Urbanears Alby Tws Kulak Içi Bluetooth Kulaklık – Ultra Violet ZD.1005680

2.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Urbanears Alby Tws Kulak Içi Bluetooth Kulaklık – Ultra Violet ZD.1005680

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NOWTİME Satıcı Ünvanı: ÜMİT CANDAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1990442499
    Bu ürün NOWTİME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alby Tws Kulak Içi Bluetooth Kulaklık – Ultra Violet

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Mor
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Urbanears Alby TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık - Ultra Violet

Profesyonel bir deneyim yaşamak isteyenler çoğu zaman Urbanears Alby TWS kulak içi Bluetooth kulaklık - ultra Violet seçeneğini tercih ederler. Bunun nedeni noktasında ise ürünün harika seviyede gürültü engellemesi ve üst düzey bir ses kalitesine sahip olması gösterilebilir. Urbanears Alby TWS kulak içi Bluetooth kulaklık modeli, tüm beklentileri karşılar. Ürün; en yeni ve son sürüm teknolojik özelliklerle dizayn edilir. Şık tasarımı, harika renk tonu ve fiyatı dikkate alındığında yoğun rağbet gören ürünler arasında yer alır. Cilde uygunluğu ve rahatlığı ön planda tutularak üretilmiş olan kulak uçları, dış sesleri üst seviyede engellerken mükemmel bir konfor sunar. Urbanears Bluetooth kulaklık modelini satın almanız durumunda beklenmedik birbirinden farklı özelliklere sahip olabilirsiniz.

  • Estetik tasarım
  • Hızlı şarj
  • Üst düzey gürültü engelleme

Urbanears TWS Bluetooth Kulaklık - Ultra Violet Fiyatı

Urbanears TWS Bluetooth Kulaklık - Ultra Violet Fiyatı

Urbanears Alby TWS kulak içi Bluetooth kulaklık - ultra Violet fiyatı ideal seviyesi ile dikkatleri üzerine toplar. Ürünün rağbet görme sebepleri arasında yer alan en önemli özelliği; 15 saate kadar kesintisiz bir şekilde oynatma süresi sunmasıdır. Kulak içi silikonlar small, medium ve large boyutlarda ek silikon uçlar ile gelir. Bluetooth 5.0 desteğine sahip olan bu seçenek, kutusundan çıkardığınız anda daha önce eşleştirmiş olduğunuz akıllı telefon, tablet ya da bilgisayarınız ile anında bağlantı sağlar. Ürünün ilk bağlantı işlemlerini de son derece kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Özgür bir deneyim sunan Urbanears Alby TWS kulak içi Bluetooth kulaklık - ultra Violet yorumları da ürünün beklenilenin üstünde bir performansa sahip olduğunu gösterir. Dilerseniz beğeni kazanan bu seçeneği hediye olarak da değerlendirebilirsiniz.

Şık Urbanears Alby Bluetooth Kulaklık - Ultra Violet

Şık Urbanears Alby Bluetooth Kulaklık - Ultra Violet

Son teknoloji yeniliklere sahip bu seçeneği, günlük rutin yaşamınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz gibi spor yaparken de tercih edebilirsiniz. Su temasına son derece dayanıklı yapıda olan ürün, aynı zamanda terleme gibi durumlara karşı da konforundan ödün vermez. 92 dB maksimum ses seviyesine sahip olan ürünü herhangi bir ses bozulması yaşanmadan yüksek aralıklarda dinleyip keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Ürünün şarj girişinin Type C desteklemesi hızlı şarj edebilme özelliğini barındırdığı anlamına gelir. Yaklaşık 2 saatin altında bir sürede tam kapasitede şarj olanağı sunar. Ürünün uçlarına gizlenmiş iki adet mikrofonu vardır. Her bir mikrofon ses kaydı sırasında ya da telefon görüşmelerinizde rüzgar engelleyici ve dış ses engelleyicileri barındırır. Urbanears Alby TWS kulak içi Bluetooth kulaklık - ultra Violet kullananlar modelin sunduğu harika özelliklerden oldukça memnundur.

Cazip Urbanears TWS Bluetooth Kulaklık - Ultra Violet

Cazip Urbanears TWS Bluetooth Kulaklık - Ultra Violet

Urbanears Alby TWS, stereo ses çıkışı ve 20kHz dinamik frekans aralığı ile ideal kablosuz modeller arasında yer alır. Uzun mesafeli bağlantı özelliği ile cihazınız sizden uzakta olsa dahi bağlantı kesilme sorunu yaşamazsınız. Bu harika seçeneği satın alırsanız S, M ve L silikon kulaklık uçlarının yanı sıra USB Type C şarj kablosu ve şarj kutusuna da sahip olabilirsiniz. Estetik ve ergonomik bir tasarıma sahip kutusu cebinizde ya da çantanızda taşımanıza imkan tanır. Mükemmel performans sunumuna karşın son derece ideal fiyatı ile de dikkat çeker. Siz de Urbanears Alby TWS kulak içi Bluetooth kulaklık - ultra Violet satın alarak yenilenen ses mimarisinin keyfini çıkarabilirsiniz. Trendyol’un avantajlı seçenekleri ile ürünü özel günlerde sevdiklerinize ya da ailenize hediye olarak satın alarak onları mutlu edebilirsiniz.