Viyo İmmune Ek Gıda Takviyesi Köpek 7*30ML

600 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Viyo İmmune Ek Gıda Takviyesi Köpek 7*30ML

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RİOBONGO Satıcı Ünvanı: RİOBONGO TEKSTİL İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735205542200001 Vergi Kimlik Numarası: 7352055422
    Bu ürün RİOBONGO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Viyo immune köpek prebiotik ek besini 7x30ml Viyo ımune nedir? Viyo ımune veteriner hekimler tarafından geliştirilmiş sağlıklı bir içecektir. Içeriğinde kedinizin-Köpeğinizin ve sindirimine faydalı prebiotik lifler içerir. sindirim sağlığına faydalı yaklaşık 80 değişik türde bakteri barındırır. Toplam bakteri sayısı oldukça fazladır: Bağırsak içeriğinin yaklaşık 1 ml’sinde 105 ile 109 bakteri kolonisi bulunmaktadır. Viyo ımune bu bakterileri besler ve dolayısıyla evcil hayvanınızın doğal bağışıklığının artmasına yardımcı olur. Çünkü tıpkı insanlarda olduğu gibi kedinizin-Köpeğinizin bağırsak florası, güçlü savunma ve sağlığının %70’inden sorumludur. Kimler kullanabilir? Viyo ımune kediler ve köpek için iki ayrı ambalajda ve formülde geliştirilmiştir. Tüm yaş grupları için uygundur. Hangi durumlarda kullanılır? Kediniz ya da köpeğiniz sık sık hastalanıyorsa, bağışıklık sistemi düşükse, besin değerleri yönünden zayıf şekilde besleniyorsa, mevsim geçişlerinden fazla etkileniyorsa ya da emzirme/hamilelik/yavruluk dönemlerindeyse viyo ımune size yardımcı olacaktır. Içeriği ve bileşeni nedir? Viyo ımune nadir fosim+ (fruktooligosakkarit ve inulin) formülünü içerir. Bu iki prebiotik lif kombinasyonu, evcil hayvanınızın bağırsak florasında iyi bakteri oluşumunu destekler. Likit formu sayesinde prebiotik lifler midede öğütülmez, istenen yere, yani kedinizin bağırsak florasına doğrudan geçiş yaparlar. Dikkat edilmesi gerekenler nedir? Viyo ımune ve recuperation beslenme desteğidir, ilaç değildir. En iyi sonuçların elde edilmesi için veteriner hekim önerisi ile kullanılmasında fayda vardır. Ürün saklama, kullanma ve tüketme koşulları kutularının üzerinde belirtilmiştir, bunlara kesinlikle uyulması gerekmektedir. Kullanım şekli nedir? Bir kutuda, her biri 30 ml günlük doz olan 7 paket bulunmaktadır. Kedinizin, köpeğinizin yaşını, ırkını veya kilosunu gözetmeksizin günlük bir paket veriniz. Sabahları ilk öğün öncesi vermek en iyisidir. Kullanmadan önce iyice çalkalayınız. Viyo ımune %100 doğaldır ve kalorisi düşüktür. Herhangi bir mamayla veya diyetle birlikte verilebilir.
Geri Bildirim Ver