adidas Terrex Ax4 Gtx Erkek Siyah Günlük Ayakkabı Fy9664

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 40,5
39
40
40,5
41,5
42,5
43,5
44
44,5
45,5
46
47,5
48
42

Ürün Bilgileri

adidas Terrex Ax4 Gtx Erkek Siyah Günlük Ayakkabı Fy9664

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Korayspor Satıcı Ünvanı: KORAY SPOR SPOR MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0577049095400011 Vergi Kimlik Numarası: 5770490954
    Bu ürün Korayspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖZELLİKLER Düzenli uyum Dantel kapatma File ve sentetik saya GORE-TEX astar Kalıplı taban astarı EVA orta taban Traxion kauçuk dış taban Primegreen Ürün rengi: Core Black / Carbon / Gray Four Ürün kodu: FY9664

Ürün Özellikleri

  • Özellik Gore-Tex
  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Renk Siyah
  • Taban Materyali Kauçuk
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Desen Logolu
  • Ortam Günlük

Yıkama Talimatları

  • type 4
Geri Bildirim Ver

Adidas Terrex AX4 GTX Erkek Siyah Günlük Ayakkabı FY9664

Hem günlük hayatta hem de özel zamanlarda bazı tamamlayıcı ürünlere ihtiyaç duyulur. Bu ürünler arasında yer alan Adidas Terrex AX4 GTX erkek siyah günlük ayakkabı FY9664 kodlu model, günlük yaşam başta olmak üzere her yerde rahatlıkla giyilebilen bir tasarıma sahiptir. Göz alıcı görünümü ve kullanışlı özellikleri ile öne çıkar. Siyah rengi sayesinde üzerine istediğiniz renkte kombin yapmanızı sağlar. Ayrıca şık ve modern yapısından dolayı erkekler tarafından oldukça beğenilir. Zarif ve hoş görünüşü sayesinde ise sıklıkla tercih edilir. Spor yaparken başta olmak üzere pek çok alanda kullanımının olması gönül rahatlığıyla kullanabilmenize yardımcı olur. Oldukça kullanışlı ve dayanıklı olan bu modeli sahip olduğu kaliteli yapısında herhangi bir sorun yaşamadan yıllarca kullanabilirsiniz.

  • Farklı tarzlara uygun
  • Siyah renkli tasarım
  • Kaliteli ve dayanıklı yapı

Modern Adidas Terrex GTX AX4 Erkek Siyah Ayakkabı Modeli

Modern Adidas Terrex GTX AX4 Erkek Siyah Ayakkabı Modeli

Adidas markasına ait olan erkek GTX ayakkabı modeli, günlük olarak kullanılmasının yanı sıra birçok farklı kıyafetle rahatlıkla kombinleyebileceğiniz bir tasarıma sahiptir. Konforlu ve ideal kalıp ölçüsünde olması ile pek çok kişiye hitap eder. Astar kalıp olan Adidas AX4 GTX ayakkabı modeli, ter ve koku gibi olumsuz durumlara karşı koruma sağlar. Dayanıklı ve kaliteli olan malzemeleri ile uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Düz siyah rengi ve şık tasarımı ile pek çok kıyafeti tamamlar. Kauçuk taban materyali ile ayağınıza herhangi bir sağlık sorunu oluşturmaz. Görünüm, tasarım ve renk gibi nitelikleri ile güzel görünme imkanı tanır. Böylece Terrex AX4 GTX özellikli model zamansız modası ile pek çok zaman kullanım sunar. Eğer siz de konforlu ve şık spor ayakkabıya ihtiyaç duyuyorsanız markanın bu ürününü inceleyebilirsiniz.

Avantajlı Adidas Terrex GTX AX4 Erkek Siyah Ayakkabı Fiyatı

Avantajlı Adidas Terrex GTX AX4 Erkek Siyah Ayakkabı Fiyatı

Adidas Terrex AX4 GTX FY9664 kodlu ürün, erkekler için özel olarak tasarlanan ve üretilen bir günlük spor ayakkabı modelidir. İç tabanı kauçuk tasarımlı olan seçenek, ayağınızı sıkmaması ve konforlu bir kullanım sunması ile öne çıkar. Kolay ve pratik bir şekilde temizlenmesi sayesinde her an temiz ayakkabılar kullanabilirsiniz. Modaya uygun tasarımı sayesinde takım elbiselerinizin altında dahi şık ve modern görünen bu modeli siz de tercih edebilir, her yerde tarzınızı yansıtabilirsiniz. Her yaştan kişiye yakışan Adidas Terrex AX4 GTX erkek siyah günlük ayakkabı FY9664 fiyatı, modelin kullanım yapısı ve kaliteli niteliği göz önünde bulundurularak belirlenir. Böylece cep yakmayan bu model, pek çok kişiye hitap etmesi ile beğeni toplar. Siz de isterseniz uygun fiyat avantajlarına bu modeli sevdiklerinize veya kendinize hediye olarak tercih edebilirsiniz.

Adidas Terrex GTX AX4 Erkek Siyah Ayakkabı Kullanımı

Adidas Terrex GTX AX4 Erkek Siyah Ayakkabı Kullanımı

Adidas Terrex AX4 GTX erkek siyah günlük ayakkabı FY9664 kullananlar iç ve dış kısımlarında kaliteli malzemeler kullanılmasını beğendiklerini ifade ederler. Oldukça şık ve modern görünümü olan model hem günlük hem de özel davetlere giderken kullanılabilen bir tasarıma sahiptir. Genellikle günlük kullanım için üretilen bu ürün, siyah rengi ve bağcıklı tasarımı ile her tarz kıyafetlerin altına rahatlıkla giyilebilir. Aynı anda birden fazla yerde kullanım sağlayan casual tasarımlı seçeneğin 4 mevsim kullanımı bulunur. Bu sayede ayakkabı yazın terletmez, kışın ayağınızı üşütmez. Esnek yapısı sayesinde sıkma oluşturmaz, ayağınıza iz bırakmaz. Eğer Adidas Terrex AX4 GTX erkek siyah günlük ayakkabı FY9664 satın almak isterseniz Trendyol aracılığıyla kolaylıkla bu işleminizi gerçekleştirebilir, oldukça kullanışlı olan bu modeli tüm bu özelliklerini gerçek bir ortamda deneyimleyebilirsiniz.