TURCOWOOD Turco Çubuk Vanilya Taze Etli 1. Sınıf 1 Adet

24,38 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TURCOWOOD Turco Çubuk Vanilya Taze Etli 1. Sınıf 1 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Anadoludan Yöresel Pazar Satıcı Ünvanı: MUHAMMED ALİ DOĞRU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Vergi Kimlik Numarası: 3080663003
    Bu ürün Anadoludan Yöresel Pazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Turcowood Turco Çubuk Vanilya Taze Etli 1. Sınıf 1 Adet

Vanilya aroması seven müşteriler kaliteli bir vanilya çubuğuna ihtiyaç duyabilir. Turcowood Turco çubuk vanilya taze etli 1. sınıf 1 adet sayesinde bu aromaya lezzetli bir şekilde ulaşabilirsiniz. İstediğiniz tatlı içerisinde kullanım özelliği mevcuttur. Süt, çay ya da kahve içine koyarak da vanilyalı içecekler elde edebilirsiniz. Lezzetli aroması ile müşteriye eşsiz bir deneyim yaşatır. Kullanıldığı tatlılara yüksek düzeyde bir kalite olanağı sağlar. Yoğun kokusu bütün evinizi süsleyecek düzeydedir. Vanilya tadı seven müşterilerin gönül rahatlığı ile tercih edebileceği bir üründür. Çubukları şekerin içine atarak vanilya şekeri elde edebilirsiniz. Dolgun ve etli yapısı ile müşterinin dikkatini çeker ve sıklıkla tercih haline gelir. Kalite ve özenle üretilerek müşteri beğenisine sunulur.

  • Geniş bir kullanım yelpazesi
  • Yoğun ve eşsiz aroma
  • Pratik ve konforlu kullanım

Turcowood Turco Vanilya Çubuğu ile Lezzetli Deneyim

Turcowood Turco Vanilya Çubuğu ile Lezzetli Deneyim

Bu ürün ile lezzetli bir deneyim yaşayabilirsiniz. İsteğe bağlı olarak ürün ile vanilya özütü hazırlayarak da uzun süreli kullanım elde edebilirsiniz. Vanilya çubuklarını ortadan ikiye keserek kavanoza koymanız ve üzerine 1 su bardağı votka eklemeniz hazırlama aşaması için yeterli olur. Güneş ışığından uzak, oda sıcaklığında bir yerde iki ay bekletmeniz ve belli aralıklarla kavanozu çalkalamanız gerekir. Kullanım sırasında alkol tadından eser kalmadığını kolayca görebilir ve elde ettiğiniz özütü dilediğiniz gibi tüketebilirsiniz. Bu ürün, geniş bir kullanım yelpazesine sahiptir. İsteğe göre çocuklarınızın sütüne ekleyerek de onlara süt içmeyi sevdirebilir ve sağlıklı bir şekilde gelişmelerini sağlayabilirsiniz. Pastacı kalitesinde tatlılar yapmanız için olanak sağlayan bir üründür. Çay saatlerinde vanilyalı çay içmek isterseniz de kolay kullanım sağlayabilirsiniz. 1. sınıf kalite düzeyinde özenle üretilerek müşteri beğenisine sunulur.

Pratik Kullanımı ile Turcowood Turco Vanilya Çubuğu

Pratik Kullanımı ile Turcowood Turco Vanilya Çubuğu

Vanilya çubukları kullanıldığı her tatlıya ve içeceğe tat ve aroma katması ile bilinir. Turcowood vanilya çubuğu, vanilya sevenlerin gönül rahatlığı ile tercih edebileceği bir üründür. Yumuşak ve dolgun yapısı ile müşteriyi memnun ederek sıklıkla tercih haline gelir. Oldukça yaş ve taze olacak şekilde müşterinin eline güvenle ulaşır. Orta sertliktedir ve kaliteli bir yapıya sahiptir. Birçok yiyecek içerisinde kullanım ve tüketim özelliği bulunur. Eklendiği her ürüne farklı bir lezzet seçeneği sunar. Müşteriye eşsiz bir lezzet şöleni imkanı sağlar. Tatlı ve keklerin lezzet kalitesini yükseltmesi ile bilinir. Çubuklardan yayılan yoğun vanilya kokusu evleri süsleyerek müşteri beğenisini toplar. Ürün hakkındaki değerlendirmelere Turcowood Turco çubuk vanilya taze etli 1. sınıf 1 adet yorumları bölümünden göz atabilir ve dilerseniz siz de ürün için yorumda bulunabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Turcowood Turco Vanilya Çubuğu Fiyatı

Bütçenize Uygun Turcowood Turco Vanilya Çubuğu Fiyatı

Yiyecek ve içeceklerinde vanilya tadını almayı sevenler kaliteli bir vanilya çubuğu tercih eder. Turcowood vanilya çubuğu bu amaç için özen ile üretilir. Turcowood Turco çubuk vanilya taze etli 1. sınıf 1 adet fiyatı belirlenirken ürünün lezzet kalitesi ve müşteri için uygun olup olmadığı göz önünde bulundurulur. Oldukça yüksek kaliteye sahip bir üründür. Damak tadınıza kolayca uyum sağlaması ile bilinir. İçinden özütünü aldığınız çubukları toz şekerin içine koyarsanız eşsiz bir tada sahip vanilya aromalı toz şeker elde edebilirsiniz. İnsan sağlığı açısından hiçbir olumsuz etkisi bulunmaz. Oldukça geniş bir kullanım özelliği mevcuttur. %100 taze ve saf olacak şekilde en kaliteli haliyle üretilerek müşteri beğenisine sunulur. Dilerseniz siz de ürün hakkındaki değerlendirmelere göz atabilir, bu ürüne Trendyol güvencesi ile kolayca ulaşabilirsiniz.