yöresel Organik Kastamonu Fanilası (STANDART BEDEN) Unisex

Ürün Bilgileri

yöresel Organik Kastamonu Fanilası (STANDART BEDEN) Unisex

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GönülYöresel Satıcı Ünvanı: MERT YÜCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kastamonu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9890007089
    Bu ürün GönülYöresel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 organik kastamonu fanilası fanila
  • kastamonu’nun yöresel el dokuma sanatlarından biridir. Geçmişi hakkında bilinen en önemli bilgi kurtuluş savaşı esnasında ordunun iç giyim eşyasının kastamonu fanilalarından karşılandığıdır. Geçmişte sadece iç giyim olarak kullanılan fanilalar günümüzde hem iç hem de dış giyim olarak kullanılmaktadır. Fanilanın özellikleri kastamonu fanilasının en önemli özelliği sadece %100 pamuk iplikten üretilmesidir. Bu sayede fanila dört mevsim giyilebilme özelliği kazanır. Kışın vücudu sıcak tutmasından
  • yazın ise ter emme özelliğinden dolayı tercih edilmektedir. Vücudumuzla saatlerce doğrudan temas eden iç çamaşırlarında kullanılan malzeme sağlığımız açısından çok önemlidir. Iç çamaşırında kullanılan en sağlıklı malzeme pamuk ipliğidir. Hava geçirgenliğiyle vücudun nefes almasını sağlar ve terletmediği için çok tercih edilir. Kastamonu fanilası çok uzun yıllardan beri üretilmekte ve kullanılmaktadır. Fanilanın tercih edilmesindeki en önemli özelliklerinden biri de elastik örgüsüdür. Esnekliği sebebiyle tüm vücut tiplerine uygundur. Kastamonu fanilası çok dayanıklıdır, seneler boyunca deforme olmadan rahatlıkla kullanılabilir. Ilmeklerin hareketli olması nedeniyle üstün esneme kabiliyetine sahip olan fanila hava tutma özelliği nedeniyle de gayet iyi sıcaklık hissi verir fakat terletmez. Ayrıca esnekliği dolayısı ile giyilip çıkarılması oldukça kolaydır. Bu nedenle de kış sporları ile uğraşanlar içinde ideal bir iç giyimdir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk
Geri Bildirim Ver