VESTEL 43F8500 TV 43 Inch 108 Ekran Uydu Alıcılı LED Full HD

9.979 TL
E
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.400 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.999 TL

Ürün Bilgileri

VESTEL 43F8500 TV 43 Inch 108 Ekran Uydu Alıcılı LED Full HD

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi Satıcı Ünvanı: ARAS TİCARET DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0072005735300036 Vergi Kimlik Numarası: 0720057353
    Bu ürün Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÇözünürlükFull HD (1920 x 1080)Ekran Boyutu43”/108 cmSuper Motion Rate (SMR)200HDR10+YokHDR10YokDolby VisionYokPixellenceVarPixellence ProYokSuper ResolutionYokMicro DimmingYokMEMCYok50 Hz.VarSmart TVYokSmart CenterYokEvin Aklı UygulamasıYokQuick AIYokAndroid TvYokGoogle AssistantYokGoogle Play StoreYokİnternet TarayıcısıYokDLNA/AVS (Ses ve Video Paylaşımı)YokBluetoothYokHBBTVYokFollowMe TV (Beni İzle)YokAkıllı Uzaktan KumandaYokSocial TV (Twitter/Facebook)YokYouTubeYokOTT İçeriklerYokPrime VideoYokBeIN ConnectYokWiDi / Miracast (Ekran Paylaşımı)YokGerman+Nicam StereoYokDTS HDVarDTS TruSurroundVarDTS Virtual:XYokSubwooferYokDolby AtmosYokDolby Audio Processing (DAP)YokRF Girişi (Karasal/Kablo)VarRF Girişi (Uydu)VarHDMI GirişiVarHDMI Giriş Sayısı2USB Girişi1PC Girişi (VGA)VarKomponent Girişi (Y/Pb/Pr)VGA ÜzerindenKompozit Girişi (AV)VarKulaklık ÇıkışıVarEthernet (LAN)YokDahili WiFiYokDijital Ses ÇıkışıVarDahili DVD OynatıcısıYokTurksat&TKGSVarDahili Uydu Alıcı ÖzelliğiVarDijital TunerVarAnalog TunerVarEPG (Elektronik Program Rehberi)VarCI+VarOtomatik Kanal AramaVarTeletextVarGüç Tasarrufu ModuVarUzaktan KumandaVarUzaktan Kumanda İçin PilVarTürkçe Kullanım KılavuzuVarİngilizce Kullanım KılavuzuVarE-KılavuzYokAyak RengiHigh gloss blackİşlemci1 İşlemciliProgram HafızasıVarÇocuk KilidiVarOtomatik Ses Sınırlama (AVL)VarOtomatik Kanal Arama (PLL)VarOtomatik Kayıt ve Program Arama (APS)VarOSD (Komutları Ekranda Görerek Verme)VarZaman Ayarlı Kapanma (Sleep Timer)VarBiss AnahtarıVarAçılma ModuVarSanal Uzaktan KumandaVarCECVarCEC Otomatik AçmaVarOtomatik TV KapanmaVarGenel Garanti3 Yıl Garanti"]]>

Ürün Özellikleri

  • Görüntü Kalitesi Full HD
  • Garanti Tipi Vestel Garantili
  • Dahili Uydu Alıcı Var
  • Görüntüleme Teknolojisi LED
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Ekran Boyutu 43 inç
  • Çözünürlük (Piksel) 1920 x 1080
  • Smart TV Yok
  • Renk Siyah
  • HDR Yok
  • Wi-Fi Özelliği Yok
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Model Yılı 2020
  • İşletim Sistemi Marka İşletim Sistemi (Native)
Geri Bildirim Ver

Vestel 43f8500 43 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV

Vestel 43f8500 43 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV

Vestel ailesinde yerini alan 43f8500 43 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD LED TV, görüntü ve ekran özellikleri açısından oldukça iddialıdır. Televizyonun göze ve kulağa hitap etmesi çok önemlidir ve Vestel 43F8500 bu konuda yeterli bir modeldir.

