Xiaomi Redmi 20000 mAh Powerbank Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı 5.1 V

1.200 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Xiaomi Redmi 20000 mAh Powerbank Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı 5.1 V

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tek ORJ Satıcı Ünvanı: SERPİL KARAASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 5020271054
    Bu ürün Tek ORJ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 20.000 mAh powerbank lityum polimer pil tipi ile çalışır. Toplam 18 W güce sahiptir.
  • Xiaomi 20000mAh power bank 2 adet çıkışa sahiptir. 1. çıkışa ve 2. çıkışa standart USB ile bağlanabilmek mümkündür.
  • Xiaomi Redmi 20000 mAh powerbank üzerinde bulunan doluluk göstergesi ile şarjın azaldığı anlaşılabilir.
  • Xiaomi 20000 powerbank üzerinde hızlı şarj çıkışı ve hızlı şarj girişi bulunur.
  • Kablosuz taşınabilir şarj cihazı yüksek kapasitesi ile uzun süre şarj etme işlemini gerçekleştirir.
  • Taşınabilir şarj aleti 20000 mAh kapasiteli olarak birçok güvenlik özelliğine sahiptir. Sıcaklık koruması, kısa devre koruması, fazla voltaj koruması, fazla akım koruması, fazla deşarj koruması, fazla şarj koruması gibi koruma sistemleri ile dikkat çeker.

Ürün Özellikleri

  • Pil Gücü (mAh) 20000 ve üzeri
  • Kablo Ucu USB
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Xiaomi Redmi 20000 mAh Powerbank Redmi20

Telefonun bataryasını doldurmak için şarj aletine gerek duyulur. Son zamanlarda ise şarj aletlerinin yerini taşınabilir powerbank cihazlar alır. powerbank sayesinde gittiğiniz her yerde cep telefonunuzu şarj edebilirsiniz. İşlevsel elektronik cihazlar sunan Xiaomi, oldukça kaliteli ve sağlam powerbank modelleri de tasarlar. Markanın ürettiği Xiaomi Redmi 20000 mAh powerbank kullanışlı olmasıyla ve gelişmiş özellikleriyle oldukça beğenilir. Markanın bu powerbank cihazı oldukça kalitelidir. Sağlam ve dayanıklı olan bu ürün; suya, neme ve darbelere karşı oldukça dirençlidir. Bu sayede uzun süre ürünü kullanabilirsiniz. Redmi 20000 mAh powerbank cihazı sadece Xiaomi markasının telefonlarını değil, her telefon modelini şarj edebilir. Kullananların memnun kaldığı ve ihtiyacı olanlara tavsiye ettiği bu ürünü sizler de satın alabilirsiniz.

  • Hızlı şarj etme
  • Ergonomik ve hafif tasarım
  • Gelişmiş Çin teknolojisiyle üretim

Çok Yönlü Xiaomi Redmi Powerbank

Çok Yönlü Xiaomi Redmi Powerbank

Xiaomi markasının gelişmiş Redmi 20000 mAh powerbank özellikleri arasında çok yönlü kullanım bulunur. Ürün sadece cep telefonlarında değil; tablet, dijital fotoğraf makineleri ve avuç içi oyun cihazları için de kullanılır. Ayrıca premium lityum polimer pil hücreleri ile çalışır. Geniş kapasitesi sayesinde hızlı bir şekilde şarj edebilme özelliğine sahiptir. Her yerde kullanabileceğiniz bu ürün oldukça ergonomiktir. Bu sayede gittiğiniz yere ürünü götürebilirsiniz. Bu özelliklerinin yanında Xiaomi Redmi 20000 mAh powerbank Redmi 20 verimli bir şekilde telefonunuzu veya tabletinizi şarj eder. Enerji tasarrufu yaparak hızlıca şarj etme görevini yerine getirir. Xiaomi markasının hızlı, yüksek performanslı ve kaliteli bu powerbank cihazından siz de memnun kalabilirsiniz. Rahat kullanımıyla ve ergonomik tasarımıyla keyifle kullanabileceğiniz bir üründür. Yüksek Çin teknolojisiyle üretilen bu cihaz sayesinde hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

Kullanışlı Xiaomi Redmi 20000 Powerbank

Kullanışlı Xiaomi Redmi 20000 Powerbank

Çeşitli özellikleriyle, kullanışlı olmasıyla ve performansıyla Xiaomi markasının bu powerbank cihazı beğeni toplar. 5.1 volt elektrikle çalışan bu ürün, 3.6 amper ile cihazları şarj eder. Ayrıca iki adet USB çıkışa sahiptir. Enerji verimliliği sağlayan ürün çevre dostudur. Hızlı bir şekilde telefonu ya da tableti şarj eder. Xiaomi Redmi 20000 mAh powerbank Redmi 20 kullananlar markanın bu ürününü ihtiyacı olan kişilere tavsiye eder. Ürün; taşınabilir olmasıyla, hafif ve ergonomik tasarımıyla beğenilen bir powerbank cihazdır. Geniş kapasite sayesinde her yerde telefonunuzu veya tabletinizi şarj edebilmeniz mümkündür. Kullananların tavsiye ettiği Redmi 20000 mAh powerbank fiyat aralığı çoğu kişinin ürünü alabileceği düzeydedir. Pek çok özelliğiyle kullanışlı olan bu üründen siz de memnun kalabilirsiniz. Çeşitli indirimler ve kampanyalar aracılığıyla Xiaomi markasının powerbank cihazına sahip olabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Xiaomi Redmi 20000 mAh Powerbank

Uygun Fiyatlı Xiaomi Redmi 20000 mAh Powerbank

Markanın ileri teknolojisiyle üretilen, telefon ve tabletin yanı sıra dijital fotoğraf makinesi ve avuç içi oyun cihazları için de kullanılabilen Xiaomi markasının bu ürünü, uygun fiyatlı olmasıyla da dikkat çeker. Xiaomi Redmi 20000 mAh powerbank Redmi 20 fiyatları her bütçeye uygundur. Kaliteli, sağlam ve kullanışlı olan markanın powerbank cihazını siz de tercih edebilirsiniz. Darbelere karşı dayanıklı olan bu ürün uzun süre kullanım imkanı tanır. Ayrıca taşınabilir olmasıyla da kullanım rahatlığı sunar. Xiaomi Redmi 20000 mAh powerbank Redmi 20 yorumlarından ve müşteri deneyimlerinden markanın bu ürünün beğenildiği anlaşılabilir. powerbank ihtiyacı olan kişilerin satın alabileceği ve memnun kalabileceği bir ürün olduğu söylenebilir. Çeşitli indirimler ve kampanyalar aracılığıyla uygun fiyatlarla markanın ürününü satın alabilirsiniz. Xiaomi markasının beğenilen powerbank cihazını Trendyol üzerinden inceleyebilir, uygun fiyatlarla alabilirsiniz.