Animal World AS VET Animal world kuzu etli yetişkin kedi maması 1.5 kg

299 TL
Son 2 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Animal World AS VET Animal world kuzu etli yetişkin kedi maması 1.5 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AS VET Satıcı Ünvanı: GÜRKAN SERHAN İÇAÇAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4690072580
    Bu ürün AS VET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Animal World Adult Cat Kuzu Etli ve Pirinçli Kedi Maması 15 Kg Animal world dostlarınz için geliştirilmiş Yetişkin Kedi Maması içeriğinde bulunan zengin besin değerleri ve yüksek protein sayesinde dostlarınız keyif dolu iştahla yeme keyfi sunacaktır. Keyifli anlarıyla birlikte sizlerde keyifle onları izleyecek dostlarınızla keyif dolu vakit geçireceğiniz düşük tahıllı kedi mamasıdır. Kedilerin olgunluk çağında enerji gereksinimlerini karşılamak için özellikle formüle edilmiş tam dengeli mükemmel lezzette beslenme. Yüksek kaliteli ve sindirimi kolay malzemelerle üretilmiş 15 Kg Kedi Mamasıdır. Yetişkin kediler için Hairball Kuzulu ve Pirinçli Mama, dostlarınızın sağlıklı bir şekilde uzmanlar tarafından geliştirilip ve dostlarınızın yapısına uygun özel içerikleriyle, evcil petinizin keyifli mama alışkanlığı edinebilecek bir premium mamadır. Omega-3 ve omega-6 yağ asitleri ve keten tohumu parlak bir tüy ve sağlıklı bir cilde katkıda bulunur. Bu mama, orta düzeyde aktiviteye sahip yaşlı yetişkin kedilerin ihtiyaçlarına göre uyarlanmıştır. Düzgün beslenme, sağlıklı yaşam ve güçlü kaslar sağlar. Taze kuzu eti protein sağlar ve yağsız et özellikleri, kedinin zarif ve sağlıklı bir vücuda sahip olmasına katkıda bulunur. Taurin kaynağı: Kediler için gerekli amino asit. Animal World Adult Kuzulu Yetişkin Kedi Mamasının İçerisindekiler Animal World Kedi Mamasında Vitamin ve mineral içeren maddelerin koordineli karışımı: Kalbin, mesane ve böbreklerin ve ayrıca bağışıklık sisteminin normal çalışması için uzmanlar tarafından geliştirilerek üretime hazırlanmış Yetişkin kedi mamasıdır. Bu mama Uzmanların en iyi premium mama içerisinde kullandığı bileşenler detaylı şekilde aşağıda listelenmiştir. Bileşenler İşlenmiş kuzu proteini İşlenmiş hayvansal protein Mısır Tavuk yağı Pirinç Şeker pancarı Ciğer aroması Vitaminler Mineraller Keten Tohumu Ksilo-Oligosakkarit Bira mayası Tuz Yucca Schidigera Doğal koruyucular Antıoksidanlar Analitik Bileşenler Ham Protein %30.0 Ham Yağ %11.0 Ham Kül %8.5 Ham Selüloz %2.8 Mineraller Kalsiyum Fosfor Sodyum İyot Çinko Bakır Potasyum klorür Demir Selenyum Vitaminler Vitamin A Vitamin D Vitamin E Vitamin C Vitamin B1-B2-B3 (Niasin) -B6-B12-B7(Biotin)- B9(Folik Asit) Vitamin K Kolin Kalsiyum Pantotetan

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Özellik Sensitive (Sindirim sis)
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Düşük Tahıllı
Geri Bildirim Ver