BEMİ Max Arena Slingpuck Hızlı Sapan Oyunu Ahşap 9 Taş Ve 3 Taş

139,90 TL

Ürün Bilgileri

BEMİ Max Arena Slingpuck Hızlı Sapan Oyunu Ahşap 9 Taş Ve 3 Taş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KelebekGrup Satıcı Ünvanı: KELEBEK GRUP SANAL MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0542117443500001 Vergi Kimlik Numarası: 5421174435
    Bu ürün KelebekGrup tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bemi max arena slingpuck hızlı sapan oyunu ahşap 9 taş ve 3 taş Oyunun amacı: Oyuncular disklerin tamamını orta delikten geçirerek karşısındaki oyuncunun sahasında biriktirmeye çalışırlar. Oyun kuralları: -2 oyuncu ile oynanır. -her oyuncu kendi sahasında 5 disk ile oyuna başlar. -oyuncular diskleri tek eliyle yönlendirebilir, diğer eliyle yalnızca gerginlik ayarı için lastiğe dokunabilirler. -aynı anda yalnızca tek diske dokunulabilir. -oyunculardan biri dışarıya disk çıkarırsa veya karşı sahaya deliğin dışından disk geçirirse, diğer oyuncu bunu faul olarak kabul eder ve o diskleri dışarıda biriktirir. Faul yapan oyuncu kendi sahasındaki disklerin tamamını karşı tarafa geçirdiğinde oyunu kazanmış sayılmaz, diğer oyuncu faul olarak ayırdığı diskleri faul yapan oyuncunun sahasına bırakarak oyunu devam ettirir. -faul yapan oyuncu diğer oyuncunun oyunu başlatmasını bekler. -iki oyuncu da faul yaptığında aynı kural geçerlidir, karşı taraf faul yaptığında oyunu siz kazanırsanız faul geçersiz kalır -Ölçüler: 60 x 32.7 x 3 cm

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
Geri Bildirim Ver

Bemi Max Arena Slingpuck Hızlı Sapan Oyunu Ahşap 9 Taş ve 3 Taş

Çocuklar herhangi bir oyuncakla oynarken çok çabuk sıkılırlar ve yeni bir obje arayışına girerler. Ebeveynler için zorluk ve masraf yaratan bu durum can sıkıcı bir hale dönebilir. Hareket seven ve hareketli oyunlara ilgi duyan çocuklar için farklı ürünler sunulur. Bu ürünlerden biri olan BEMİ Max Arena Slingpuck hızlı sapan oyunu alternatif arayan ebeveynler için kurtarıcı bir seçeneklerden biridir. Ürün, hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından oynanabilir. Genç ve yetişkin gruptaki bireylerin de eğlenceli zamanlar geçirmesini sağlayan oyun her yaşa hitap eder. Aile içindeki iletişimi ve etkileşimi artırarak duygusal bağların kuvvetlenmesine vesile olan oyun arkadaş toplantıları için de büyük keyif vadeder. Çocukların arkadaşları ile sosyalleşmesi için de etkili bir yöntem olarak değerlendirilebilir.

  • Motor beceri gelişimi
  • Hareketli eğlence
  • Pratik ve sağlam tasarım

BEMİ Max Arena Slingpuck Hızlı Sapan Oyunu Özellikleri

Ebeveynler çocukları için bir oyuncak seçerken materyal kalitesi kadar gelişime sunacağı katkıları da dikkate alır. Zihinsel, fiziksel ve ruhsal gelişimi destekleyen ürünler öncelikli olarak tercih edilir. Büyüme aşamasındaki çocukların el göz koordinasyonu kurma konusunda pratik yapmaya ihtiyacı vardır. Motor becerileri geliştirecek ögelerle desteklenen oyunlar fiziksel gelişim için idealdir. Strateji kurulan oyunlar da bilişsel yetenekler için kıymet kazanır. Arkadaş faktörünün önemli olduğu büyüme çağında çocukların sözel yeteneklerini ve kendilerini ifade etme becerilerini destekleyen sosyal oyunlar da popüler tercihler arasındadır. BEMİ Max Arena Slingpuck oyunu konsept olarak tüm bu özellikleri bir arada sunar. Hem kızlara hem erkeklere hitap edebilen ürün kullanışlı bir hediye seçeneğidir. BEMİ Max Arena Slingpuck hızlı sapan oyunu kullananlar arasına katılarak arkadaşlarınızla veya ailenizle geçireceğiniz eğlenceli zamanların tadını çıkarabilirsiniz.

BEMİ Max Arena Slingpuck Hızlı Sapan Oyunu Yorumları

BEMİ Max Arena Slingpuck hızlı sapan oyunu yorumları ürünü satın alıp deneyimleyen gerçek müşteriler tarafından paylaşılır. Aile ve arkadaş ortamlarında alternatif bir eğlence yaratan oyunun basit olan kurallarını öğrenmek ve öğretmek kolaydır. Ancak kazanmak için mücadele etmek gerekir ve bu da ortamdaki herkes için heyecan verici bir atmosfer yaratır. Eni 33 cm, boyu 60 cm, derinliği 3 cm olan tahtanın zemin kalınlığı 3 mm’dir. 2 kişi için beşer adet siyah ve beyaz renkli pul disk bulunur. Tahtanın her iki tarafından enine gerilmiş lastikler vardır ve orta bantta da kale oyuğu görülür. Amaç, karşı tarafta olabildiğince çok pul biriktirmektir. Dışarı çıkan ya da oyuk dışında başka bir yoldan sahaya yerleşen pul nedeniyle faul ilan edilir ve pul diskalifiye edilerek iptal olur.

BEMİ Max Arena Slingpuck Hızlı Sapan Oyunu Fiyatları

Heyecan dolu bir maç için karşılıklı rekabet gerektiren bu oyunda her iki kişi de kendi pullarını tek tek atmak kaydı ile karşı sahaya göndermeye çalışır. Bunun için lastiği bir elinizle kendinize doğru çekerken diğer elinizle pulu ortaya yerleştirebilir ve gerilme kuvveti ile beraber kaleye doğru fırlatabilirsiniz. Kinetik enerjinin etkisi ile sağa sola kaçan pullar oyuna büyük bir eğlence katar. Eğer faul yaparsanız ve tahtadaki disklerinizin hepsi karşı tarafa geçti ise diğer oyuncuyu beklemeniz gerekir. Sizin disk sayınızı geçerse kazanır fakat geçemiyorsa faul olan disklerle oyun devam eder. Trendyol’da bulabileceğiniz BEMİ Max Arena Slingpuck hızlı sapan oyunu fiyatları ürünün ahşap materyaline ve maliyetine göre değerlendirildiği için uygun rakamlarla sunulur. Avantajlı bir ücret karşılığında paha biçilemez bir eğlence satın alabilirsiniz.