgunluğa iyi gelir. Soğuk algınlığı ve nezleye karşı koruma sağlayabilir. Beralife markalı ananas sirkesi 500 ml sağlığını ve damak tadını önemseyenler için doğal ve doğru seçimdir.

Beralife Sirke Kullanım Alanları

Beralife Sirke Kullanım Alanları

Güney Amerika mutfağında sık kullanılan ananas, soslarda ve marinelerde tercih edilen bir sirkedir. Metabolizmayı hızlandırmaya yarayan bu sirke çeşidi sade şekilde içilebildiği gibi suya karıştırılarak da tüketilebilir. Birbirinden farklı salata çeşidinde sos olarak kullanılır. Yemekleri lezzetlendirmek için kullanılır. Çeşitli et türlerini marine etmek sıklıkla tercih edilir. Diyet listelerinde yağ yakıcı bir içecek olarak kullanılır. Birçok yararı ve kullanım alanı bulunan bu ürün en çok diyet programında olan müşteriler tarafından tercih edilir. Beralife ananas sirkesi 500 ml kullananlar ürünün özellikle zayıflamadaki etkisini belirtir. Doğal fermente yöntemi ile üretilen bu ürün, metabolizmayı hızlandırma etkisi ve yağ yakımına yardımcı olması ile ön plana çıkar. Beralife ananas sirkesi 500 ml yorum kısmını okuyarak ürün hakkında bilgi sahibi olabilir ve faydaları hakkında gerçek müşteri değerlendirmelerinden yararlanabiliriz.

Sağlığa ve Bütçeye Dost Beralife Sirke

Sağlığa ve Bütçeye Dost Beralife Sirke

Sağlığa pek çok yararı olan sirke fiyatları, üretildiği meyveye, müşteriye sunulan ambalajına, gramajına, markasına, doğal ve katkısız olması gibi çok fazla etken göz önünde bulundurularak belirlenir. Doğal mayalanma süreci ile üretilen, sağlığa pek çok faydası dokunan Beralife ananas sirkesi 500 ml fiyat performansı açısından bütçeye dosttur. Sağlıklı ve kaliteli olarak üretilip müşterilere ulaştırılan bu ürünü uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Son dönemlerde oldukça fazla kişi tarafından tercih edilmeye başlayan bu ürün hem sağlığa hem de bütçeye olumlu bir şekilde katkıda bulunması ile bir adım öne çıkar. Damak tadınızı bozmayan bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Kendiniz ve sevdikleriniz için güvenle kullanabileceğiniz Beralife ananas sirkesi 500 ml satın alarak sağlığınıza katkıda bulunabilirsiniz. Yemeklerinize lezzet katabileceğiniz bu ürüne online alışverişin adresi Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.