veikk Vo1060 10x6" 5 Kısayol Tuşlu Sağ/sol El Uyumlu Grafik Tablet+kalem

Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

veikk Vo1060 10x6" 5 Kısayol Tuşlu Sağ/sol El Uyumlu Grafik Tablet+kalem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknoraks Satıcı Ünvanı: TEKNORAKS TEKNOLOJİ MARKET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836041377600016 Vergi Kimlik Numarası: 8360413776
    Bu ürün Teknoraks tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Veikk VO1060 10x6" 5 Kısayol Tuşlu Sağ/Sol El Uyumlu Grafik Tablet+Kalem Ultra Akıcı Mekanik Yazma:Diğer tabletlerle karşılaştırıldığında, Voila L çizim tableti, klavyenizdeki tuşa çok benzeyen, alışılmış rahat ve ultra hassas yazma hissi veren 4 özelleştirilmiş mat kısayol tuşu içerir. Değiştirilebilir Harika Yeni Kısayollar:Parmaklarınız tuşların mat yüzeyinde zahmetsizce kayar ve renkli, değiştirilebilir tuş başlığı, Ctrl+Z veya diğerleri gibi en yaygın işlevleri kurmayı kolaylaştırır. Kişiliğinizi masa alanınıza salın ve Lively Orange ve Classic Black ile hem klavye rengine sahip olun. Kadran yanındayken, fırça boyutunu, sertliğini, akışını ve opaklığını hızla ayarlayabilir, ayrıca yakınlaştırma, uzaklaştırma ve bir görüntüyü sürükleme gibi eylemleri gerçekleştirebilirsiniz. Elinizi Serbest Bırakın:Voila L, el ve bilek duruşunu iyileştirmek, eklem ve bilek sorunlarını önlemek ve tablette uzun saatler boyunca kullanım sırasında dirseklerinizi ve omuzlarınızı rahatlatmak için 10 x 6 inç aktif alanın yanı sıra ekstra ergonomik bir alan artırdı. Mat Yüzey, elinize düşündüğünüzden daha iyi ve pürüzsüz şekilde oturması için tasarlanmıştır. Ev, ofis, internet kafe vb. gibi rahat ve konforlu kullanım. Bileğinizi çoğu zaman masaya eğik tutmak yerine düz bir çizgide tutmaya yardımcı olur. Basınca Duyarlı Pilsiz,Fonksiyonel Kalem:Voila L'nin P05 kalemi, 8192 basınç hassasiyeti seviyesi sunar, kaleme uyguladığınız basınca göre her ağırlıkta ve opaklıkta hassas çizgiler, hafif basınçla daha keskin çizgiler ve sert basınçla kalın çizgiler çizmenizi sağlar. sanatsal tasarım veya fotoğraf rötuşu için benzersiz fırça efekti için mükemmel
  • 290 PPS ve 60° eğme, daha pürüzsüz ve daha doğal çizgiler ve vuruşlar sunarken, aynı zamanda eserinize gölgeleme ekleme olanağı da verir. P05 Pilsiz ekran kalemi ile, gerçekten önemli olan şeylere odaklanmanıza ve çevreci bir dünyayı desteklemenize yardımcı olabilecek pili şarj etmenize veya değiştirmenize gerek yoktur. Çoklu İşletim Sistemi ve Çoklu Yazılım Desteği:Voila L, Windows 7 (veya üstü), Mac OS X 10.12 (veya üstü), Android 6.0 (veya üstü), Chrome OS 88 (veya üstü) ve Linux ile uyumludur. Kompakt ve Hafif tasarımı ile onu sırt çantanıza koyabilir ve seyahat ve iş gezilerine gidebilirsiniz. Adobe Creative yazılımı, ibis Paint X, FlipaClip, Medibang, Autodesk Sketchbook, Zbrush, Artrage ve daha fazlası dahil çoğu yazılımla uyumludur. Kurulumu Kolay ve En İyi Müşteri Hizmeti: Hem sağ hem de sol elini kullananlar için uygun, profesyonel sanatçılar, acemi tasarımcılar, meraklılar ve her türden yaratıcı için ideal. Çizim, eskiz, 3D modelleme, fotoğraf düzenleme, imzalama veya e-eğitim için tüm ihtiyaçlarınızı karşılayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Yükseklik Ayarı Yok
Geri Bildirim Ver