Wingzy Uzaktan Kumandalı Drift Arabası, 4 Çeker Sesli Işıklı Buhar Çıkartan RC Drift Arabası

Ürün Bilgileri

Wingzy Uzaktan Kumandalı Drift Arabası, 4 Çeker Sesli Işıklı Buhar Çıkartan RC Drift Arabası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wingzy Satıcı Ünvanı: NESLİHAN KANAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5850550885
    Bu ürün Wingzy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • [YÜKSEK KALİTELİ 1:16 RC DRIFT ARAÇI] 1/16 ölçekli yüksek hızlı RC drift arabası, ileri ve geri hareket edebilir, sağa ve sola dönebilir, orantılı hızlanma ve senkron kontrol fonksiyonlarına sahiptir ve uzaktan kumandası kolayca kullanılabilir. RC araba sürüşü, yandan sürüş, U şeklinde sürüş, 360° sürüş gibi çeşitli sürüş tekniklerini gerçekleştirebilir ve hızlı bir yarış deneyimi sunabilir, 18 km/saat hıza ulaşabilir. Arabanın ön kısmında LED ışıklar bulunur ve gece sürüşü daha çekici hale getirir, her yaş grubundan çocuklar ve yetişkinler için uygundur. [4 ÇEKER DRIFT ARAÇ] Dört tekerlekten çekiş sistemiyle tasarlanan bu RC drift arabaları, 4WD sistemi ve güçlü motorlarla donatılmıştır, darbelere karşı dayanıklılık sağlar ve her türlü zorlu ortamda veya yolda kolayca sürüş yapabilir. [LED IŞIK VE PÜSKÜRTME MAKİNESİ] Arabanın ön kısmında parlak LED ışıklar ve arka kısmında egzosdan buhar püskürtme özelliği bulunur, gece sürüşünü daha çekici hale getirir ve uzaktan kumandalı arabanın arkasındaki ışık ve buhar efektini kontrol edebilirsiniz. [2,4GHZ VE UZUN PİL ÖMRÜ] Bu RC drift aracı, 2,4GHz frekansında çalışır, kararlı kontrol, uzun pil ömrü ve kontrol mesafesi sunar, otomatik eşleştirme ile birden fazla arabanın aynı anda sürülmesine izin verir. Uzaktan kumanda mesafe kontrolü yaklaşık 100 metredir, 7.4V 500mAh şarj edilebilir batarya ile 30 dakikadan fazla kullanım süresi sağlar. [DRIFT UZAKTAN KUMANDA EĞLENCE] Sadece oynamakla kalmayıp aynı zamanda sergilemek için ideal olan bu RC drift arabası, çocuklar için harika bir hediye seçeneğidir. Doğum günü hediyeleri veya ödüller için mükemmel bir seçenektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Paket İçeriği 6 - 9
  • Yaş 3+ Yaş
  • Pil ile mi çalışır? Evet
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
Geri Bildirim Ver