vet expert -specialist Şampuan Kedi-köpek Deri Ve Tüyde Meydana Gelen Olumsuzluklara Karşı 250 Ml

1.269 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

vet expert -specialist Şampuan Kedi-köpek Deri Ve Tüyde Meydana Gelen Olumsuzluklara Karşı 250 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TİNY PET HOUSE Satıcı Ünvanı: MARİNE İLETİŞİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612128628300001 Vergi Kimlik Numarası: 6121286283
    Bu ürün TİNY PET HOUSE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vet expert specialist şampuan. Ketokonazol ve klorheksidin ile güçlendirilmiş formulasyonu ile kedi ve köpeklerde bakteri, mantarlardan kaynaklanan deri, tüy problemlerinin giderilmesine yardımcı olur. ürün içeriğinde bulunan panthenol hasar görmüş deri ve tüylerin onarılmasında yardımcı olur. Rejenerasyonu hızlandırır. Gliserin derinin ve tüylerin canlılığını, elastikiyetini korumasını sağlar. Bakteriyel veya fungal Dermatite eğilimli köpekler ve kediler için dermo-kozmetik dolgu su şampuanı. Bakteri veya mantarların neden olduğu cilt problemlerinin giderilmesine yardımcı olur. Cildi temizler ve doğru pH değerini elde eder. ÜRÜN DETAYLARI Klorheksidin (%2), güçlü bir bakterisidal ve bakteriyostatik özelliklere sahiptir. Özel şampuan, özellikle güçlü bir temizleme etkisi arzu edilirse, evcil hayvanların derisini ve kürkünü temizlemek için kullanılır. Elde edilen şampuan köpüğü ölü hücreleri ve diğer organik maddeleri ortadan kaldırır ve bu nedenle bakteri ve Maya mantarlarının yanı sıra hoş olmayan kokuların ömrünü uzatır. KULLANIM TALİMATLARI Ilık su ile saç, saç şampuanı (kısa saç/küçük köpek – yaklaşık 2 ml, büyük köpek/uzun saç – 30 ml
  • bir çorba kaşığı 10 ml tutar), köpük tarafından hazırlanan, yaklaşık 5 dakika. deri içine masaj. Gözleri ve kulakları koruyun ve su ile iyice durulayın. Gerekirse tekrarlayın Evcil Hayvanlar bazen dermatolojik şikayetler altında insanlar gibi acı çekerler. Bu durumda, köpekler ve kediler için iyi bir terapötik şampuan iyi bir çözüm olabilir. Klorheksidin ve Ketokonazol içeren Vetexpert Specialist şampuanı, cildin iltihaplanmasından muzdarip hayvanlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Mantara bağlı sorunlar da dahil olmak üzere bakteriyel ve fungal problemler için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, kaşıntıyı da hafifletir, bu yüzden köpeğinize veya kedinize kalıcı, yoğun bir çizilmeye yardımcı olur.
Geri Bildirim Ver