3
Grafik Tablet kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

XP-Pen Star G960s 12.5x8.25 Inç Grafik Tablet 8192 Basınç 4 Tuşlu

1.749 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

XP-Pen Star G960s 12.5x8.25 Inç Grafik Tablet 8192 Basınç 4 Tuşlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknoplanet Satıcı Ünvanı: GÖKHAN SAĞCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6349309798800001 Vergi Kimlik Numarası: 7370784792
    Bu ürün Teknoplanet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • XP-Pen, grafik tabletleri, kalem ekran monitörleri, dijital kalemler ve daha fazlasının profesyonel ve güvenilir bir tedarikçisidir. Ekibimiz, her sanatçıyı kendi ihtiyaçlarına uygun araçlar ve teknolojiyle dijital çağa getirme hedefi ile sonsuz yeniliğe kendini adamıştır. XP-Pen, tanınmış bir dijital grafik tablet markası haline geldi ve dünyanın her yerindeki kullanıcıların XP-Pen'in pazara getirdiği araçları, teknolojiyi ve değeri takdir ettiği açıktır. XP-PEN Star G960S Grafik Tablet Yeni bir düzeyde yaratıcı olun XP-Pen Star G960S Grafik Tablet, yaratıcı fikirlerinizi ifade etmeniz için size daha fazla alan ve daha fazla özgürlük sunan 9 x 6 inçlik bir çalışma alanına sahiptir. XP-PEN Star G960S çizim kalemli tablet, Android tabletler ve cep telefonlarıyla bağlantıyı destekleyerek, fikirleriniz sizi nereye götürürse götürsün gitmenize ve hareket halindeyken üretken kalmanıza izin verir. İbis Paint X, FlipaClip, Medibang, Autodesk Sketchbook, Zenbrush, Artrage ve daha fazlası gibi çoğu yazılımla çalışır. 1-Word, PowerPoint, OneNote ve daha fazlası gibi Microsoft Office uygulamalarıyla uyumlu bir XP-PEN Star G960S grafik tableti ile eşzamanlı dijital mürekkepleme. El yazısı notlarınızı ve imzalarınızı tam olarak görsel olarak sunun - web konferansınız veya çevrimiçi öğretim ihtiyaçlarınız için ideal. 2-Windows 7/8/10, Mac OS X 10.10 ve üstü ve Android 6.0 ve üstü ile uyumludur. XSplit, Zoom, Twitch, Microsoft Teams, ezTalks Webinar, Idroo, Scribbiar, wiziQ ve daha fazlasıyla uyumlu XP-PEN Star G960S dijital tablet. 3-Bir ekran kalemi ve Star G960S dijital tablet ile öğretmenler ve öğrenciler, akış veya yayın sırasında karmaşık işlevsel denklemleri kolaylıkla yazabilir ve düzenleyebilir. Bir ofis ortamında, web konferansı sırasında dakikalar kaydedebilir veya fikir ve ilhamları kolaylıkla not alabilirsiniz. 4-Daha fazla kariyer gelişimi ve kişisel tatmin peşinde koşan bir öğretmenseniz, muhtemelen derslerinizi YouTube, Facebook, Bloc, Twitch, Udemy, Khan Academy, Codecademy ve daha fazlası gibi akış platformlarınızda yayınlamak istersiniz. XP-PEN Star G960S dijital tablet, sürecinizi çok daha sorunsuz ve kolay hale getirir ve eğitim yayınınızı daha sezgisel ve çekici hale getirir. Paket içeriği: 1 x Kalem Tablet 1 x Pilsiz Stylus Kalem 10 x Yedek kalem başlığı 1 x Kalem-Clipper 1 x USB kablosu 1 x USB USB-C adaptörü 1 x USB mikro USB adaptörü 1 x Hızlı Kurulum Klavuzu(İngilizce)

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • HDMI Yok
Geri Bildirim Ver