Vicco Sam Işıklı Unisex Bebek ve Çocuk Beyaz Sneaker

1.199,90 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 31
3,5
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35

Ürün Bilgileri

Vicco Sam Işıklı Unisex Bebek ve Çocuk Beyaz Sneaker

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VİCCO Satıcı Ünvanı: FAAL MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0384071372200001 Vergi Kimlik Numarası: 3840713722
    Bu ürün VİCCO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vicco Sam Işıklı Unisex Bebek ve Çocuk Beyaz Sneaker Vicco Sam Işıklı Unisex Bebek ve Çocuk Beyaz Sneaker, çocuklarınızınadımlarını sihirli bir şekilde aydınlatan şık ve eğlenceli bir tercihtir. Hemkız hem de erkek çocuklar için uygun olan bu unisex sneaker, ışıklı tasarımı,dayanıklı P.U. malzemesi ve rahat termo tabanı ile hem tarzı hem de konforu birarada sunuyor. Özellikler: Işıklı Tasarım:Vicco Sam Işıklı Sneaker, her adımda parlayan ışıklıdetayları ile çocuklarınıza eğlenceli bir yürüyüş deneyimi yaşatıyor. Renkliışıklar, onların adımlarında neşeli ve enerjik bir etki yaratıyor. Unisex Tasarım:Hem kız hem de erkek çocuklar için tasarlanmış olan buunisex sneaker, aileler için pratik ve şık bir seçenektir. Beyaz renk,çocukların kişisel tarzını yansıtmalarına izin verir ve kolaycakombinlenebilir. Dayanıklı P.U. Malzeme:Üstün kaliteli P.U. malzemesi, sneakerın uzunsüreli kullanım için ideal olmasını sağlar. Oyunlar ve hareketli aktivitelersırasında çocuklara dayanıklılık ve rahatlık sunar. Rahat Termo Taban:Sneakerın termo tabanı, çocukların ayaklarını sıcakve rahat tutar. Doğal adımları destekleyerek rahat bir şekilde yürümelerineyardımcı olur ve ayak sağlığını korur. Geniş Numara Aralığı:Vicco Sam Işıklı Unisex Bebek ve Çocuk BeyazSneaker, farklı numaralarda sunulur. Bebeklerden büyük çocuklara kadar genişbir yaş aralığına uygun numaralar mevcuttur. Marka Bilgisi:Vicco, bebek ve çocuk giyiminde güvenilir bir markadır.Kaliteli ürünleri ve şık tasarımları ile anne ve babaların tercihi olmuştur. Enerjisiyle uyumlu, şık ve rahat bir ayakkabı arayışında iseniz, Vicco SamIşıklı Unisex Bebek ve Çocuk Beyaz Sneaker tam da ihtiyacınız olan ürün.Eğlenceli ışıkları ve dayanıklı yapısı ile onların favori sneaker'ı olmayaaday! Not:Ürünün rengi ekranınıza bağlı olarak farklılık gösterebilir. Lütfençocuklarınızın ayak numaralarını ölçerek doğru numarayı seçmeyi unutmayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Ek Özellik Işıklı
Geri Bildirim Ver