Alice Light&sterilised Somonlu Karidesli Kısırlaştırılmış Kedi Maması 12 Kg

1.649 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Alice Light&sterilised Somonlu Karidesli Kısırlaştırılmış Kedi Maması 12 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: alicepets Satıcı Ünvanı: ALİCE PET ÜRÜNLERİ PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0053134228500001 Vergi Kimlik Numarası: 0531342285
    Bu ürün alicepets tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alice kısırlaştırılmış / kilolu kedilere özel 12 kg Doğal gıdalar, lifli sebzeler, yüksek besin değeri ve düşük enerji içeriği ile kilolu veya kısır kediler için ideal kedi mamasıdır. Bizim kedilerimizin sevdiği lezzetleri içerir hakiki baldo pirinci, karadeniz hamsi eti, unu ve yağı, doğal mısır unu gibi tamamen doğal ve yerli ürünlerden imal edilmiştir. Dengelenmiş mineral seviyesi ile kedilerde görülebilecek idrar yolu problemleri, taş oluşumuna karşı koruyucu özellikler taşır. Içeriğindeki selüloz değerleri kedilerin midesinde oluşabilecek tüy yumaklarının atılımına yardımcı olur. Sıvı kaybı ve kas kramplarına karşı elektrolitler , sağlıklı deri ve tüy kalitesini destekleyecek omega 3 ve omega 6 içermektedir. Kalsiyum magnezyum ve fosfor gibi mineraller kemik ve dişlerin gelişimini sağlarken böbrek ve idrar yolları sorunlarını engellemek üzere mükemmel bir şekilde ayarlanmıştır. Kalp sağlığının korunması ve görme kabiliyetinin desteklenmesi için taurin ilavesi yapılmıştır. Içeriğinde bulunan l-Carnitin ve vitamin a yağın enerjiye dönüşümünü sağlayarak kilo kontrolüne yardımcı olur, kas hücrelerinin sağlıklı oluşunu destekler. Özel tanecik yapısı ile dişler üzerinde ovma etkisi yaratarak diş sağlığını korur ve tartar oluşumunu engeller. Tam ve dengeli beslenme ile mükemmel hazım sağlar, daha az ve kuru dışkı atılımı oluşur. içindekiler: Kurutulmuş tavuk proteini (%28), baldo pirinç (%22), bezelye(%16), rafine tavuk yağı, hamsi unu (%7), karides unu, bira mayası, hidrolize tavuk ciğeri, hamsi yağı, nükleotit maya proteini, mineraller, prebiotik mannan oligo sakkaritler, deniz yosunu, avizeağacı özütü, kızılcık tozu, pisilyum. ürünlerimizde domuz eti ve türevleri bulunmamaktadır. Vitamin ve mineraller: Protein %28, yağ içeriği %12, ham kül %8, ham selüloz %3, omega-6 %3,6, omega-3 vitamin a-E 672 22.500 ıu/kg, vitamin d3-E 671 1.750 ıu/kg, vitamin e-3a700 150mg/kg, vitamin c 25mg/kg, l-Carnitine 200 mg/kg, taurin 1.800 mg/kg, bakır(sülfat olarak)-E4 18 mg/kg, kalsiyum %1,2, fosfor %0.9, magnezyum %0.07, metabolik enerji 3725 kcal/kg tavsiyeler: Hem kuru hen de su, et suyu gibi mamalarla karıştırılarak verilebilir. Kedinizin kolaylıkla alice light & sterilised kedi mamasına geçebilmesi için 5 günlük süre içinde şu an yediği mamaya gittikçe artan oranlarda alice karıştırmanız tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Evet
  • Aroma
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Özellik Light (Kilolu)
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Düşük Tahıllı
Geri Bildirim Ver