Viyo Recuperation Kedi Ek Besin Takviyesi 150 Ml 02/2025

Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Viyo Recuperation Kedi Ek Besin Takviyesi 150 Ml 02/2025

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UZMANVETERİNER Satıcı Ünvanı: BAHADIR UÇAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8840355816
    Bu ürün UZMANVETERİNER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Viyo Recuperation, kediler için vitamin ve mineral içeren besin takviyesi. Yüksek lezzete sahip olan sıvı gıda takviyesi, iştahı arttırarak yeme ve içmeye teşvik etmektedir. Yeni bir tedavi süreci, hastalık, ameliyat öncesi veya sonrası iyileşme süresinde yardımcıdır. Bağırsak sağlığını iyileştirerek emilim kapasitesinin artmasını sağlamaktadır. % 100 doğal içeriğe sahiptir. Kedilerin vitamin ve mineral ihtiyaçlarına uygun olarak formüle edilmiştir. Ameliyat öncesi ve sonrası evcil hayvanların bakımını sağlar, tedavi edici diyete geçişi kolaylaştırır, sıvı alımına teşvik eder, yavru kedilerde gelişimi destekler, içerdiği prebiyotiklerle bağırsak florasını onarır, deri ve tüy yapısını canlandırır, ağız yolu ile ilaç alımını kolaylaştırır, iştahın artmasına yardımcı olur, güçten düşmüş, hasta veya yaşlı kediler için iyi bir sağlık desteğidir. Kediler için günlük doz ortamala 30 ml’dir.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Tüm Yaş Grupları
  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver