Apple EarPods iPhone/iPad/iPod Mikrofonlu Kulaklık (Kutulu Orijinal Apple Garantili)

899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Apple EarPods iPhone/iPad/iPod Mikrofonlu Kulaklık (Kutulu Orijinal Apple Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Netzy Satıcı Ünvanı: NETZY TEKNOLOJİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631189840300001 Vergi Kimlik Numarası: 6311898403
    Bu ürün Netzy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel Bakış Klasik dairesel kulak içi kulaklıklardan faklı olarak, yeni Apple EarPod'ların tasarımı, kulak geometrisine dayalı olarak geliştirildi. Bu tasarım, kulaklıkların birçok insan için tüm diğer kulak içi kulaklıklara göre çok daha konforlu olmasını sağlıyor. Apple EarPods kulaklıklardaki hoparlörler, ses kaybını en aza indirip ses çıkışını en yüksek düzeye çıkaracak şekilde tasarlanmıştır. Böylece daha pahalı kulaklıklardan duyabileceğiniz kadar etkileyici, yüksek kaliteli ses elde edersiniz. Uzaktan Kumandalı ve Mikrofonlu Apple EarPods kulaklıklarda ayrıca, sesi ayarlamanıza, müzik ve video çalmayı/oynatmayı denetlemenize ve sadece kabloyu kıstırarak aramaları yanıtlayıp sonlandırmanıza olanak sağlayan yerleşik bir uzaktan kumanda bulunur. Apple tarafından tasarlandı. Daha derin, daha zengin bas tonları. Tere ve suya karşı daha iyi koruma. Müzik ve video çalma/oynatma denetimi. Aramaları yanıtlama ve sonlandırma. Özellikler Apple tarafından tasarlanmıştır. Daha derin ve zengin bas sağlar. Tere ve suya karşı üstün koruması vardır. Müzik ve video oynatımında ileri-geri sarmak mümkündür. Aramaları cevaplayıp sonlandırmak mümkündür. Sistem Gereksinimleri Uzaktan kumanda ve mikrofon, tüm iPod, iPhone ve iPad modellerinde desteklenir (ses açma/kısma işlevleri tüm modellerde desteklenmez). Ses tüm iPod modellerinde desteklenir. iPod nano (4. nesil) için 1.0.3, iPod classic (120 GB) için 2.0.1 ve iPod touch (2. nesil) için 2.2 veya üst yazılım sürümünü gerektirir. Uyumluluk iPhone Modelleri iPhone iPhone 3G iPhone 3Gs iPhone 4 iPhone 4s iPhone 5 iPhone 5c iPhone 5s iPhone 6 iPhone 6 Plus iPad Modelleri iPad (1. nesil) iPad 2 (2. nesil) iPad (3. nesil) Retina ekranlı iPad iPad mini iPad mini 2 iPad Air iPad Air 2 iPad mini 3 iPod Modelleri iPod classic 120 GB (2008) iPod classic 160 GB (2009) iPod nano 4. Nesil (video) iPod nano 5. Nesil (video kamera) iPod nano 6. Nesil iPod nano 7. Nesil iPod shuffle 4. Nesil iPod touch 2. Nesil iPod touch 3. Nesil iPod touch 4. Nesil iPod touch 5. Nesil iPod touch 5. Nesil 16GB iPod touch 6. Nesil

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Kablolu
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hoparlör / Kulaklık /Çıkış Fişi 2
  • Ses Özelliği Stereo
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Mikrofon Var
  • Dokunmatik Kontrol Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Apple EarPods iPhone/iPad/iPod Mikrofonlu Kulaklık (Kutulu Orijinal Apple Garantili) MD827TU/A

Kulaklıklar, günlük yaşantının pek çok alanında sıklıkla kullanılan ürünlerdir. Apple EarPods iPhone/iPad/iPod mikrofonlu kulaklık (kutulu orijinal Apple garantili) MD827TU/A kulaklık denilince akla gelen ilk modellerdendir. Ürün, Apple tarafından dizayn edilen bir seçenektir. Bu model, iPhone, iPad ve iPod modelleri ile uyumludur. Mikrofonlu olarak tasarlanır. Bu sayede müşteriler, telefon görüşmeleri yaparken veya sesli komutlar kullanarak cihazlarını kontrol edebilirler. EarPods, in-ear tasarımına sahiptir. Kulak içine tam oturarak daha rahat ve konforlu bir kullanım sunar. Ayrıca bu ürünün tasarımı, kulak içine oturarak ses dalgalarının direkt olarak kulağa gitmesini sağlar. Böylece daha net ve kaliteli bir ses deneyimi sunar. Konforlu bir kullanım sürecini beraberinde getiren model, estetik görünümüyle de her dönem dikkat çeker.

