Yves Rocher 48 Saat Derinlemesine Nemlendiren Jel Krem 50 ml

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
3 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Yves Rocher 48 Saat Derinlemesine Nemlendiren Jel Krem 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: skz beauty Satıcı Ünvanı: ZÜMRA YOL YAPI İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0999103512700001 Vergi Kimlik Numarası: 9991035127
    Bu ürün skz beauty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nemini kaybetmiş normal ve karmaya dönük ciltler için özel olarak geliştirilmiş olan Nemlendirici Jel Kremin içeriğindeki Edulis Öz Suyu su tutma ve nemlendirme özelliği ile cildin her katmanının uzun süre nemli kalmasını sağlar. Cilt anında nem kazanır, 48 saat boyunca nemini korur canlı ve ışıltılı bir görünüm kazanır. Hafif ve ferah jel dokusu cilt tarafından anında emilir. • Dermatolojik kontrol altında test edilmiştir. • Formülü %90 bitkisel içeriğe sahiptir. • Mineral yağ içermez. • Açıldıktan sonra 6 ay içinde tüketiniz. Uygulama Sabah ve akşam tüm yüze uygulayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Jel
Geri Bildirim Ver

Yves Rocher 48 Saat Derinlemesine Nemlendiren Jel Krem Vegetal 50 ml

Yves Rocher 48 saat derinlemesine nemlendiren jel krem 50 ml, cilt bakımında harika bir yenilik sunan özel bir üründür. Bu özel jel krem, cildinizi 48 saat boyunca derinlemesine nemlendirir ve canlandırır. Buna ek olarak içeriğindeki özel formül sayesinde cildinizdeki kuruluk belirtilerini hızla hafifletir ve yumuşak, pürüzsüz bir cilt hissi sağlar.

  • Derinlemesine nemlendirme

  • 48 saat etkili

  • Canlandırıcı

Yves Rocher 48 Saat Derinlemesine Nemlendiren Jel Krem Kullanımı

Yves Rocher 50 ml 48 Saat Derinlemesine Nemlendiren Jel Krem KullanımıYves Rocher 48 saat derinlemesine nemlendiren jel krem 50 ml'yi kullanmak oldukça basittir. Kullanmaya başlamadan önce cildinizi temizleyin. Temiz bir cilt, ürünün etkilerini daha iyi emmesine yardımcı olur. Önce yüzünüzü hafif bir temizleyici veya yüz yıkama jeli ile yıkayın ve nazikçe kurulayın. Temiz ve kuru bir cilt, ürünün daha iyi emilmesini sağlar. Ardından temiz cildinize uygulamaya hazırsınız. Jel kremi elinizin avucuna bir miktar alın. Ürünü yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulamak için kullanabilirsiniz. Ürünü cildinize yayarken nazik ve yukarı doğru masaj hareketleri kullanın. Bu, cildinizin ürünü daha iyi emmesine yardımcı olur ve aynı zamanda bir masajın rahatlatıcı etkisini sunar. Bu, cildinizin sürekli olarak nemlenmesini ve canlanmasını sağlar.

Yves Rocher 50 ml Derinlemesine Nemlendiren Jel Krem Özellikleri

Yves Rocher 50 ml 48 Saat Derinlemesine Nemlendiren Jel Krem ÖzellikleriYves Rocher 48 saat derinlemesine nemlendiren jel krem 50 ml özellikleri itibarıyla cilt bakımının önemli bir parçası olarak tasarlanmış özel bir üründür. Bu harika jel krem, bir dizi özellikle dikkat çeker. Bu krem, cildinizi 48 saat boyunca yoğun şekilde nemlendirir. Yves Rocher, ürünlerinde doğal bitki özlerini kullanma konusundaki uzmanlığı ile bilinir. Bu jel krem de doğal bitki özleri ile zenginleştirilmiştir ve cildinizi doğal yollarla besler. Kuru cilt belirtileriyle mücadele edenler için ideal bir seçenektir. Buna ek olarak jel krem, cildinizdeki kuruluk belirtilerini hızla hafifletir ve cildinizi daha yumuşak hale getirir. Hafif yapısı sayesinde cilt tarafından hızla emilir ve yağlı bir his bırakmaz. Bu, günlük cilt bakım rutininize mükemmel bir ek yapar. Normalden kuru veya karma ciltlere kadar her türlü ciltlerde etkilidir.

Yves Rocher 50 ml 48 Saat Nemlendiren Jel Krem Yorumları

Yves Rocher 50 ml 48 Saat Derinlemesine Nemlendiren Jel Krem YorumlarıYves Rocher M7220212245 modeli, birçok kullanıcı tarafından beğeniyle karşılanmış bir ürün olarak öne çıkar. İlk olarak birçok kullanıcı, bu jel kremi düzenli olarak kullanmanın ciltlerinde önemli bir fark yarattığını belirtir. Ürünün 48 saat boyunca süren derinlemesine nemlendirme etkisi, ciltlerinin daha yumuşak ve pürüzsüz olmasına yardımcı olur. Aynı zamanda kuruluk belirtilerini hızla hafiflettiğini ve ciltlerinin canlanmış bir görünüm kazandığını belirtir. Buna ek olarak, ürünün hafif ve kolay emilen formülü de kullanıcılar tarafından övgüyle karşılanır. Kremi cilde uyguladıktan sonra ağırlık veya yağlı bir his bırakmadığını söylerler. Bu da günlük kullanım için ideal bir özellik olarak kabul edilir. Yves Rocher 48 saat derinlemesine nemlendiren jel krem 50 ml yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek ürün ile ilgili okuyucuların görüşlerine ulaşabilir, Trendyol’dan Yves Rocher 48 saat derinlemesine nemlendiren jel krem 50 ml fiyat bilgisi hakkında bilgi alabilirsiniz.