Wmf Fusiontec Pilav Tenceresi Siyah 28 Cm

9.499 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Wmf Fusiontec Pilav Tenceresi Siyah 28 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKDENİZ ZÜCCACİYE 1979 Satıcı Ünvanı: AKDENİZ ZÜCCACİYE TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0021007012900013 Vergi Kimlik Numarası: 0210070129
    Bu ürün AKDENİZ ZÜCCACİYE 1979 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ustalıkla bir araya getirilen malzemelerden kusursuz pişirme deneyimine Yüksek teknoloji eseri FUSIONTEC malzemesi, kusursuz bir pişirme deneyimi sunmaktadır. WMF FUSIONTEC, doğal minerallerle eriyerek ayrılmaz bir materyal haline gelen özel bir demir çelikten oluşmaktadır. Bu yüksek teknoloji eseri malzeme yaşam boyu en yüksek performansı sunmak için geliştirilmiştir. WMF FUSIONTEC malzemesinin aşırı dirençli yüzeyi onu çok uzun yıllar kullanmanızı sağlar. Oldukça pürüzsüz olan yüzeyi aşınmalara, kesilmelere ve çizilmelere karşı dayanıklıdır. WMF FUSIONTEC üstün lezzet sağlama özelliklerinin yanında, yüksek teknoloji eseri malzemesi bulaşık makinesinde yıkanabildiği için kusursuz bir temizlik kolaylığı sağlar. Mükemmel ısı iletimi ve dağıtımı sayesinde olağanüstü bir pişirme performansı sunar. Diğer bir avantajıysa cam kapağı sayesinde bir gözünüz her zaman pişen yemeğin üzerinde olabilir. Bütün WMF FUSIONTEC tavalarının, tencerelerinin, pilav ve sos tencerelerinin FUSIONTEC iç ve dış yüzey malzemesi 30 yıl garantilidir*. Aynı zamanda zamansız tasarımıyla ve asil renkleriyle mutfaklarınıza şıklık katacaktır. Teknik Özellikler SKU 3201006053 EAN 4000530702746 Kapasite 4,1 lt Renk Siyah Ağırlık 4195 Materyal Fusiontec Ocak Tipi Gaz, Indüksiyon, Elektrikli, Seramik Kapak Materyali Cam Çap 28 cm Ocak Çapı 22 cm Isı Dayanıklığı 250° C'ye kadar / kapaklı 180° C'ye kadar Bakım Bulaşık makinesinde yıkanabilir Garanti Süresi 30 yıl (Fusiontec malzeme için)

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver