zirvetaki J-141 Jbl Tune 220 Tws Kablosuz Kulak Içi Bluetooth Kulaklık Yeşil T220

Ürün Bilgileri

zirvetaki J-141 Jbl Tune 220 Tws Kablosuz Kulak Içi Bluetooth Kulaklık Yeşil T220

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 220 tws bluetooth kulaklık dokunmatik 5.0 ekstra bass *manyetik açma kapama kapağı *manyetik yuvasına tam oturan kulaklıklar *kulaklıklar içerisine girdiğinde otomatik şarj olma *kulaklık üzerinde düğme yok – otomatik eşleşir *dokunmatik kulaklıklar ile siri youtube müzik ve konuşma yönetimi *rakipleri içerisinde en uzun şarj süreleri sunar *son teknoloji çipi ile en yüksek kalitede ses deneyimi sunar. *bluetooth 5.0 * yeni özel model i88: Bluetooth 5.0, akıllı dokunmatik kontrol, çoklu çağrı, otomatik eşleşme, kolay çıkarma, siri destek fonksiyonu, düşük güç tüketimi, tüm bluetooth cihazları ile uyumlu. * yapılandırma: Yüksek kaliteli gerçek bakır halka hoparlör ile * bluetooth: V5.0 * pil: 300ah + 30ah (saf kobalt) * çağrı: 2-2.5 saat (ideal) * şarkıyı dinle: 2-2.5 saat (ideal) paket içeriği: 2 * mini bluetooth kulaklık 1 * şarj kutusu 1 * usb şarj kablosu...

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Yeşil
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Dokunmatik Kontrol Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Zirvetaki J-141 JBL Tune 220 TWS Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Yeşil

Sahip olduğunuz birçok cihazın kullanışlı ve keyifli hale gelmesini sağlayan kulaklığın kaliteli ve işlevsel olması müşteriler için önemlidir. Zirvetaki J-141 JBL Tune 220 TWS kablosuz kulak içi Bluetooth kulaklık yeşil ürünü tüm özellikleri ve avantajları ile ön plana çıkar. Bluetooth bağlantı özelliğiyle oldukça dikkat çeken J-141 JBL Tune 220 yeşil ürünü kullanım özgürlüğü sunarak müşterilerin beğenisi toplar. Sesli asistan desteği olarak Google ve Siri asistan sistemlerini destekler. Kulak içine tam uyum sağlar ve kulağınızdan çıkma, düşme gibi durumlar yaşanmaz. Kaliteli ses verme özelliği sayesinde yaptığınız telefon konuşmalarından ve dinlediğiniz müziklerden oldukça keyif alırsınız. Pratik bir şekilde çalışabilen model, bu özelliğiyle müşteriler için büyük bir avantaj yaratır.

  • Bluetooth bağlantı özelliği
  • Kulak içine tam uyum sağlayan yapısı
  • Şık tasarım

Zirvetaki J-141 JBL Tune 220 Kablosuz Kulak İçi Özellikleri

Zirvetaki J-141 JBL Tune 220 Kablosuz Kulak İçi Özellikleri

Gelişen teknolojik özellikleri bünyesinde barındıran J-141 JBL Tune T220 modeli, bu özellikleri sayesinde dikkatleri üzerine çeker. Kulak içi tasarıma sahip olan bu model, müzik dinlemek ve telefonla konuşmak için kullanılabilir. Android ve iOS işletim sistemlerine uyum sağlar. Stereo ses çıkışı özelliğine sahip model; 105 dB hassasiyet, 20 Hz düşük frekans, 20 kHz yüksek frekans, 32 Ohm Empedans, 12 mm sürücü çapıyla ön plana çıkar. Tam kablosuz bağlantı tipine sahip olan ürün, Bluetooth bağlantı özelliğine sahiptir. 5.0 Bluetooth standardı sayesinde eşsiz bir bağlantı deneyimi yaşatır. 10 metreye kadar çıkan kullanım mesafesi ile uzaktan da dinleme imkanı sunar. 3 saat süren kullanım süresine ve 19 saat süren pil ömrü ile tasarlanan model, 120 dakika içinde şarj olan güçlü bataryaya sahiptir.

Zirvetaki J-141 JBL Tune 220 TWS Kablosuz Avantajları

Zirvetaki J-141 JBL Tune 220 TWS Kablosuz Avantajları

Müşteriler tarafından yapılan Zirvetaki J-141 JBL Tune 220 TWS kablosuz kulak içi Bluetooth kulaklık yeşil yorumları oldukça olumludur. Ürünü kullanan müşteriler modelin kendilerine sunduğu özellikler ve avantajlardan memnun kalır. Kablosuz bağlantı özelliği ile rahat ve keyifli bir şekilde modeli kullanabilirsiniz. Bünyesinde mikrofon barındırması sayesinde telefon görüşmelerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Uzaktan kumanda özelliği, ürünü pratik bir şekilde uzaktan da kontrol etmenizi sağlar. Yüksek ve kaliteli ses çıkışı müşterilere mükemmel bir deneyim yaşatır. Zirvetaki J-141 JBL Tune 220 TWS kablosuz kulak içi Bluetooth kulaklık yeşil kullananlar modelin gösterdiği performanstan övgüyle söz eder ve diğer müşterilere ürünü tavsiye eder. Kullanım süresi oldukça uzun olan bu model, müşterilere uzun bir kullanım fırsatı verir. Güçlü ve dayanıklı pili sayesinde kısa sürede şarj olur ve uzun süre boyunca şarjı tükenmez.

Zirvetaki J-141 JBL Tune 220 TWS Kablosuz Fiyatları

Zirvetaki J-141 JBL Tune 220 TWS Kablosuz Fiyatları

Zirvetaki J-141 JBL Tune 220 TWS kablosuz kulak içi Bluetooth kulaklık yeşil fiyatları ürünün tüm gelişmiş teknolojik özellikleri ve sunduğu avantajlar göz önüne alınarak belirlenir. Müşteriler tarafından oldukça beğeni toplayan uygun fiyat özelliği ürünü tercih edilir kılar. Bütçelerde büyük bir değişim yaratmayan hesaplı fiyatıyla fark yaratan bu model, müşterilerin dikkatini çeker. Kablosuz bağlantı özelliği, kaliteli ses çıkışı, mikrofonlu ve şık tasarımı, uzun süren kullanım avantajı, dayanıklı malzemesi, güçlü pili ve hesaplı fiyatıyla fark yaratan bu model, gelişen teknolojinin müşterilere sunduğu eşsiz bir üründür. Bu model sayesinde sağlıklı ve keyifli telefon görüşmeleri yapabilir ve eğlenceli müzik dünyasına giriş yaparak bu eşsiz deneyimi doyasıya yaşayabilirsiniz. Tüm bu gelişmiş teknolojik özellikler ve avantajlara sahip ürüne Trendyol üzerinden bütçenize uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.