Tususense Blawless 2İN1 Kaş Bıyık Yanak ve Kulak Tüy Alma Şarjlı Epilatör

Ürün Bilgileri

Tususense Blawless 2İN1 Kaş Bıyık Yanak ve Kulak Tüy Alma Şarjlı Epilatör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tususense Satıcı Ünvanı: HACI BAYRAM TURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8680030329
    Bu ürün Tususense tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikler: ?Para için değer 2-in-1 kaş düzeltici: 2-in-1 bayanlar kaş düzeltici günlük kullanım, düzeltme ve tıraş için uygundur. Düzensiz kaşları evcilleştirmek veya üst ve alt dudak kılları, burun, yanaklar, kötü çene sakal, vb kaldırmak için bir kaş düzeltici kullanın. ?Kaş düzeltme için ipuçları: keskin uç, kaşları doğru bir şekilde çizmenizi sağlar. Kaşları değiştirmek, şekillendirmek, kaldırmak, kemer ve trim kaşlar için bir kaş değiştirici olarak kullanılır. ?Düz kafa tıraş makinesi: yanaklar, üst dudak ve çene gibi geniş yüzey alanlarını tıraş etmek için düz kafa tıraş makinesi ile donatılmıştır. Kırpma aracı, vücut saçlarını parmaklardan, ayak parmaklarından, bikini alanlarından vb. Tıraş etmek için de kullanılabilir. Tıraş olduktan sonra, sizin için pürüzsüz bir cilt bırakacak, bu yüzden bikininizi giydiğinizde endişelenmeyin ?Şarj edilebilir: elektrikli kaş düzeltici yüz epilatör şarj edilebilir ve taşınabilir. USB şarj kablosu ile birlikte gelir. Cihazı şarj etmek için bir duvar dönüştürücü, bilgisayar, güç bankası vb. Kullanabilirsiniz. ?Kullanımı kolay: ipeksi pürüzsüz, tüysüz cilt ve kusursuz kaşların tadını çıkarın. Hiçbir deneyim gerekli değildir. Kırıcılar, cımbız ve çekme makineleri ile karşılaştırıldığında, daha güvenli, kullanımı daha kolay ve daha az ağrılı. Sessiz, gizli ve seyahat etmek kolay. Özellikler: ?Güç tipi: şarj edilebilir USB ?Kutu malzemesi: ABS plastik ve alüminyum alaşım ?Bıçak malzemesi: paslanmaz çelik ?Boyut: 12.8 × 3cm/5.04 × 1.18in ?Dönme hızı: 8000RPM ?Voltaj: 200-240V ?Frekans: 50-60Hz ?Güç: 3W Kullanım ve bakım: ?Anahtarı "on" konumuna kaydırın. Işık yanar. ?En uygun sonuçlar için, kozmetik kalıntısı olmayan temiz, kuru ciltte kullanın. ?Cildi sıkıca çekin ve cihazı küçük dairesel hareketlerle hareket ettirin. ?Ünite yavaşlamaya başlarsa, kalıntı kafasını temizleyin. Birim ise Hala yavaş çalışır, lütfen şarj edin. ?Sürtünme ve basınç nedeniyle kullanımdan sonra cildin biraz kırmızı görünmesi normaldir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver