10
Cips kategorisinde
en çok ziyaret edilen 10. ürün

Züber Noutos Fırınlanmış Nohut Cipsi Chili 55g X 12 Paket

349 TL
(29,08 TL / adet)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Züber Noutos Fırınlanmış Nohut Cipsi Chili 55g X 12 Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Züber Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Züber tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Noutos Fırınlanmış Nohut Cipsi Chili 55g X 12 Paket
Geri Bildirim Ver

Züber Noutos Chili Baharatlı Fırınlanmış Nohut Cipsi, 55gr x 15 Adet

Züber noutos chili baharatlı nohut cipsi mükemmel lezzetiyle büyük küçük herkesin tercihleri arasında olan bir atıştırmalıktır. Televizyon seyrederken, film bakarken, maç izlerken tercih edilen cipsler kişilerin vazgeçemedikleri arasında bulunmaktadır. Baharatlı olan türleri de daha fazla talep görmektedir. Acılı olanlar da ayrı bir lezzeti kişilere sunmaktadır.

 
  • Sağlıklı içerik
  • %75 nohut unundan
  • Protein kaynağı

Züber Noutos Chili Baharatlı Fırınlanmış Nohut Cipsi İçeriği

Züber Noutos Chili Baharatlı Fırınlanmış Nohut Cipsi İçeriği

Züber noutos nohut cipsi, yüksek lif içermektedir. O yüzden de şişmanlatmayan etkiye sahiptir. İçeriğinde nohut unu, zeytinyağı, chili çeşni, Ayçiçek yağı, pirinç unu ve deniz tuzu bulunmaktadır. Chili çeşni lezzetli olmasıyla bilinir. Domates, acı chili biber, soğan, sarımsak gibi gıdalar kullanılarak chilli çeşni üretilir. Bu da cipsinize mükemmel bir lezzeti sunmaktadır. Mükemmel tatlardan hoşlananlar ve keyifli anlara imzalarını atmak isteyenler bu cipslerden alarak tüketmektedir. Ürün 55 gramlık ambalajlarda satılır. Hava almayan ve dış ortamdan etkilenmeyen ambalajlarda cipsiniz tazeliğini kaybetmez. 15 adet olarak satılıyor olması uzun süreli bir kullanımı size sunacaktır. Kendiniz, sevdikleriniz, arkadaşlarınız için oldukça hoş ikramlıklar arasında bulunmaktadır. Misafirleriniz geldiğinde onlara ikram edebilir ve anın tadını çıkarabilirsiniz. Doyurucu özelliği ile de dikkat çekmektedir.

 

Züber Noutos Chili Baharatlı Fırınlanmış Nohut Cipsi Lezzeti

Züber Noutos Chili Baharatlı Fırınlanmış Nohut Cipsi Kimler için Uygundur?

Züber markasının katkısız ve koruyucu içermeyen doğal cipsleri geleneksel lezzetlere farklı bir bakış açısı sunmaktadır. Züber nohut cipsi her yaş grubundaki kişiler için uygundur. Küçük ya da büyük herkesin hoşuna giden bir atıştırmalıktır. Doğal protein kaynağı olarak bilindiği için gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz. Anne ve babalar çocuklarının sağlığa zararlı olan gıdaları tüketmesini istemez. Bu konuya büyük özen gösterirler. Züber nohut cipsinde böyle bir risk ile karşılaşmayacaksınız. Doğal ürünlerin cipsin içinde kullanıldığını göreceksiniz. Üründe nohut unu fazla kullanılmıştır. %75 nohut ununun kullanıldığı görülmektedir. Fırınlanmış olduğu için çıtır çıtır bir lezzeti size sunmaktadır. Üstelik günün her anında yanınızda olmasını isteyeceğiniz ürünler arasında bulunarak sizlere farklı deneyimler de yaşatacaktır.

 

Züber Noutos Chili Baharatlı Fırınlanmış Nohut Cipsi Yorumları

Züber Noutos Chili Baharatlı Fırınlanmış Nohut Cipsi Yorumları

Züber noutos chili baharatlı nohut cipsi yorumları, ürünün gluten içermeyen özelliklerini vurgulamaktadır. Trans yağları içinde barındırmayan cips formunda ki bu ürün, farklı yaş grupları için uygunluk sağlar. Lezzetli olduğu kadar sağlıklı olan bu atıştırmalıklar hiç denemeyen kişilerin hoşuna gideceği türdendir. Çocukların da severek tükettiği ürünler arasında yer alması ise sağlıklı atıştırmalık özelliğini vurgular. Züber markası birbirinden farklı birçok lezzeti kişilere sunmaktadır. Sağlıklı ve lezzetli ürünleri ile bilinmektedir. Sizler de hem kendiniz hem sevdiklerinize ikram etmek için bu üründen alabilirsiniz. Züber noutos chili baharatlı nohut cipsi fiyat belirlenmesinde ürünün içeriği göz önüne alınır. Genel anlamda ambalaj ve gramajına göre fiyatlandırılan bu ürün, sağlıklı beslenme rutinlerinde atıştırmalı seçeneği olarak yer alır. Eğer kalabalık bir arkadaş grubu olarak toplandıysanız film ya da maç izlemeyi planlıyorsanız ürünü hemen sipariş etmenizi önermekteyiz. Kullanıcı değerlendirmeleri ve yorumlarını sayfa üzerinden inceleyerek ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.