Xolo Otomatik Kedi Tüy Toplama Makinesi Köpek Pratik Evcil Hayvan Tüy Toplama Aleti

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Xolo Otomatik Kedi Tüy Toplama Makinesi Köpek Pratik Evcil Hayvan Tüy Toplama Aleti

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Evdeki Sevimli Dostlarınızın Bakımını Düşünerek Sizlere Kolaylık Olması İçin Kedi Köpek Vakumlu Tüy Çekme Makinesi Sunuyoruz . Evinizdeki Sadık Dostlarınızın Bakımını Yapmanız Ve Minik Dostlarınızın Hiç Canını Yakmadan Evde Kendiniz Tüylerini toplayabilirsiniz Tüm Hayvan Severler İçin. Kedi Köpek Vakumlu Tüy Çekme Makinesi , evdeki hayvanlarınızın bakımı düşünülerek tasarlanmış bir ürün, evcil hayvanlarınızın canını yakmaz, onları uzayan tüylerinden kurtarır. Güçlü vakum özelliği ile kesilen tüyleri içinde çeker. Hayvan bakımı yaptırmak çok pahalı olduğu için bu traş makinesi ekonomik olarak sizi rahatlatacak. Hayvanlarınız daha mutlu ve bakımlı olacak. Güçlü vakumlama özelliği ile tüm kılları kapalı haznesine hapseder ve dışarı kesinlikle kıl sırdırmaz. 3 adet AAA kalem pil ile çalışır Kolay temizlenir Paket İçeriği: 1 Adet Kedi Köpek Vakumlu Tüy Çekme Makinesi
Geri Bildirim Ver