VİSCOTEX Karın (Yüzüstü) Yastığı 65x40x7 Cm / Stomach Pillow

597,77 TL

Ürün Bilgileri

VİSCOTEX Karın (Yüzüstü) Yastığı 65x40x7 Cm / Stomach Pillow

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Viscotex Satıcı Ünvanı: DALİ TEKSTİL İNŞAAT TURİZM OTOMOTİV NAKLİYE İTHALAT İHRACAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0268005136000012 Vergi Kimlik Numarası: 2680051360
    Bu ürün Viscotex tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Viscotex Karın (Yüzüstü) Yastığı 65x40x7 cm / Stomach Pillow ? ? ? YÜZÜKOYUN YATANLAR İÇİN İDEAL BİR YASTIK: Sabahları %100 uykusuz ve rahatsız mı kalkıyorsunuz? Kötü uykunun nedeni genellikle yanlış yastık tercihidir. Viscotex® Karın Yastığı yüzükoyun yatanlar için uygun bir yastıktır. Düşük yastık yüksekliği ve ergonomik şekli sayesinde, Viscotex® Karın Yastığı yüzükoyun yatanların uyku pozisyonuna mükemmel uyum sağlar ve uyku esnasında nefes alabilmenizi kolaylaştırır. ? Yan yatanlar ve yarı yüzükoyun yatanlar için özel – Viscotex® Karın Yastığı yan yatanlar ve yarı yüzükoyun yatanlar için idealdir. ? Ergonomik ve Ortopedik – Ergonomik Visko köpüklü yastık boyun ve omurga için mükemmel destek sağlar. Böylece omuz ve boyun ağrılarını azaltır ve omurganın doğal şeklini korumasına olanak verir. ? Isı ve Nem Yönetimi – Özel termal kılıf içindeki ısı düzenleyici mikro kapsüller ve yastığa işlenmiş havalandırma kanalları en uygun havalandırma ve ideal bir sıcaklık yönetimi sağlar. Bu da uykuda daha az terleme ve üşüme demektir. Böylece, rahat bir uyku deneyimi elde edersiniz. ? Alerjisi olanlar için tavsiye edilebilir – Viskoelastik sünger doğası gereği toz akarlarına karşı direnç sağlayabilir ki bu sayede bu yastık alerjisi olan insanlar için önerilmektedir. ? Viscotex® yastık kılıfları OEKO-TEX standartlarına göre üretilmiştir. %100 Pamuk iç astar yastığı dış etmenlere karşı korur. Double Jersey % 65 polyester,% 35 viskon (Termal apreli) Dış Kılıf 40° C’de yıkanabilir. Sertlik Derecesi Orta Yastık Tipi Visco Yatış Biçimi Sırtüstü Yatış, Yan Yatış, Yüzüstü Yatış Diğer Garanti Süresi (Ay) 24

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Pamuk Viskon Polyester
  • Dolgu Materyali Visko
  • Özellik Hava Geçirgen
  • Boyut/Ebat 62 x 40
  • Renk Beyaz
  • Ağırlık 650 + gr
Geri Bildirim Ver

VİSCOTEX 65x40x7 cm Karın (Yüzüstü) Yastığı / Stomach Pillow

Boyun fıtığı, omurga ve göğüs ağrısı gibi sorunlar yaşıyorsanız doğru bir yastık kullanmanız gerekir. Çünkü sağlıksız bir uyku dinlenmenizi engelleyerek ağrılarınızın sürmesine neden olur. Ayrıca yorgunluk, unutkanlık, odaklanma gibi sorunlara yol açar. Bedeninizi dinlendirmek ve uyku saatlerini en verimli şekilde değerlendirmek için Viscotex yastık ideal bir seçimdir. Ortopedik yapıda olan Viscotex yastık, yüzüstü yatmayı tercih eden kişiler için üretilir. Yüzüstü yastığı uykusuzluk ve ağrı gibi problemler yaşayan kişiler için kalıcı çözüm üretir. Viscotex yastık kılıfları OEKO-TEX standartlarına uygun olarak üretilir. %100 pamuktan yapılmış olan iç astar, yastığı dış etkenlere karşı korur. Dış kılıfı 40° C sıcaklıkta çamaşır makinesinde yıkanabilir.Viscotex karın (yüzüstü) yastığı özellikleri:

  • Sertlik Derecesi: Orta
  • Yastık Tipi: Visco Yatış Biçimi: Sırtüstü, yan, yüzüstü
  • Garanti Süresi: 24 ay

Karın (Yüzüstü) Yastığının Genel Özellikleri nelerdir?

Karın (Yüzüstü) Yastığı 65x40x7 Cm / Stomach Pillow

Sabahları uykusuz kalkmanızın nedenlerinden biri yanlış yastık seçimidir. Viscotex karın yastığı, yüzükoyun yatan kişiler için üretilir. Ergonomik yapısı ve düşük yastık yüksekliği sayesinde uyku pozisyonunuza mükemmel uyum sağlar. Uyku sırasında nefes almanızı kolaylaştırır.Viscotex yastık, yüzükoyun yatanlar için uygun bir üründür. Yanlış yastık kullanımı sabahları uykusuz ve yorgun uyanmanıza neden olur. Vicotex yastık ise rahat ve dinlendirici bir uyku uyumanıza yardımcı olur. Viscotex yastık, omurga ve boyun için destek sağlar. Böylece boyun ve omuz ağrılarını azaltarak omurganın doğal şeklini korumasına olanak tanır. Viscotex yastık özel termal kılıf içerisindeki ısı düzenleyici mikro kapsüller ve havalandırma kanalları ile ideal bir sıcaklık sağlar. Bu da uykuda daha az üşümeniz veya terlemeniz anlamına gelir. Böylece rahat bir uyku deneyimi yaşarsınız.

Karın (Yüzüstü) Yastığı Ergonomik ve Ortopedik midir?

Karın (Yüzüstü) Yastığı 65x40x7 Cm / Stomach Pillow

%100 pamuktan üretilen Viscotex yastık, son derece ergonomik yapıya sahip ortopedik bir üründür. Boyundaki boşlukları doldurmak için tasarlanan yastık kolayca şekil alır. Hem boyundaki kireçlenmeyi azaltır hem de ağrıların dinmesine yardımcı olur. Viscotex yastık ‘visco’ adı verilen özel bir sünger kullanılarak üretilir. Bu sayede yüzüstü yattığınızda size uygun şekli alır ve tüm boşlukları doldurur. Omurga şekline uygun olarak tasarlandığı için uyurken boynunuzu korur. Elastik bir sünger olan visco, ısı ve ağırlığa karşı duyarlıdır ve vücudun şeklini alır. İçerisinde bulunan hücreler sayesinde hava sirkülasyonu sağlar. Bu sayede terlemeyi önler ve rahat bir uyku sunar. Viscotex yastık ayrıca nefes darlığı veya horlama gibi sorunların giderilmesine de yardımcı olur.

Karın (Yüzüstü) Yastığı Kimler Tercih Edebilir?

Karın (Yüzüstü) Yastığı 65x40x7 Cm / Stomach Pillow

Hassas ciltler için özel olarak tasarlanan Viscotex yastık, herhangi bir alerjik reaksiyona neden olmaz. Viskoelastik sünger doğası gereği toz akarlarına karşı direnç gösterir. Bu nedenle Viscotex yastık alerjisi olan kişilere de önerilir. üzükoyun yatanlar için üretilen Viscotex’in karın yastığı, gece boyunca deliksiz uyumanızı sağlar. Gün boyunca kendinizi dinç ve canlı hissetmenize yardımcı olur. Orta sertlikle olan yastık, yüzüstü yattığınızda kolaylıkla size göre şekil alır. Kaslarınızın gevşemesini sağlayarak verimli bir uyku deneyimi yaşamanızı sağlar. Ayrıca kan dolaşımını rahatlatır, nefesi düzenler ve bedenin güçlü olmasına yardımcı olur. EKO-TEX standartlarına uygun olarak üretilen yastık, en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Viscotex karın yastığı Trendyol’da oldukça uygun fiyatla satışa sunulur. Siz de hemen şimdi ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz. Size uygun ödeme yöntemini seçtikten sonra kolayca sipariş oluşturabilirsiniz. Dilerseniz ürün sayfasındaki değerlendirme kısmından Viscotex karın (yüzüstü) yastığı 65x40x7 cm / stomach pillow yorumlarını ve tavsiyelerini okuyabilirsiniz. Bu sayede ürün ile ilgili bilgi edinebilirsiniz.