  • Şık tasarım
  • Ses kalitesi
  • Kolay taşınabilirlik

Apple EarPods Mikrofonlu Kulaklık MD827TU/A Özellikleri

Apple EarPods Mikrofonlu Kulaklık MD827TU/A Özellikleri

Kulaklık kullanımında ses aktarımının yanı sıra mikrofon bölümünün işlevselliği de büyük önem taşır. Apple mikrofonlu kulaklık MD827TU/A seçeneği, mikrofon kalitesi ile kolaylık sağlar. Karşınızdaki kişinin sesinizi net ve anlaşılır biçimde duymasına kaynaklık eder. EarPods, çok yönlü bir kontrol panosu ile donatılır. Bu pano; ses seviyesini ayarlamak, önceki ve sonraki şarkıları atlamak, arama yapmak veya aramayı reddetmek gibi işlemleri yapmak için kullanılabilir. Apple EarPods, standart bir 3,5 mm kulaklık jack ile bağlanabilir. Bu sayede müşteriler, MD827TU/A modelini farklı cihazlarla kullanabilirler. Bu ürün; kaliteli ses çıkışı, rahat tasarımı ve çok yönlü kontrol panosu ile ön plana çıkar. İşlevsel özellikleri sayesinde her dönem pek çok kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Ürünü tüm detaylarıyla beraber inceleyebilirsiniz.

Apple EarPods Mikrofonlu Kulaklık MD827TU/A Tasarımı

Apple EarPods Mikrofonlu Kulaklık MD827TU/A Tasarımı

EarPods, rahat ve üst düzey ses kalitesi sunması ile bilinir. Mikrofon ve kontrol tuşlarına sahiptir. Böylelikle müşteriler rahatlıkla arama yapabilir ve müzik çalarını kontrol edebilir. Ürün, üç farklı boyutta yerleştirme için uygun olacak şekilde tasarlanır. Apple EarPods iPhone/iPad/iPod mikrofonlu kulaklık (kutulu orijinal Apple garantili) MD827TU/A yorumları, ürünün kulak içine daha iyi oturmasını sağlamak için özel bir şekilde tasarlandığını gösterir. Ergonomik tasarımı sayesinde konforlu bir şekilde kullanılabilen model, büyük beğeni toplar. Apple EarPods iPhone/iPad/iPod mikrofonlu kulaklık (kutulu orijinal Apple garantili) MD827TU/A kullananlar, gelişmiş ve işlevsel bir ürüne sahip olduklarından bahsederler. Ayrıca modelin oldukça uzun ömürlü bir kullanım sürecinin bulunduğunu da belirtirler. Ürün ile ilgili tüm detayları ve daha fazlasını kolaylıkla inceleyebilirsiniz.

Apple EarPods Mikrofonlu Kulaklık MD827TU/A Fiyatı

Apple EarPods Mikrofonlu Kulaklık MD827TU/A Fiyatı

Günlük hayatın birçok farklı alanın çeşitli kulaklıklara gereksinim duyulur. Film izlerken, müzik dinlerken ya da telefonla konuşurken kullanılan ürünler; işlevsel yönleriyle dikkat çeker. Apple EarPods iphone/iPad/iPod mikrofonlu kulaklık (kutulu orijinal Apple garantili) MD827TU/A fiyatı, ürünün tüm detayları ön planda tutularak büyük bir titizlik dahilinde belirlenir. Pek çok farklı bütçeye hitap etmeyi başaran fiyat aralığı, müşterilerin memnuniyetini kazanır. Kullanışlı ve kaliteli bir yapıya sahip olan tasarım, her dönem sıklıkla tercih edilir. Gelişmiş teknolojik özellikleri yansıtması ile dikkat çeker. Estetik görünümü ve pratik yapısı sayesinde de büyük beğeni toplar. Siz de Trendyol üzerinden Apple EarPods iPhone/iPad/iPod mikrofonlu kulaklık (kutulu orijinal Apple garantili) MD827TU/A satın alabilirsiniz. Gereksinim duyduğunuz ürüne yalnızca dakikalar içerisinde sahip olabilirsiniz.