Yapay Çiçek Deposu Kuru Çiçek Palaris Kuş Otu Lacivert

59,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yapay Çiçek Deposu Kuru Çiçek Palaris Kuş Otu Lacivert

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çiçekburada Satıcı Ünvanı: İNCİ HOME DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478101792900001 Vergi Kimlik Numarası: 4781017929
    Bu ürün Çiçekburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kuru Çiçek Palaris Kuş Otu Demeti Uzunluğu: 40-44 Cm Bir Adet Kuru Cicek Palaris Kuş Otunun Genişliği: 15 Cm Bir Demette Bulunan Ortalama Phalaris Otu Kafa Sayısı: En Az 80 Kafa Bulunur.(Büyüklü-Küçüklü)
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Yapay Çiçek Deposu Kuru Çiçek Palaris Kuş Otu Lacivert

Kurutulmuş bitkiler, son dönemlerde modern ev dekorasyonlarının olmazsa olmaz ürünlerinden biri halindedir. Sadece evlerin değil, ofis gibi pek çok alanın da dekorasyonunda bu seçenekler tercih edilir. Bu seçenekler her zaman sizinle ilk günkü halinde kalır. Solma derdi olmadan kullanma imkanı sunar. Bu ürün, aynı zamanda banyo ya da yatak odası gibi ortamlar için son derece uygundur. Bu ortamlara hem şık hem de modern bir hava katmak isteyenler için kurutulmuş bitkiler oldukça elverişlidir. Özellikle Yapay Çiçek Deposu kuru çiçek palaris kuş otu lacivert rengi ile muhteşem bir dekorasyona sahip olabilirsiniz. Dilerseniz beğeni kazanan bu seçeneği sevdiklerinize hediye etmek için de değerlendirebilirsiniz. Bu sayede yakın çevrenizi de fazlasıyla mutlu edebilirsiniz.

  • Şık ve modern görünüm
  • Dayanıklı yapı
  • Büyüleyici renkler

Modern Yapay Çiçek Deposu Kuru Çiçek Palaris Kuş Otu

Modern Yapay Çiçek Deposu Kuru Çiçek Palaris Kuş Otu

Çiçeklerin canlı ya da kurutulmuş halde olması fark etmeksizin ortamlarda hoş bir görüntü bıraktığı hemen herkes tarafından bilinir. Ancak canlı bitkilerin bakımının zor olması çoğunlukla insanları yapay ya da kuru bitkilere yönlendirir. Her mevsim salonunuzda baharı yaşamanızı sağlayan kuru çiçek palaris kuş otu, eşsiz güzelliğiyle kendine hayran bırakır. Evinize yeni hava katan bu ürün, son derece dayanıklı bir yapıya sahiptir. Ayrıca her bir demette irili ufaklı minimum 80 adet tomurcuğu ile vazonun dopdolu görünmesini sağlar. Ürün, 40 ila 44 cm arasında demet uzunluğu sayesinde vazolar için oldukça ideal bir boyuttadır. Ayrıca yemek masasının üzeri, ünite yanları, duvar rafları hatta banyo gibi pek çok alanda kullanım olanağı sunar. Beğeni kazanan bu seçenek ile evinize son derece modern bir dokunuş katabilirsiniz.

Yapay Çiçek Deposu Kuru Çiçek Palaris Kuş Otu Yorumları

Yapay Çiçek Deposu Kuru Çiçek Palaris Kuş Otu Yorumları

Çiçekler, ev dekorasyonları söz konusu olduğunda vazgeçilmez ürünler şeklinde öne çıkar. Bu seçenekler, hemen her evde olmazsa olmaz ürünler arasında yer alır. Pek çok alanın dekorasyonu için çoğu zaman kurutulmuş bitkiler tercih edilir. Yapay Çiçek Deposu kuru çiçek palaris kuş otu lacivert yorumları incelendiği zaman ürünün gerçek bir kurutulmuş bitki olduğu görülür. Bu durum, çoğunlukla tercih sebebidir. Bu sayede yapay bitkilere karşı önyargılı olanlar dahi kurutulmuş bitkilere yönelir. Ürün, mavi ve lacivertin muhteşem renk pigmentleriyle donatılır. Bu sayede de ortama büyülü bir görünüm verir. Sade biçimde dizayn edilmiş salonlara dahi rengi ve görüntüsüyle şıklık katar. Uzunluğu ile hem gerçek vazolar hem de dekoratif amaçlı vazolar için oldukça idealdir. Salonunuza bambaşka bir hava yaratan bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Yapay Çiçek Deposu Kuru Çiçek Palaris Kuş Otu Fiyatı

Yapay Çiçek Deposu Kuru Çiçek Palaris Kuş Otu Fiyatı

Ev dekorasyonu denince akla ilk gelenler arasında bitkiler yer alır. Canlı ya da yapay olmasının dışında kurutulmuş bitkilerle de muhteşem dizaynlar yapmak mümkün olur. Piyasada çeşitli şekil ve türlerde kuru çiçekler bulunur. Her biri kendi özelliği içerisinde farklı fiyatlarla müşterilere sunulur. Yapay Çiçek Deposu kuru çiçek palaris kuş otu lacivert fiyatı ile size cazip bir alışveriş deneyimi sunar. Kurutulmuş kuş otlarının zarif ve ince dokusu ile dilediğiniz her ortama bambaşka bir hava katabilirsiniz. Sadece salonunuz için değil, aynı zamanda antre, banyo, kitap odası gibi kişisel alanlarınız için de oldukça uygun bir üründür. Evinde şık ve modern bir ortam yaratmak isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği bu ürünü siz de gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Ürüne, Trendyol üzerinden ulaşıp güvenli bir şekilde sipariş edebilirsiniz.