Xerox 3025v_bı Lazer Yazıcı Yaz/tar/fot/fax Net Wıfı

7.803,70 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.686,59 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.985,17 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.985,17 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.303,39 TL

Ürün Bilgileri

Xerox 3025v_bı Lazer Yazıcı Yaz/tar/fot/fax Net Wıfı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NAVAS Satıcı Ünvanı: NAVAS TEKNOLOJİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630104434600001 Vergi Kimlik Numarası: 6301044346
    Bu ürün NAVAS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - GARANTİ SÜRESİ : 24 AY RESMİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİDİR - ÜRÜNÜN MARKASI : - ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ : - KARGO : ÜRÜNLERİMİZ SİZLERE GÖNDERİLMEDEN ÖNCE KARGO KOLİSİ İLE ÖZENLE HAZIRLANIP TARAFINIZA KARGO EDİLMEKTEDİR. - TÜM ÜRÜNLERİMİZ RESMİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİDİR. - SIFIR, KAPALI KUTU VE ORİJİNAL ÜRÜNLERDİR. - KESİNLİKLE TEŞHİR, İADE VEYA 2. EL ÜRÜN YOKTUR. - ÜRÜN ÖZELLİKLERİNDE DİKKAT ETMENİZ GEREKEN YER, ÜRÜNÜN ADINDA YANİ ÜRÜN KARTINDA YAZAN ÖZELLİKLERDİR. - SORULARINIZ HAKKINDA SİZLERE YARDIMCI OLMAK ADINA MAĞAZIMIZA GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ. - SİZLERE HER ZAMAN ÜRÜNLER HAKKINDA TÜM DETAYLARI VERME GAYRETİNDE OLACAĞIZ. - NOT: MB TEKNOLOJİ /// ÜRÜNE DAİR TEKNİK DETAY, ÖZELLİKLER VE YARDIM İÇİN MAĞAZAMIZA SORU İLETEREK TALEP EDEBİLİRSİNİZ.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler WiFi Desteği
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Yazıcı Tipi Lazer Çok İşlevli Mono
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Xerox 3025V_BI Lazer Yazıcı Yaz/Tar/Fot/Fax Net Wi-Fi

Çalışma ve ofis ortamlarında işlerinizi kolaylaştırabilecek teknolojik aygıtlara ve cihazlara her daim ihtiyaç duyulur. Kullanışlı ve şık tasarımı ile Xerox 3025V_BI lazer yazıcı yaz/tar/fot/fax net Wi-Fi vazgeçilmez bir müşteri deneyimi olanağı sunar. Aynı anda birçok işi yapabilen bu cihaz sayesinde zamandan tasarruf edebilirsiniz. İleri teknolojiyi kullanışlı özelliklerle buluşturabilen bu ürün, günlük kullanımda yüksek performans sağlar. Hızlı ve kolay kurulumu, yüksek nitelikli yazdırma, tarama ve kopyalama niteliği ve kalitesi ile ofis üretkenliğini artırır. Çok fonksiyonlu bu cihazı kullanmak için istediğiniz yere yerleştirmeniz yeterlidir. Sonrasında ise kablosuz bağlantı özelliğinden yararlanarak Wi-Fi ağınıza hızlı ve kolay bir şekilde bağlanarak çıktı almaya, fotokopi çekmeye ve belgelerinizi taramaya başlayabilirsiniz.

  • Çok fonksiyonlu işlevsel yapı
  • Hızlı ve kolay kurulum
  • Doğrudan Wi-Fi bağlantısı

Xerox 3025V_BI Lazer Yazıcı & Fotokopi Tarayıcı Özellikleri

Xerox 3025V_BI Lazer Yazıcı & Fotokopi Tarayıcı Özellikleri

Pratik, hızlı kullanım avantajı sunan Xerox 3025V_BI fotokopi tarayıcı Wi-Fi mono laser yazıcı ile ihtiyaç duyduğunuz her alanda kullanım sağlayabilirsiniz. İdeal boyutu sayesinde alan kazanabilir, ofis cihazı fonksiyonlarını kullanarak enerji tüketimini ve malzeme maliyetini azaltabilirsiniz. Cihazın kolay kullanım sağlaması için sezgisel arayüz LCD ön panel ile sadeleştirilir. Bu sayede oldukça kolay bir arayüz performansı ile geliştirilmiş olur. Bununla birlikte renkli ya da siyah dokümanlarınızı 600 x 600 DPI'ye kadar çözünürlük ile PDF, JPEG, TIFF dosya biçimlerinde tarayabilirsiniz. Wi-Fi uyumlu Xerox Workcentre 3025V_BI mono lazer yaz/tar/fot/Wi-Fi cihazını dilediğiniz yerden bağlayabilir çalışmanıza hız kesmeden devam edebilirsiniz. Modelin sunduğu avantajlardan bir diğeri de nitelikli kopyalama özelliğidir. Bu sayede kimlik kartı kopyalama, N-up, fotoğraf modu ve arka plan bastırma fonksiyonlarını yüksek kalitede kullanabilirsiniz.

Xerox 3025V_BI Lazer Yazıcı & Fotokopi Tarayıcı Avantajları

Xerox 3025V_BI Lazer Yazıcı & Fotokopi Tarayıcı Avantajları

Kablosuz bağlantı özelliğine sahip Xerox lazer yazıcı ile kabloya ihtiyaç duymadan özgür ve konforlu çalışma ortamları yaratabilirsiniz. 128 MB bellek ve 600 MHz işlemcisi ile tüm işlerinizi hızlı ve etkili bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Cihazın dakikada 20 sayfa yüksek kaliteli baskı hızı özelliği sayesinde çalışmalarınızı vakit kaybetmeden yürütebilirsiniz. Modelin sunduğu tüm bu avantajlara ek olarak Xerox 3025V_BI geliştirilmiş 1200 x 1200 DPI baskı çözünürlüğü özelliği ile işlerinizin kalitesini artırabilirsiniz. Cihazı kullandığınız süre boyunca yüksek görüntü kalitesine sahip metin ve grafikler elde edebilirsiniz. Doğrudan Wi-Fi teknolojisi ile üretilen bu cihaz, mevcut bir kablosuz ağa ihtiyaç duymadan Wi-Fi özellikli cihazlara bağlanabilir. Bu özellik cep telefonlarının, tabletlerin ve dizüstü bilgisayarların modelle doğrudan güvenli bağlantı kurmasını sağlar. Yüksek çözünürlüğü sayesinde kaliteli sonuçlar elde edebilirsiniz.

Xerox 3025V_BI Lazer Yazıcı & Fotokopi Tarayıcı Fiyatları

Xerox 3025V_BI Lazer Yazıcı & Fotokopi Tarayıcı Fiyatları

Xerox marka lazer yazıcı ve fotokopi tarayıcı sahip olduğu avantajları ve özellikleriyle ofis ortamlarında ihtiyaç duyduğunuz hizmeti size sunar. Bununla birlikte Xerox 3025V_BI lazer yazıcı yaz/tar/fot/fax net Wi-Fi fiyatı ürünün tüm özellikleri baz alınarak belirlenir. Model kablosuz yapısı, ultra kompakt Wi-Fi uyumlu tasarımıyla oldukça rahat ve işlevsel bir deneyim yaratır. İstediğiniz yere yerleştirebileceğiniz ideal boyutu sayesinde yer kaplamaz, ihtiyacınız olan ortamlarda kullanım kolaylığı sağlar. Aynı zamanda çarpma ve dışarıdan gelebilecek hasarlara karşı dirençli yapıya sahip olan bu ürün uzun vadeli kullanıma olanak tanır. Cihazın sahip olduğu kolay kurulum niteliği ise ekstra efor sarf etmenizin önüne geçer. Gelişmiş teknolojik özelliklere sahip Xerox 3025V_BI yorumlarını ve müşteri deneyimlerini inceleyebilir, ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.