UGG Su Geçirmez W Classic Clear Mini Bot Bayan Bot 1113190

7.995 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 38
37
38
39
40

Ürün Bilgileri

UGG Su Geçirmez W Classic Clear Mini Bot Bayan Bot 1113190

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASL_SPOR Satıcı Ünvanı: YUSUF MARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6120263307
    Bu ürün ASL_SPOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka : Ugg model : W classic clear mini bot sezon : Sonbahar/kış materyal : Sentetikastar : % 80 yün % 20 lyocelltaban bilgisi : Treadlite detay : -su geçirmez-Soğuk kış günlerinde ayağınızı sıcak tutar.-yastıklamayı, dayanıklılığı ve rahatlığı artırmak için hafif bir tabana sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Materyal Yünlü
  • Kumaş Teknolojisi Su Geçirmez
  • Renk Siyah
  • Desen Baskılı
  • Ek Özellik Su Geçirmez

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni80% Yün, 20% lyocelltaban

Yıkama Talimatları

  • Type4
Geri Bildirim Ver

UGG Su Geçirmez W Classic Clear Mini Bot Bayan Bot 1113190

UGG su geçirmez W Classic Clear mini bot, tüm yıl boyunca açık havanın tadını çıkarmanızı sağlar. Bu botlar, soğuk kış günlerinde ayaklarınızı sıcak tutan su geçirmez bir yapıya sahiptir. Hafif tabanı daha fazla yastıklama, dayanıklılık ve konfor sağlar.

 
  • 3 farklı renk seçeneği
  • Su geçirmez
  • % 80 yün + % 20 liyosel

UGG Su Geçirmez W Classic Clear Mini Bot Özellikleri

UGG Su Geçirmez W Classic Clear Mini Bot Özellikleri

Su geçirmez UGG W Classic Clear mini, kışın en soğuk aylarında sıcak kalmanın mükemmel bir yoludur. Treadlite tabana ve %80 yün / %20 liyosel malzemeye sahiptir. Bu sayede ayaklarınız tüm kış boyunca sıcak ve konforlu kalır. UGG botlar su geçirmez bir üst kısma sahiptir. İster karla kaplı ister su birikintisi dolu sokaklardan geçin, ayakkabı hiçbir şekilde su almaz. Hafif tabanı sayesinde dengeden ödün vermeden yastıklama, dayanıklılık ve konforu artırır. UGG su geçirmez W Classic Clear mini botun öne çıkan özellikleri arasında su ve hava geçirmez olması yer alır. Bot, ayaklarınızı nem ve soğuktan koruyacak şekilde tasarlanmıştır. Yumuşak ve rahat bir iç taban sunar, ayaklarınızı rahatsız etmez. Soğuk ve nemli hava koşullarına dayanıklı tasarımı ile kış için uygun bir seçenektir. Temiz ve minimalist tasarımı ile her türlü kıyafete uyum sağlar. Kolay ve hızlı şekilde giyilir ve çıkarılır.

 

UGG Su Geçirmez W Classic Clear Mini Bot Kullanımı

UGG Su Geçirmez W Classic Clear Mini Bot Kullanımı

UGG su geçirmez W Classic Clear, su geçirmez bir üst kısma sahiptir. Böylece ayaklarınızı her türlü hava koşulunda korur. %80 yün ve %20 liyosel malzemeden üretilen iç kısmı ve 4 mm EVA tabanı ile en soğuk havalarda bile ayaklarınızı sıcak tutar. Botlar özellikle kot pantolon ve taytlarla uyum sağlar. İmza niteliğindeki dikdörtgen şaftı çağdaş tasarım ve daha kısa bir topukla birleştiren yeni model son dönemlerin favorileri arasında yer alır. Kauçuk taban ve su geçirmez yün, her türlü hava koşulunda ve sıcaklıkta çekiş ve sıcaklık sağlamak için bir araya gelir. Bu bot, okulda veya işte geçirilen bir gün için mükemmeldir. Zahmetsiz bir günlük görünüm için kot pantolon, elbise veya taytlarla kolayca eşleştirilebilir. UGG Classic Clear mini bot, kış mevsiminde nem ve soğuğa karşı korunmak isteyen, konforlu ve şık bir görünüm arayan kişiler için uygun bir tercihtir. Kullanıcı deneyimlerine ulaşmak için UGG su geçirmez W Classic Clear mini bot yorum ve değerlendirmeleri bölümünü inceleyebilirsiniz.

 

UGG Su Geçirmez W Classic Clear Mini Bot Avantajları

UGG Su Geçirmez W Classic Clear Mini Bot Avantajları

UGG su geçirmez W Classic Clear mini bot fiyat performans dengesi ile kullanıcılarına pek çok avantaj sunar. UGG W mini bot, en çok satan geleneksel UGG stilinin modern bir yorumudur. Bu sevimli mini UGG botlar, soğuk bir kış gününde giymek için mükemmeldir. Su geçirmez malzemesi, tarzınızdan ödün vermeden ayaklarınızı sıcak ve rahat tutacaktır. UGG su geçirmez W Classic Clear Mini Bot, UGG Classic Mini botun suya dayanıklı bir versiyonudur. İsmindeki "W" harfi "suya dayanıklı" anlamına gelmektedir. Classic Mini, süet sayası ve hakiki koyun derisi astarıyla klasik bir UGG tarzıdır. Clear Mini versiyonu şeffaf PVC sayaya sahiptir, bu da onu Classic Mini'nin klasik görünümünü sergilerken aynı zamanda hava koşullarına karşı koruma için ideal hale getirir. UGG botlar hakkında detaylı bilgi almak için ürünü Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. Dilerseniz hızlı bir şekilde sipariş oluşturabilir ve güvenilir alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.