Xiaomi Mi Note 10 Pro Şarj Aleti 33 W

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

Xiaomi Mi Note 10 Pro Şarj Aleti 33 W

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BarisTrend Satıcı Ünvanı: BARIŞ CAN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2350484654
    Bu ürün BarisTrend tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xiaomi 33W Turbo şarj cihazı ile telefonlarını daha hızlı şarj edebilirsiniz. Xiaomi yeni çıkardığı Turbo şarj özelliği bu şarj aleti ile güvenle kullanılmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Xiaomi Mi Note 10 Pro Şarj Cihazı Seti 33 W

Teknolojinin gelişimi ile telefon da günlük hayatın önemli bir parçası halini alır. Bu süreçte kullanılan telefonun pili de performansını etkileyen etmenler arasındadır. Bu yüzden cihazın bataryası için uygun şarj aletini bulmak oldukça önemlidir. Hızlı şarj edebilmesinin yanında telefonu ısıtmamalı ve dayanıklı da olmalıdır. Xiaomi Mi Note 10 Pro şarj cihazı seti 33 W de bu özellikleri müşterilerine sunmayı amaçlar. Type C bağlantı tipine sahip olan bu ürün, hızlı şarj özelliği ile kısa sürede telefonunuzun bataryasını tamamen doldurur. Sağlam kablosu sayesinde uzun ömre sahip ürün, yıllarca telefonunuzun yanında olur. Pil dolumu sırasında cihazı ısıtmaz ve güvenli bir deneyim sunar. Qualcomm teknolojisine sahip olması sayesinde güçlü bir performans da sağlar.

  • Type-C bağlantı tipi
  • Hızlı şarj özelliği
  • Qualcomm teknolojisi

Xiaomi Mi Note 10 Pro Şarj Cihazı Seti 33 W Özellikleri

Xiaomi Mi Note 10 Pro Şarj Cihazı Seti 33 W Özellikleri

Xiaomi Mi Note 10 Pro uyumlu şarj cihazının performansını etkileyen birçok önemli özelliği vardır. Bunlar sayesinde cihaz, müşterilerini memnun bırakır. İçinde bulunan hızlı şarj imkanı bu özellikler içinde yer alır. Telefonun bataryasını kısa sürede tamamen doldurarak size gündelik hayatta zaman kazandırır ve priz yanında geçirilen vakti azaltır. 33 watt elektrik gücü ile az enerji harcar. Bu yönüyle çevre dostudur ve tasarrufludur. Type-C bağlantı tipi ile birçok başka cep telefonu modellerine de uyum sağlayabilmesi mümkündür. Gelişmiş bir şarj aleti teknolojisi olan Qualcomm'a sahip olması sayesinde oldukça güçlü ve kaliteli bir üründür. Kullanım sırasında telefonu ısıtmaması ile cihaza zarar vermez ve ona güvence sağlar. Sahip olduğu dayanıklı kablosu sayesinde uzun süre hayatınızda yer alabilir. Standart tasarımıyla her müşterinin göz zevkine uyum sağlayabilmesi mümkündür.

Xiaomi Mi Note 10 Pro Şarj Cihazı Seti 33 W Avantajları

Xiaomi Mi Note 10 Pro Şarj Cihazı Seti 33 W Avantajları

Xiaomi Mi Note 10 Pro uyumlu şarj aleti özelliklerinin sunduğu birçok da avantajı vardır. Bu avantajları, Xiaomi Mi Note 10 Pro şarj cihazı seti 33 W yorumları üzerinden de okuyabilirsiniz. Sağlam kabloya sahip olması bunlar içinde yer alır. Tasarımı uzun ömürlü hale getiren bu özellik, müşterilerin ürünü tercih etmesini sağlayan etkenlerden biridir. Type-C bağlantı tipi ile birçok başka Xiaomi telefon modelinde de kullanıma uygundur. Bataryayı hızlı bir şekilde tamamen doldurmasıyla zaman kazandırmasının yanında enerji tasarrufu yapmanıza da yardımcı olur. Telefonun ısınmasına sebep olmaz, bu yönüyle telefonun güvenliğini ve sağlığını korur. Qualcomm adı verilen gelişmiş bir şarj teknolojisine sahip olması ise bir diğer artı avantajıdır. Bu durum, ürün kalitesinin ve dayanıklılığının göstergelerindendir. Standart tasarımı ile herkesin göz zevkine uyabilecek şekilde üretilir.

Avantajlı Xiaomi Mi Note 10 Pro Şarj Cihazı Seti 33 W Fiyatı

Avantajlı Xiaomi Mi Note 10 Pro Şarj Cihazı Seti 33 W Fiyatı

Xiaomi Mi Note 10 Pro şarj cihazı seti 33 W fiyatı özellikleri ve avantajları göz önüne alınarak belirlenir. Bir şarj aletinde olması gereken her özelliğe sahip bu cihaz, fiyat ve performans olarak müşterileri tarafından tercih edilir. Kullanışlı ürün, müşterilerin ihtiyaçlarını ve isteklerini karşılar. Hızlı bir şekilde telefonunuzu şarj edebilmenize ve rahat bir şekilde onu kullanabilmenize yardımcı olur. Type-C bağlantı tipi ile sadece Xiaomi Mi Note 10 Pro'ya değil, Mi 9, K30 gibi Xiaomi modellerine de uygundur. Qualcomm teknolojisine sahip olması ile kaliteli ve güvenlidir. Bu durum uzun ömürlülüğünü sağlayan etkenlerden de biridir. Bu birçok özelliği ve avantajı bulunan Xiaomi Mi Note 10 Pro şarj cihazını online alışverişin güvenilir adresi olan Trendyol üzerinden oldukça uygun bir fiyata satın alabilirsiniz.