Vip Ahmet 12 Li Süper Set 1200 ml.vakumlu Saklama Kabı

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL

Ürün Bilgileri

Vip Ahmet 12 Li Süper Set 1200 ml.vakumlu Saklama Kabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kadıbeyi Satıcı Ünvanı: KADIBEYİ BİLİŞİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0486121435200001 Vergi Kimlik Numarası: 4861214352
    Bu ürün Kadıbeyi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 12 Li Süper Set 1200 ml.vakumlu Saklama Kabı

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Parça Sayısı 7-12
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

12'li 1200 ml Vakumlu Saklama Kabı ile Tazeliği Koru

Birbirinden farklı mutfak araç gereçlerinin arasında bulunan saklama kapları her eve lazım mutfak eşyalarının başında gelir. Gıdaların içerisinde çok rahat saklanabiliyor olması bunun en önemli sebeplerinden biridir. Birçok farklı saklama kabı çeşidi bulunuyor olmasına rağmen 12’li süper set 1200 ml vakumlu saklama kabı kullanımı en rahat olanıdır. Birçok çeşitli ürünü gönül rahatlığı ile içinde uzun sürüler bekletebilirsiniz. Hiçbir bozulma olmayacaktır. Mutfakta kullanılan bir malzeme olduğundan ve içinde gıda ürünü saklandığından yapımında hangi malzemelerin kullanılmış olduğu önem taşımaktadır. Ayrıca dekoratif bir ürün özelliği gösterdiğinden de dolap içerisinde duruş şıklığı da tercih edilebilirliğini etkileyen özelliklerden olmaktadır. Her mutfağa uyumlu tasarımı ve kaliteli yapısıyla 12’li süper set 1200 ml vakumlu saklama abı severek kullanılacak ürünlerdendir. Hemen siz de ürün özelliklerini inceleyebilirsiniz.

  • Kullanılan Malzemesi
  • Şık Görünüşü
  • Kaliteli Yapısı

Vakumlu Saklama Kabı Yapımında Kullanılan Malzemeler

Vakumlu Saklama Kabı Yapımında Kullanılan Malzemeler

Her şeyden önce mutfakta kullanılan malzemelerin sağlık şartlarına uygun olması gerekmektedir. Saklama kabı seçimi sırasında da bu göz önüne alınacak başlıca özellikler arasında bulunmalıdır. 12’li süper set 1200 ml vakumlu saklama kabı birinci kalite sağlığa uygun üründür ve de gıda temasına uygun sertifikalıdır. Bu saklama kaplarını mutfağınızda dilediğiniz ürünü saklarken gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Kapağı sert silikondan üretilmiş ve vakum özelliği de bulunmaktadır. Saklama kaplarında vakum özelliğinin bulunması kullanışlılığı arttırıcı bir özelliktir. Bu üründe de kapağında bulunan vakum özelliği sayesinde kap içerisine hava akışı kesilmekte bu sayede de kap içerisindeki malzemenin kullanım ömrü uzamaktadır. Ayrıca vakum özelliği sayesinde kapaklar kapları sıkı bir şekilde tutmakta olup dökme, sızma gibi istenmeyen durumlar yaşanmamaktadır. Kullanılan malzemesiyle tam puan alan bu ürünü hemen deneyebilirsiniz.

Şık Görünüşü ile 12’li Süper Set Vakumlu Saklama Kabı

Şık Görünüşü ile 12’li Süper Set Vakumlu Saklama Kabı

Mutfak dizaynı sırasında dolap içi düzen de sağlanması gereken konulardandır. 12’li süper set 1200 ml vakumlu saklama kabı dolap içi düzenine yeni bir soluk getirmektedir. Kullanım kolaylığını, düzeni ve şıklığı bir arada bünyesinde toplayan bu ürün mutfakların yeni vazgeçilmez yardımcı eşyası olmaktadır. Tasarımında şıklıktan ödün verilmemiştir. Gövdesinin şeffaf olmasının bir diğer amacı da kabın içindekinlerin rahatlıkla görünmesi ve istenilen ürünün kolaylıkla bulunmasını sağlamaktır. Ek olarak gövdesi şeffaf olmakla birlikte üstten bakışla da kolaylıkla hangi ürünün olduğu anlaşılması için kapak orta kısmı da şefaf tasarlanmıştır. Her dolaba uygunluk gösteren bu ürün kare şeklindedir. Dolabınızın büyüklüğüne, derinliğine uygun saklama kabını alırken kap ölçü boylarına dikkat edip almak gerekmektedir. Bu şıklığı mutfağınıza taşımak istiyorsanız 12’li süper set 1200 ml vakumlu saklama kabını edinebilirsiniz.

12’li Süper Set Vakumlu Saklama Kabının Kaliteli Yapısı

12’li Süper Set Vakumlu Saklama Kabının Kaliteli Yapısı

Alınan saklama kaplarının uzun ömürlü olması aranan özellikler arasındadır. Hem sevilen ürünün uzun süre kullanılması açısından hem bütçe açısından alınan ürünün kalitesi de önem taşımaktadır. 12’li süper set 1200 ml vakumlu saklama kabı gerek kullanılan malzemesi ile gerek uzun süreler kullanıma uygunluğu ile son derece kaliteli ürünlerdendir. Aldığınız bu ürünü uzun süreler hiçbir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Yıkamaya uygun yapıya ve bozulma yapmayan malzemeye sahiptir. Defalarca yıkamadan veya beklemelerden sonra dahi kabın içinde veya dışında sararma olmamaktadır. Vakum özelliği de defalarca kullanım sonrası bile özelliğini kaybetmez bu sayede uzun seneler gıdaları bozulmadan da saklayabilirsiniz. 12’li süper set 1200 ml vakumlu saklama kabının yorumlarında da kalitesi ve şıklığının başta gelmekte olduğunu ürünü inceleyerek de görebilirsiniz. Siz de bu ürüne indirimli uygun fiyat avantajları ile Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.