Vogel M1703 Polis Botu

1.587,60 TL
Son 2 ürün!
Beden: 40
40
41
42
43
44
45

Ürün Bilgileri

Vogel M1703 Polis Botu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞENGÜLER TİCARET Satıcı Ünvanı: FETTAH ŞENGÜLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1771729442400001 Vergi Kimlik Numarası: 8070001101
    Bu ürün ŞENGÜLER TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vogel M1703 Malzeme:- Membran ve destek süngeriyle desteklenmiş hava alan Tekstil Astar. Topuktaki (çoraplık) ekstra malzeme sayesinde daha yüksek dayanıklığa sahiptir- Nefes Alabilir Hakiki Deri Askeri Bot Taban: PU Taban ekstra comfort PU malzemeden üretilmiştir. Kaymaz, Hafif, Esnek ve Dayanıklı Enjeksiyon Taban. İç Tabanlık (Mostra): Tekstil Darbe emici özelliğe sahip, Antibakteriyel Anatomik tekstil iç tabanlık. İstediğinizde çıkarabilir ve havalandırabilirsiniz. Dört mevsim kullanıma uygundur Ürün Tipi: Bağcıklı, Fermuarlı Ek Özellikler- Paslanmaz kanca, kapsül. - Anatomik olarak şekillendirilmiş, yıkanabilir, nem çeken ve çabuk kuruyabilen mostra - Dış Yüzey. Rahat, şık ve anatomik tasarım. Doğal deri, gözenekli yapısıyla ayağınızın nefes almasını sağlar. Nem ve bakteri oluşumunu engeller, nefes alır.

Ürün Özellikleri

  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Bağlama Şekli Fermuarlı
  • Kullanım Alanı Outdoor
  • Renk Siyah
  • Desen Düz
  • Dış Materyal Hakiki Deri
  • Spor Türü Trekking
  • Kalıp Regular
  • Boy / Ölçü Midi
Geri Bildirim Ver

Vogel M1703 Polis Botu Trendyol'da

Vogel m1703 polis botu asker ve polisler için tasarlanmış bot modellerinden biridir. Dayanıklı yapısı ve tasarımı sayesinde polislerin çalışma ortamlarına uyumludur. Unisex tasarıma ve kullanıma sahiptir. 4 mevsim kullanılabilecek olan bir bot olmasıyla da öne çıkmaktadır. Ayakların kullanım sırasında hava almasını ve sıcak kalmasını mümkün kılar.

 
  • Nefes alabilen deri
  • Hakiki
  • Darbe emici

Vogel M1703 Polis Botu Özellikleri

Vogel M1703 Polis Botu Özellikleri

Vogel polis botu tactical bot modelleri arasında yer alır. Yani zorlu arazi şartlarında ve zorlu hava koşullarında rahatlıkla kullanılabilecek bir bot modelidir. Buna bağlı olarak polis ve asker botu şeklinde nitelendirilmektedir. Tactical bot modelleri genel olarak koyu renk kullanılarak tasarlanır. Vogel bot modeli de siyah bir tasarıma sahiptir. Birden fazla şekilde sıralanabilecek özellikleri mevcuttur. Hakiki deri kullanılarak tasarlanmıştır. Tamamen su geçirmez ve çok dayanıklı bir yapıya sahiptir. Tasarımında kullanılan ekstra destek malzemeleri sayesinde bu niteliği kazanmıştır. Örnek vermek gerekirse astarında destek süngerine ve topuk kısmında çoraplık olarak adlandırılan ek malzemeye yer verilmiştir. Hakiki deri olduğu için nefes aldıran bir yapısı vardır. Uzun saatler çıkarılmadan kullanılan botların bu özelliğe sahip olması önemlidir. Taban tercihinde ise esnek, dayanıklı ve darbe emici taban kullanıldığı görülür. Önemli taban özelliklerinden biri de kaymaz özelliğidir. Poliüretan malzeme kullanıldığı için yalıtımlı bir bot olduğu söylenir. İç tabanlığı ise anatomik olarak nitelendirilir. Ayak anatomisine uygun şekilde tasarlanmıştır.

 

Vogel M1703 Polis Botu Kullanımı

Vogel M1703 Polis Botu Kullanımı

Vogel polis botu, farklı özelliklere sahiptir ve çok rahat bir kullanım sunar. Polis botu tasarımında hem bağcık hem de fermuar kullanıldığı görülür. İlk kullanımda bağcıklar ayarlandıktan sonra fermuar kullanımına devam edilir. Bu şekilde bot giymek çok kolay ve zaman almayan bir duruma evrilir. Bağcık ve fermuar kısımlarında paslanmaz malzemeler tercih edilmiştir. Islanma ve benzeri durumlarda sorun yaşanmaz. Kullanımı sırasında temizliğinin rahatlıkla yapılabilmesi de mümkündür. İç tabanlığında antibakteriyel malzemeler tercih edilmiştir. Bu kısımda da yine hakiki deri kullanılmıştır. İç tabanlık çıkarılabilir özelliği ile dikkat çeker. Çıkarıldıktan sonra yıkanabilmesi de mümkündür. Yıkandıktan ve kuruduktan sonra yeniden takılabilir. Bu kullanım şekli de ayakkabı içinde koku ve benzeri rahatsız edici sorunların önüne geçebilir. Nem ve bakteri oluşumunu engelleme özelliği de bulunmaktadır. Vogel bot modeli, hem polis hem de askeri alanda çalışanlar tarafından rahatlıkla tercih edilebilir. Trekking ve benzeri outdoor aktivitelere katılanların da kullanılabileceği modeller arasında yer alır. 4 mevsim tercih edilebilecek bir bot modeli olması avantajlı özelliklerinden biridir.

 

Vogel M1703 Polis Botu Fiyatı

Vogel M1703 Polis Botu Fiyatı

Vogel m1703 polis botu fiyat bilgisi indirim ve kampanya dönemlerinde takip edilerek satın alınabilir. Bu şekilde bütçelere uygun olarak tercih edilmesi mümkündür. Polis botu olarak adlandırılan bu bot modelinin fiyatı belirlenirken bazı konular dikkate alınmıştır. Yapısal özellikleri ve kullanım alanı en çok etkili olan konulardır. Hakiki deri kullanılarak üretilmesi etkilidir. Bunun dışında poliüretan malzeme kullanılması, darbe emici ve yalıtım sağlayan malzemeler yer verilmesi botun tasarımını ve fiyatını etkilemiştir. Tabanın yıkanabilir özelliği ve benzeri avantaj sağlayan pek çok konu sayesinde farklılık yarattığı söylenebilir. Unisex bir bot olması ve farklı bedenlerde kolaylıkla bulunabilmesi de önemli bir konudur. Vogel m1703 polis botu yorum ve ürünü deneyimleyen kullanıcılar tarafından gerçekleştirilen ürün değerlendirmelerini inceledikten sonra seçim yapabilirsiniz. Trendyol’dan ürün detaylarına ulaştıktan sonra ürünü sepetinize ekleyebilir ve hemen satın alabilirsiniz.