WoodyLife Ahşap Oyuncak Ev Portatif Bebek Evi Lol Bebek Barbie Uyumlu

530 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

WoodyLife Ahşap Oyuncak Ev Portatif Bebek Evi Lol Bebek Barbie Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OYUNCAKTOYZ Satıcı Ünvanı: ZEKİ UYSAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9000406045
    Bu ürün OYUNCAKTOYZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ahşap Oyuncak Ev Portatif Bebek Evi Lol Bebek Barbie Uyumlu (oyuncaklar dahil) Tamamen ahşap malzemeden üretilmiştir. Çocuğunuza herhangi bir zarar vermez. Çocuğunuzun yaratıcılığının gelişmesinde çok büyük katkısı vardır. Demonte olarak gönderilir, Birleştirme zevki çocuğunuza kalır. Üründe tüm ürünler monte edilirken birbirine geçme şeklindedir daha da sağlam olması amacı ile Hızlı yapıştırıcı (404 yada japon yapıştırıcısı gibi) yardımı ile daha mukavemetli montaj yapabilirsiniz. montaj klavuzu da ayrıca tarafınıza mail ve telefon bilgilerinizle sipariş sonrası gönderilecektir. olumsuz durumlar için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Çocuğunuz saatlerce hayal dünyasını geliştirerek oyunlar oynayabileceği ve gelişimine büyük katkısı olabilecek bir üründür 1.kalite mdf malzemeden lazer kesim ile üretilmiştir. 3 mm renkli mdf den imal edilmiştir. Yükseklik 54 cm dir. En 44 cm. Derinlik 20 cm dir. İçindeki oyuncaklar fiyata dahildir. Ahşap Oyuncakların Çocuklara Katkısı: Hayal gücünün gelişimine faydalıdır. Organizasyon yeteneğiniz geliştirir. El ve göz koordinasyonunu sağlar. Algılama ve kavrama yeteneğini güçlendirir. Konsantrasyon ve zeka gelişimini hızlandırır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver

Ahşap Portatif Bebek Evi ile Lol Bebek Partisi Düzenle

Çocukların gelişimi için oyunların rolü çok büyüktür. Çocuklar hayatı ve insan ilişkilerini oyunlarla öğrenirler. Kendilerini oyunlarla keşfederler. Ebeveynler için çocukların oyun seçimlerine dikkat etmeleri çok önemlidir. Eğer bu oyunlar sanal ortamlarda oluyorsa sürekli çocukların hangi oyunu oynadığını takip etmek neredeyse imkansız hale gelmektedir. Çocukları erken yaşta somut oyunlar ile tanıştırmak, sanal alemden olabildiği kadar uzak tutmak çok önemlidir. Somut oyunların başında çocukların zihinlerini zorlayan, bir yandan gelişirken diğer yandan da eğlenmelerini sağlayan oyunları seçip çocukları bu oyunlarla tanıştırmak onlar için kritik gelişimler sağlayabilmektedir. Ahşap oyuncak ev eşyaları tam da bu noktada en işinize yarayacak ürün olduğunu kanıtlamaktadır. Ahşap eşyaları birleştirirken çocuğunuzun gelişmesinin yanı sıra hem ailecek keyifli vakit geçirmiş olacaksınız hem de evi tamamladığınızda başarma duygusunu sonuna kadar tatmış olacaksınız.

  • Ürünler Tamamen Ahşap Malzemeden Üretilmiştir
  • Ürünler Birbirine Monte Şeklindedir
  • İçindeki Oyuncaklar Fiyata Dahildir

Woody Life Ahşap Oyuncak Ev Özellikleri

Woody Life Ahşap Oyuncak Ev Özellikleri

Ahşap oyuncak ev eşyaları oyuncaklar da dahil olmak üzere tamamen ahşaptan üretilmiştir. Ürünler ahşap olduğu için çocuğunuza herhangi bir zarar vermez. Ürünler tarafınıza demonte olarak gönderilir. Ürünlerin birbirleri ile birleşme kısımları birbirlerine geçme şeklindedir, daha da sağlam olmasını isterseniz hızlı ve kuvvetli yapıştırıcılar kullanarak parçaları birbirlerine yapıştırabilirsiniz. Ürünlerin birbirlerine geçme şeklinde olması işinizi kolaylaştırdığı gibi parçaların düz şekilde oturduğundan da emin olmanızı sağlar. Sipariş sonrasında mail adresiniz ve telefon numaranız aracılığı ile montaj kılavuzu tarafınıza iletilecektir. Parçalar 1. kalite MDF malzemeden lazer kesim ile üretilmiştir. 3 mm renkli mdf den imal edilmiştir. Ahşap oyuncak ev ölçüleri ise yüksekliği 54 cm, eni 44 cm ve derinliği 20 cm’dir. İçerisinde bulunan oyuncaklar da fiyata dahildir.

Woody Life Ahşap Oyuncak Ev Faydaları

Woody Life Ahşap Oyuncak Ev Faydaları

Ahşap oyuncak evlerin çocuklarınız için birçok faydası bulunmaktadır. Öncelikle somut bir oyun olduğu için ailecek keyifli bir vakit geçirebilirsiniz. Çocuğunuzu sanal ortamdaki zararlı oyunlardan uzak tutabilirsiniz. Ahşap evin parçalarını birleştirirken uygun parçaları bir araya getirmek çocuğunuzun zihnini zorlayıp konsantrasyon ve zeka gelişimini destekler. Parçaları birleştirirken el ve göz koordinasyonlarını geliştirir. Çocuğunuz farklı yapıdaki malzemeleri tanır ve bunları bir arada kullanır. Parçadan bütüne gidip evi oluştururken beraber geçirdiğiniz zevkli vaktin yanı sıra bütün evi bitirdiğinizde başarı hissi oluşacaktır. Evi ister çocuğunuzla beraber tamamlayın isterseniz de çocuğunuz arkadaşları ile evi tamamlamış olsun her iki durumda da algılama ve kavrama yeteneklerini güçlendirir. Ahşap oyuncak evi tamamladıktan sonra içerisindeki oyuncaklar ile ve kendi oyuncakları ile bir oyun ortamı kurup oynamasıyla çocuğunuzun hayal gücünü geliştirmektedir.

Woody Life Ahşap Oyuncak Fiyat/Performans Karşılaştırması

Woody Life Ahşap Oyuncak Fiyat/Performans Karşılaştırması

3 katlı ahşap oyuncak ev diğer ahşap oyuncak ev modelleri ile kıyaslandığında birçok açıdan öne geçmektedir. Ahşap oyuncak ev aksesuarları olması ve demonte şekilde gelmesi, çocuğunuzun ve sizin bu eve verdiği emek süresini uzatıp çocuğunuzun birçok alanda gelişimine katkı sağlayacaktır. Woodylife ahşap oyuncak bebek evi yorumları göz önünde bulundurulduğunda birçok kullanıcı bu ürünün fiyat/performans ürünü olduğunu belirtmektedir. Çocukları için alan ebeveynler bile ahşap oyuncak evin kurulumu sırasında fazlaca keyif aldıklarını söylemişlerdir. Bu fiyata böyle bir ev aldıkları için herkese önermektedirler. WoodyLife ahşap oyuncak evin boyutunun fiyatına göre gayet büyük olduğunu belirtmektedirler. Paketin içerisinde bulunan ince detaylı ufak eşyalara dikkat çeken kullanıcılar, bu eşyalarla evin daha şık durduğunu ve minik mobilyaların olmasına sevindiklerini söylemektedirler.