  • Kullanıma Elverişli Boyut ve Renk
  • Pixellence, Yüksek Çözünürlük
  • Dijital Sinema Sistemleri

Kalitesi ve Belirgin Özellikleri

Kalitesi ve Belirgin Özellikleri

Öncelikle ürünün en dikkat çeken noktasından biri olan ve bir televizyon alırken en çok bakılan şey görüntü kalitesidir. Vestel 43f8500, Pixellence teknolojisine sahiptir. Pixellence teknolojisi sayesinde görüntü çok daha doğal ve gerçekliğe çok daha yakın durur. Bu yüzden izlediğiniz film veya diziler gözünüze daha çok hitap eder. Kusursuz bir görüntüleme teknolojisi sayesinde, canlı renklerle izleme olanağına sahip olacaksınız. Bunun yanında sahip olduğu diğer önemli özelliği DTS yani dijital sinema sistemleridir. Bu sistem sayesinde ses sisteminiz mükemmel çalışır ve duyduklarınız size oldukça gerçekçi gelir. Tıpkı görüntüdeki gerçeklik gibi seste de aynı durum vardır. Her türlü ses dosyasını destekleyerek, bu sayede sesle ilgili problemlerden de kurtulmuş olursunuz. PC girişi mevcuttur, ki bu özelliği sayesinde bilgisayar ekranınız TV ekranınız ile eşleşme özelliğine de kavuşur. Teslimatta kurulum mevcuttur. Kurulum için uğraşmanıza gerek olmayacaktır. Ses çıkışı oldukça güçlü ve 2x8 W gücündedir. Ekran Formatı 16:9’dur. İşletim Sistemi Linux’dur. LCD Görüntü Teknolojisine sahiptir.

LCD ve Görüntü Kalitesi

LCD ve Görüntü Kalitesi

43" / 109 ekran büyüklüğündedir. LCD görüntü kalitesine sahip bir televizyon olan Vestel 43f8500, LCD sayesinde daha sağlıklı televizyon izleme imkânına sahip olmuş olursunuz. LCD ekranlarda arka plan ışığı olur. LCD ekranlar daha mavi olmaktadır. FULL HD yayın kalitesinde izleyebileceğiniz kalitededir. Yani bu da yüksek çözünürlüklü anlamına gelmektedir. Renk İyileştirme Algoritması ürünün sunacağı en kullanışlı özelliklerden olduğundan, görüntüsü konusunda tatmin etmeyi başaracaktır. Televizyon nasıl ki görüntü ve piksellerden oluşuyorsa, o görüntünün Full HD olması da kullanıcı açısından üründe çok önemlidir. Sinemaya gitmeye ve para harcamanıza gerek olmayacaktır, çünkü filmlerinizi gerçeklik ve yüksek ses kalitesi, aynı zamanda yüksek görüntü kapasitesi ile izleme imkânına sahip olabileceksiniz. Dâhili Uydu alıcısına sahiptir. Ürünün sahip olduğu uydu alıcılı olma özelliği, ek bir bağlantıya ihtiyaç duymadan kablonun doğrudan televizyonun arkasına bağlanmasıdır. Bu da ürünün tamamen yeni nesil olduğunu ve teknolojiye ayak uydurduğunu göstermektedir. Ürün Wi-fi’ye sahip değildir ancak PC girişi sayesinde televizyonu monitör görevinde kullanılabilir. HDMI Girişleri:2 ‘dir.

Ürünün Göze Hitap Etmesi

Ürünün Göze Hitap Etmesi

Ses çıkışı 2x8 W’dir. Kavisli değildir. Scart 1x scart özelliğine sahiptir. Ambilight yoktur. Telefonu aynı anda hem kendi ekranınızda hem de televizyon ekranında görebilme imkânınız vardır. Uydu alıcılı olan bu televizyon, renk iyileştirme algoritması sayesinde izleyiciye hitap eder ve göz yormaz. İşletim sistemi Linux’tur. Gözlerin bozulmaması ve yorulmaması için ekran ışığı daha rahat ayarlanabilir. fiyat performans açısından oldukça uygundur. Çünkü sağladığı avantajlara kıyasla fiyatı idealdir. Bütçe dostudur. Elektrik kullanma konusunda daha minimum seviyede çalışacaktır. Ürünün gerçek özelliklerini yansıtan ve kurulumunu taşındığı anda yapan bir siteden alışveriş yaptığınız zaman, hem vaktinizi kaybetmemiş, hem de indirimden faydalanmış olabilirsiniz. İşte bunu sağlamak için iyi bir araştırma gerekebilir. Bu da uzun sürmeyecektir. Bu araştırma sonucunda Trendyol’un bu konuda en uygun fiyatı, garantiyi ve ürüne yapılan yorumları bir arada bulunduran güncel içerikleri sayesinde aramış olduğunuz ürünü kolayca bulma, satın alma imkânına fiyat karşılaştırma yapma gibi haklarına sahip olacak ve en nihayetinde alışverişinizi gerçekleştirmiş olacaksınız.