Versele Laga Orlux Frutti Patee Meyveli Kondisyon Maması 250gr

89 TL
(0,36 TL / g)
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
89,90 TL
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Versele Laga Orlux Frutti Patee Meyveli Kondisyon Maması 250gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ankara Yem Evi Satıcı Ünvanı: CEYHAN KASIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5270203765
    Bu ürün Ankara Yem Evi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Versele Laga Orlux Frutti Patee Meyveli Ballı Kondisyon Maması 250gr 5kg Kutusundan Bölünerek Gönderilir. Versele Laga Orlux tüm kuş türlerine özel kuş maması olan Gold Patee Nemli Meyveli Ballı Yumurtalı Çok özel olan bu kondisyon mamasını üretirken kuşların ihtiyaçları olan tüm proteinler ve vitaminleri bir araya özel formüle olarak üretmiştir. Bu mama üretim dönemi için özel formüle edilmiştir aynı zamanda yılın diğer tüm zamanlarında rahatlıkla kullanabilir kuşlarınızı her zaman formda tutabilirsiniz. İçerisinde 100% doğal bal kullanılarak nemli hale getirilmiştir. Kullanıma hazırdır. İçerisine yumurta eklemeden kullanabilirsiniz. Kuşlarınızın daha iyi büyümeleri ve gelişmeleri için Lisin tüylenmeleri için Metiyonin ilave edilmiştir. Pro-Tüy Gelişimi Omega-3-yağ asitleri optimum durum, bağışıklık ve doğurganlık ve parıldayan tüyler için gereklidir. Pro-Büyüme Destekleyici L-karnitin, yağ metabolizmasını arttırır ve bunun sonucunda daha fazla enerji elde edilir ve genç kuşların büyümesi sağlanır. Florastimul Kaynağı İyi bağırsak florasını artırmak için prebiyotiklerin benzersiz bir kombinasyonu (FOS ve MOS). İçeriği : Yumurta ve yumurta türevleri (en az% 30), unlu mamüller, bitkisel protein özleri, yağlar ve katı yağlar, tohumlar, bal, çeşitli şekerler, mineraller, meyveler, FOS, MOS Analiz Değerleri : Protein% 14, Yağ içeriği% 12, Ham lif% 2, Ham kül% 4, Kalsiyum% 1.40, Fosfor% 0.45, Lizin% 0.72, Metiyonin% 0.30,% 0.45, Triptofan% 0.20, Sistin% 0.25 Besin Değerleri : A Vitamini 31250 IU, D3 Vitamini 1600 IU, E Vitamini 250 mg, K3 Vitamini 3 mg, B1 Vitamini 7.20 mg, B2 16 mg Vitamini, Kalsiyum D-pantotenat 20 mg, B6 Vitamini 6 mg, B12 Vitamini 0.03 mg, Niasin 65 mg , C Vitamini 75 mg, Kolin klorür 1200 mg, Folik asit 1.20 mg, Biotin 0.20 mg, L-Karnitin 75 mg, 3b103 (demir) 50 mg, 3b202 (iyot) 2 mg, E4 (bakır) 10 mg, 3b502 (manganez) 100 mg, 3b603 (çinko) 97 mg, E8 (selenyum) 0,20 mg Kullanma Şekli : Haftada en az 3 gün kullanılır. İçerisine çeşitli meyve sebze veya zenginleştiricisi diğer özel katkılar kullanılabilir. Ekstra tohumlar ve sağlık tohumları ile zenginleştirerek kullanılır. Çimlendirme tohumları ekleyebilirsiniz.Günlük tazelenmesi önerilir. İçerisinde yumurta vardır bu yüzden yumurta kullanmanız önerilmez.

Ürün Özellikleri

  • Mama Cinsi Muhabbet Kuşu Yemleri
  • Şekil Granül
Geri Bildirim Ver