Wahl 9854 Total Beard Şarjlı Erkek Bakım Kiti Metal Siyah

949 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Wahl 9854 Total Beard Şarjlı Erkek Bakım Kiti Metal Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Opia Online Satıcı Ünvanı: ADEM ÇATALHÜYÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2311279591
    Bu ürün Opia Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Opia Online Güvencesi... Ürün Açıklaması Wahl lityum iyon hepsi bir arada düzeltici, lityum iyon teknolojisine sahip dünya çapında ilk saç kesme aletidir. Bu hafif düzeltici, saklama sırasında neredeyse hiç şarj kaybı yapmaz, çevre dostudur ve saklama sorunu yoktur. Ve en iyisi: Üç kat çalışma süresine, iki kat güç çıkışına, 1 dakikalık hızlı şarj fonksiyonuna ve 1 saatlik toplam şarj süresine sahiptir. Standart NiMH/NiCad-düzelticiler buna uygun değildir. Hızlı şarj fonksiyonu sayesinde her zaman bakımlı görüneceksiniz. Bu tek dakikalık şarj tam kesim için yeterli çalışma süresi sunar. Cihaz sadece 1 saatte tamamen şarj olur. Bu sayede düzelticiyi kullanmak için gece beklemeniz gerekmez. En az 180 dakikalık olağanüstü bir çalışma süresine sahiptir, şarjını on kat daha uzun süre muhafaza eder ve normal NiMH/NiCad düzelticiler ile iki kat daha güçlüdür. Elinizde gücünü tam olarak hissedebilirsiniz. Bu saç kesme makinesi tüm saç uygulamaları için dört başlık içerir, sakal ve yüz kılları dahil tüm vücut için standart düzeltici, evde saç kesimi için T-Bblade başlığı ve büyük alanları düzeltmek, pürüzsüz ve yumuşak bir sonuç için tıraş makinesi ve kulaklar, burun ve kaşlar için detaylı başlık ve diğer detaylı kesimler için. Lityum iyon hepsi bir arada düzeltici 0,5 mm ila 12 mm kesim uzunluklarını mümkün kılar ve 7 değiştirilebilir tarak içerir, 1,5 mm, 3 mm ve 4,5 mm uzunluk için sakal eklentisi tarağı içerir, 2 ila 12 mm uzunluğunda 6 kat ayarlanabilir tarak ve 3 mm, 6 mm ve 1 adet T-Blade-tarak için 0 mm uzunluk. Teslimat kapsamına ayrıca bir fiş trafosu ve bir şarj cihazı, bir sakal tarağı, bir temizleme fırçası, yağ ve bir saklama istasyonu dahildir. Wahl tarihinden beri dünyanın ilk elektromanyetik saç kesme makinelerinin icat edildiğinden beri Wahl Clipper Corporation dünyanın en büyük profesyonel saç kesme makineleri için geliştirilmiştir. Günümüzde seçim grubu, dünyanın 165 ülkesinde faaliyet gösteren 3.300'den fazla çalışanı ve 22 şirketin arasındadır. Ürünleriniz tüm dünyadaki kuaför ve berber için ilk seçimdir. Wahl saç kesme makineleri ve sakal düzeltici her profesyonel şekillendirme ekipmanının önemli bir parçasıdır. Son kullanıcılar, profesyonel kökenleri nedeniyle Wahl Clipper Corporation ve kız kardeş şirketlerinin sunduğu kalite, yenilik ve teknik bilgi biriminden faydalanırlar. Sorunların giderilmesi: Düzeltici beklenmedik şekilde çalışmıyorsa, düzelticiyi şarj cihazına bağlayarak cihazı sıfırlamaya çalışın.
  • Düzeltici şarj edilemezse, lütfen cihazı onarım için göndermeden önce aşağıdakileri kontrol edin.
  • 1. Başka bir cihaz takarak prizin işlevini test edin. 2. Prizin elektriği açıp kapatabilen bir ışık şalterine bağlı olmadığından emin olun. 3. Düzelticinin şarj cihazına düzgün bir şekilde bağlı olduğundan emin olun, tüm fişler sıkıca oturur ve kesme makinesindeki şalterin "KAPA" (OFF - 0) konumunda durur. 4. Güç kaynağınızda bir ana akım anahtarı varsa, ana şalter her kapatıldığında düzelticiyi şarj cihazından kontrol etmelisiniz. Cihaz elektrik iletmeyen veya güç kaynağına bağlı olmayan bir şarj cihazına bağlandığında, akü boşalır. 5. Düzeltici tamamen şarj olsa da çalışmaz, aleti açın (ON - I) ve bıçakları elinizle birlikte veya aşağı bastırın. (Belki de kurumuş yağın bıçakları geçici olarak yıpranmıştır.)

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tıraş Bölgesi Saç-Sakal
  • Renk Siyah
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver