10
Dolmalık Fıstık kategorisinde
en çok ziyaret edilen 10. ürün

ÜNLÜ ŞİFA Çam Fıstığı Kabuklu Yeni Mahsül 1 kg

520 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ÜNLÜ ŞİFA Çam Fıstığı Kabuklu Yeni Mahsül 1 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÜNLÜ ŞİFA Satıcı Ünvanı: ÜNAL ÜNLÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9150255727
    Bu ürün ÜNLÜ ŞİFA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çam fıstığının faydaları nelerdir? Çam fıstığı, yağ asidi içeriği sayesinde iştahı bastırır ve kilo vermeye yardımcı olur. Çam fıstığındaki besin maddelerinin mükemmel kombinasyonu enerjiyi artırırken, magnezyum ve protein gibi diğer önemli mineraller kalp krizlerini ve şeker hastalığını önlemeye yardımcı olur.
Geri Bildirim Ver

ÜNLÜ ŞİFA Çam Fıstığı Kabuklu Yeni Mahsül 1 kg

Ünlü Şifa çam fıstığı kabuklu yeni mahsül besleyiciliği ve yüksek vitamin değerleriyle ön plana çıkar. Ağaçta yetişen kozalaklardan çıkarılan önemli bir besin kaynağıdır. Akdeniz ülkelerinde yetişen bu ürünün tohumu büyüdüğü zaman şemsiye görünümüyle dikkat çeker. Günümüzün en çok tercih edilen kuruyemişleri arasında yer alır.

 
  • Yüksek besin değeri
  • Sağlıklı
  • Vitamin deposu

Ünlü Şifa Çam Fıstığı Kabuklu Yeni Mahsül 1 kg Özellikleri

Ünlü Şifa Çam Fıstığı Kabuklu Yeni Mahsül 1 kg Özellikleri

E vitaminiyle kan hücrelerini üretimini kolaylaştırabilen ve kan pıhtılaşmasını önleyebilen geçmişten günümüze Türk mutfağının vazgeçilmez besin kaynakları arasında yer alır. Yöresel yemeklerin yanı sıra tatlı çeşitlerinde de tercih edilen Türk mutfağının en lezzetli besinlerinden biridir. Ünlü Şifa çam fıstığı kabuklu özellikleri arasında yiyeceğin mucizevî şifalı yapısı, işlevsel ve rahat kullanımı dikkat çeker. Birbirinden lezzetli, özel tarifler hazırlanmasına olanak sağlayan, sadece yemeklerde değil tatlılarda da rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir üründür. Türk mutfağının pek çok helva ve yemek yapımında kullanılabilen vazgeçilmez besin kaynaklarındandır. Kurabiye, ekmeklerinizde kullanabileceğiniz yemek ve pastalarla yüksek uyumluluk gösteren enerji sağlayıcı ve vitamin deposu yüksek besin değeri olanbir yiyecektir. Vücut sağlığını koruyabilen, vitamin değerleri oldukça zengin olan Ünlü Şifa çam fıstığı kabuklu 1 kg damakta, tat bırakan lezzetiyle geçmişten günümüze sıklıkla tercih edilir.

 

Ünlü Şifa Çam Fıstığı Kabuklu Yeni Mahsül 1 kg Kullanımı

Ünlü Şifa Çam Fıstığı Kabuklu Yeni Mahsül 1 kg Kullanımı

Kabuklu çam fıstığı yemek ve tatlılarınızda istediğiniz zaman rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir üründür. Leziz tadı, fonksiyonel ve rahat kullanımı ile her türlü tatlılarda kullanıma uygundur. Orta ateşte sürekli kavurarak kokusu çıkmaya başladığında, rengi hafifçe koyu renge ulaştıktan sonra ocaktan alabilirsiniz. Sert kabuğundan ayrılarak tüketilen bu yemişin içerisindeki yağ asitleri iştah azaltıcı özelliğe sahiptir. CCK hormonunun salgılanmasına yardım eden doymamış yağ ve B vitamini içeriğine sahip çam fıstığı yüksek enerji depolanmasını sağlar. Yorgunluğunuzu atmanıza imkân sağlayan, enerji deposu yüksek yemişler arasında yer alır. Uzun süre taze ve lezzetli şekilde tüketebileceğiniz uzun vadede rahat kullanım avantajı sağlar. Günümüzün en çok tercih edilen besleyici ve lezzetli ürün seçenekleri arasında yer alır. Organik, besleyici yapısıyla ön plana çıkan Türk mutfak kültürünün vazgeçilmez besin kaynakları arasında yer alır. Ünlü Şifa çam fıstığı kabuklu 1 kg yorumları incelendiğinde ürün hakkında kullanıcı görüşlerini öğrenebilirsiniz.

 

Ünlü Şifa Çam Fıstığı Kabuklu Yeni Mahsül 1 kg Fiyatı

Ünlü Şifa Çam Fıstığı Kabuklu Yeni Mahsül 1 kg Fiyatı

İçeriğindeki pinolenik asit kolesterolü dengeleyerek K vitamininden yararlanmasına olanak sağlar. Osmanlı döneminden beri Türk mutfağının vazgeçilmez besin kaynakları arasında gösterilen, mutfakların en önemli besin kaynaklarından biri olan kabuklu şam fıstığı ocakta kavrulduktan sonra kavanozlarda serin ortamlarda muhafaza edilebilir. Birbirinden lezzetli, damakta tat bırakan yemek ve tatlı sunumları yapılabilir. Pek çok insanın damak tadına hitap edebilen şifalı, özel lezzetler arasında yer alır. Doğanın insana bahşettiği muhteşem lezzetlerden olup geçmişten günümüze popüler şekilde tercih edilir. Yemekleri kattığı aromatik, hoş tadının yanı sıra eşsiz sunum özelliğiyle ön plana çıkan lezzetli, sağlıklı ve güzel bu tat damak tadınıza hitap eder. Kek ve kurabiyelerin yanı sıra pesto sos, dip sos, salata ve yoğurt harçlarında da tercih edilir. Ünlü Şifa çam fıstığı kabuklu 1 kg fiyatı hakkında detaylı bilgiyi Trendyol’dan alabilir ve ürünü tek tıkla sipariş edebilirsiniz.